Tunelul acela lung l-au mai visat unele persoane,tunelul fiind sub forma depalnie cica, cazand, unii vazand o mare de lumina, altii forme luminoase, locuri minunate cu multa vegetatie.Foarte frumoasa experienta, dar si infricosatoare pentru rude. Unii nu mai vor sa se intoarca de acolo.Pace.
Bine zis! Dupa o astfel de experienta, nu te mai afecteaza mai nimic din spusele ateilor.
O adventista a avut moarte clinica si vazut-o pe zeita Ceridwen, asa ca s-a convertit la Wicca.
Si apropo ce-a demonstrat stiinta despre lumea asta(daca tot aveti stiinta drept argument)? Ca deocamdata nu se poate cunoaste nimic! Doar ipoteze care nu-s cu nimic mai valabile decat creiationismul!
"si nici nu vor sa auda cand le aduci argumente ca n-au dreptate! Vreau argumentu nu fraza, am citit ce scria acolo si aceleasi exprimari "posibil" "probabil" " se poate explica prin" ...si multe alte pareri contra care spuneau ca experienta unui mort nu poate fi explicata de medicina daca nu da semne vitale! Si asta e tot stiinta! Sau poate am citit gresit! E adevarat am citit fugitiv insa articolele respective m-au convins ca nici medicina nu poate demonstra de ce toate acele experiente trase la indigo sunt comune majoritatii cazurilor, implicit cea in care cel "out of body" care explica in detaliu ce se intampla in jurul lui (trupului lui ) timp in care era declarat mort!
Nu cred ca exista viata de dupa moarte 99% las posibilitatea sa existe ceva de dupa de 1%
in fond daca exista un creator e ateu desi ma inteleg cu el, acum cu asa zisele come ce sa spun halucinati, autosugestie provocate de credinta omului si medicamente
Poti demonstra ca alea sunt povesti? Element comun celor mai multe cazuri plus constientizarea de a fi mort! Daca tot esti tot "stiinta" de ce nu explicati tot? Doar ce va place restul e "povesti"!
Si care e minciuna atunci cand afirm ca mai multor cazuri s.a intamplat asta? E destul sa fie doua ca sa pot folosi expresia "tras la indigo"
Dar primul lucru la care te-ai gandit cand ai vazut ca exista viata de apoi care a fost? ai ramas socat ca prin logica umana si stiinta Dumnezeu nu poate fi explicat cum sar toti ateii?
Am fost socat iar primul lucru pe care l-am rostit a fost sa strig la Dumnezeu nu pot descrie sentimentul oricum ateii nu cred
DeProfundis99 întreabă: