Visele nu au nici o semnificatie. Sunt doar o colectie de ganduri adunate pe parcursul zilei.
Visele ori vin de la Dumnezeu, ori de la cel rau.
Acelea din urma n-au nicio semnificatie, demonilor le place pur si simplu sa isi bata joc de oameni si sa-i ingrozeasca.
Visele nu vin de la nimeni, sunt produse de creierul nostru... asa cum uneori visezi ca mergi cu motocicleta de exemplu, iar in spatele tau se afla un val tsunami... intr-un fel iti si place, in alt fel e si putin de groaza.
Daca era sa vina de la demoni, visai numai posedati si mai stiu eu ce.
De ce nu incercati sa ganditi si voi? Mi-e ciuda cand vad ce sfaturi idioate dati oamenilor si cum le bagati in cap rahat.
Deci n-ai nici o treaba ) nu asa functioneaza creierul.
Tu cand vezi o sticla de suc si iti e sete, spiritele te fac sa te gandesti ca ai vrea sa bei acea sticla, nu?
Unele animale pot visa, altele, nu, deci, sunt controlate de spiritr, sau cum?
Cand te culci, creierul isi continua functiunea, dar atunci intra la "comanda" sa zic asa, subconstientul, si find ca el nu poate face diferenta dintre ce e real si ce nu, d-aia visezi tot felul de chestii ireale pe care in momentul acela crezi ca sunt normale, gen o trotineta zburatoare...sau mai stiu eu ce.
Cum ar putea niste lucruri imateriale sa afecteze lucrurile materiale?
Ce oameni nebuni.
Vai, și eu care credeam că ești femelă. Cred că ești constipată după modul de a interacționa
Stiu ca sunt enervanti cei care raspund fara sa le ceara nimeni parerea dar un crestin adevarat trebuie sa aiba o anumita conduita in limbaj, toti trebuie sa respecte acest lucru.
anonim_4396 întreabă: