Fiindca tu ai ales sa nu crezi, din cauza motivelor amintite, altii au ales sa creada fiindca au inteles cum trebuie ceia ce le-a cerut Dumnezeu.fiindca robia fata de dumnezeu ne face liberi, si ne aduce viata vesnica, iar robia fata de pacate ne duce in iad, si ne face robi ai satanei penrtru vesnicie.
Tu stiai ca satana stie Sfanta Scriptura pe de rost? Nu e de ajuns sa crezi, caci si satana crede si stie mai bine si mai multe despre Dumnezeu, Eu cand ma duc la biserica nu ma duc pentru preot, ma duc pentru mine, documenteaza-te si matale sa vezi ca icoanele au alt rost decat acela care crezi tu, si termin cu televizorul, imi zicea cineva acum ceva timp "daca vrei sa-l vezi pe satana uita-te la tv ca-l vezi in culori" Sfanta Scriptura te invata si cum sa mergi pe strada, acolo gasesti cheia la toate raspunsurile.
Teoretic ar trebui sa fie invers. Noi l-am inventat pe dumnezeu asa ca el ar trebui sa fie robul nostru. Si pentru multi dumnezeu este doar o unealta in a-si atinge scopurile, in special de a urca intr-o ierarhie sociala invizibila.
Ba tu nu intelegi. Daca Dumnezeu a spus sa credem ce vrei mai mult?
Dunezeu a sps sa nu ne facem alti Dumnezei nu?
Atunci ce nu pricepi?
Esti prost?
si Cine a zi ca dac rei sail ezi pe satana uita-te la tv ii un mare dobitoc.
Daca eu apar la tv insemna ca sunt satana nu?
Sau ce vrei sa spui.
documenteazte frate ca esticam prost nitel nu si se pare?
Din ce am citit acum ceva timp si-mi aduc aminte,dupa ce dumnezeu a avut o revelatie DIVINA,a spus ceva de genul:"pana acum v-am considerat robii mei care primeau porunca si nu stiau ce face lordul lor; acum va consider prieteni,stiti ce fac si-mi respectati poruncile." ceva de genul, oricum; => oricum am da-o, e cu porunci.
Prea multe intrebari. Cerceteaza in amanunt invataturile Bisericii si cele dogmatice, biblice si poate vei primii raspunsurile. Biserica nu este un loc atat de urat pe cat crezi.