Mai important este salvarea sufletului decat a trupului, asta reprezinta spusele lui!
Iar pentru cei ironici >>"Cu urechile veti auzi, dar nu veti intelege, si cu ochii va veti uita, dar nu veti vedea".
Daca eu as fi pus intrebarea tu ai fi avut funda.
Un alt monah/pustnic/calugar/nu stiu cine spunea: " Mainile care ajuta sunt mai importante decat gurile care se roaga."
Indiferent cat de importanta este rugaciunea pentru voi, respira totusi!
Respira, traieste, ajuta!
Adevarul e ca noi fara Dumnezeu nu putem respira, deci fara El suntem nimic.Cu cat lucram mai mult la relatia noastra cu Creatorul cu atat suntem mai impliniti si fericiti.Matei5:3
''Este mai important sa te rogi la Dumnezeu decat sa respiri''
CE CLISEE, FRATE! LASA-NE CU ASTEA CA SUNTEM SATUI!
Este mai important sa te rogi la Dumnezeu decat sa respiri'--- Ai incercat?
Zi-mi cum te-ai descurcat.
Mda..Pai ai dreptate..Trebuie experimentat acest lucru! Dar ca sa raspund la intrebare!: Sa respiri este mai important deoarece nu poti sa te rogi fara sa respiri, nu poti sa traiesti fara sa respiri deci.
Am incercat... dar am esuat
Ma rog, nu cred ca trebuie neaparat inteles mot-a-mot...dar cert e ca a grait niste cuvinte intelepte si cat se poate de plauzibile.
Exact! nu trebuie sa o iei mot-a-mot. este foarte important sa vorbesti cu Dumnezeu, cu creatorul nostru in fiecare ora a fiecarei zi! Ii multumesc mereu pentru toate cate mi-a dat, si pentru faptul ca mi-a dat oportunitatea sa ma nasc intr-o familie in care sa invat de mica despre El si despre tot ce a facut pentru noi, si ceea ce vrea sa facem pe acest pamant.
''Este mai important sa te rogi la Dumnezeu decat sa respiri''
Mi se pare o credinta dusa la extrem.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: