| LupuMia a întrebat:

Buna seara TPU, nu vreau sa sune aiurea dar sunt doar curioasa, aseara am visat ca eram in casa bunicilor mei unde am copilarit, acolo pe un lat era bebelusul meu de jucarie pe care il am de 10 ani (inca e in casa aia intact ca atunci cand l-am primit ) si il vedeam cu radea si dadea din maini si in vis ziceam ca acesta e posedat si incercam sa fug de acolo dar nu puteam, spuneam tatal nostru si cu un cutit faceam semnul Crucii pe el de 3 ori (pe maini, la glezne, piept si frunte ) am fugit de acolo si cand am intrat iar vedeam un barbat imbracat in alb cu o fata urata cum statea in fata unui geam si cu fata intoarsa pe jumatate si radea de mine. Ce ziceti? Credeti ca ar semnifica ceva?

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Oare o să vină barza?

| sierra1 a răspuns:

Vai, și eu care credeam că ești femelă. Cred că ești constipată după modul de a interacționa

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Prea multe filme horror.

| Nilsson a răspuns:

Visele ori vin de la Dumnezeu, ori de la cel rau.
Acelea din urma n-au nicio semnificatie, demonilor le place pur si simplu sa isi bata joc de oameni si sa-i ingrozeasca.

| raMLesS a răspuns (pentru Nilsson):

Visele nu vin de la nimeni, sunt produse de creierul nostru... asa cum uneori visezi ca mergi cu motocicleta de exemplu, iar in spatele tau se afla un val tsunami... intr-un fel iti si place, in alt fel e si putin de groaza.
Daca era sa vina de la demoni, visai numai posedati si mai stiu eu ce.
De ce nu incercati sa ganditi si voi? Mi-e ciuda cand vad ce sfaturi idioate dati oamenilor si cum le bagati in cap rahat.

Spune-i asta unui neurolog sau unui neurochirurg.

| RAY a răspuns (pentru raMLesS):

Platesti cotizatia de 10% scapi de demoni

| Nilsson a răspuns (pentru raMLesS):

"Visele nu vin de la nimeni, sunt produse de creierul nostru"

E ca si cum ai spune ca un pian canta singur si ca nu exista niciun pianist.
Neuronii reprezinta pianul, pianistii si spiritele pe care nu le intelegem.
Doctorii nu pot vedea decat ce zone se activeaza in creier in timpul viselor.

Deci n-ai nici o treaba laughing) nu asa functioneaza creierul.
Tu cand vezi o sticla de suc si iti e sete, spiritele te fac sa te gandesti ca ai vrea sa bei acea sticla, nu?
Unele animale pot visa, altele, nu, deci, sunt controlate de spiritr, sau cum?
Cand te culci, creierul isi continua functiunea, dar atunci intra la "comanda" sa zic asa, subconstientul, si find ca el nu poate face diferenta dintre ce e real si ce nu, d-aia visezi tot felul de chestii ireale pe care in momentul acela crezi ca sunt normale, gen o trotineta zburatoare...sau mai stiu eu ce.
Cum ar putea niste lucruri imateriale sa afecteze lucrurile materiale?
Ce oameni nebuni.

| Nilsson a răspuns:

Stiu ca sunt enervanti cei care raspund fara sa le ceara nimeni parerea dar un crestin adevarat trebuie sa aiba o anumita conduita in limbaj, toti trebuie sa respecte acest lucru.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Visele nu au nici o semnificatie. Sunt doar o colectie de ganduri adunate pe parcursul zilei.

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Ma bucur ca isi folosesti mintea