Probabil este o coincidenta sau ...sa stii ca era o legenda cu chestia asta dar nu o da pe internet.Se zice ca daca scapi lumanarea in apa si nu se stinge ti se indeplineste aceea dorinta dar vor fi momente in care va trebui sa lupti mult pentru ea. Sper sa te ajute!
Salut.
Daca te rogi cu credinta, adevarata, lucrurile chiar se indeplinesc.
Inseamna ca esti mai special cred.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Dragut, ai ceva special daca, cauti in adancul sufletului tau cum avem toti dar nu stim cum sa folosim acel ceva. Te-ai rugat cu multa credinta si D-zeu te-a auzit , deci fi sigura ca acea dorinta se va implini.
Nu prea, dar citind ceva, cred ca ar trebui sa incep sa cred. Cum dracu' reusesc astia sa traiasca fara creier? https://ro.stiri.yahoo.com/......04331.html
Bogdan • 1 oră 5 minute în urmă Raportare abuz
Îi dau ăia câteva pastile de nu doar crede în Dumnezeu ci şi îl vede şi vorbeşte cu el, iese profet
Pai no, se iau frumusel cuvinte cheie, se scriu, la fel de frumusel pe goagăl, si se da, la fel de frumusel, un entăr:
https://www.google.ro/......tps?/webhp
In halu' asta?
Familia lui ar fi trebuit internata, nu el.
Iti doresti prea mult sa vezi miracole, si atunci le vezi acolo unde nu sunt.
Superstitii,vrajitorie,magie,oameni primitivi, evul mediu, Romania, crestini, rahaturi. Nu s-a stins, vai minune! Stai. sa nu uitam de sutele de copii care au murit azi de foame, ce ii mai place lui mosu asta cu barba, care sta pe un nor, sa se distreze. Da, sper sa ti se indeplineasca dorinta ta de rahat. da-i la **** pe copii.
Nimic,de fapt in Biblie nici nu apare ceva despre lumanari, sunt doar traditii.
Foarte frumos Inseamna ca ti-ai dorit acel lucru foarte mult, Dumnezeu te-a auzit si ti-a dat un semn. O zi buna!
Spre exemplu, LA CEREREA LUI DUMNEZEU sau sub îndrumarea profetilor, evreii Vechiului Testament aveau (sau după caz, chiar au) nenumărate obiecte de cult:
sfeşnice, lumânările, Chivotul legii, HERUVIMII DIN AUR(!), veşmintele specifice, cărţile de cult, jertfele specifice, diferite obiecte şi materii indispensabile cultului, rugăciuni fixe, Scrierile sfinte, Yarmulke, Kippa (acoperamantul capului), mezuzot (cutiuţe care se puneau simbolic pe tocurile usilor), Mezuzah (tocul usii cu valoare simbolică), Tzitzit (franjuri rituale atasate unui vesmant purtat de un barbat), obiectele şi materiile folosite în ritualul circumciziei, alte obiecte: Bimah, Aron Kodesh, Mizrah – zidul plangerii, Petikha (draperia care acoperea Sfânta Sfintelor), Aliya, Hagba si Glila, Karen Kayemet LeYisrael (cutia ce culoare albastru cu alb necesara strangerii fondurilor), tefillin (cutiute negre la care sunt atasate curele de piele neagra), arba kanfot (cu câte 613 franjuri), etc...
Alături de obiectele de cult insultate de către eretici se află şi gesturile CU VALOARE SIMBOLICĂ nerecunoscute în general de către aceştia. La evrei spre exemplu, acestea erau întâlnite cu mare ABUNDENŢĂ: ruperea hainelor -Kriyah- (pentru a exprima durerea), Nichum Avelim, Kaddishul, ceremonialul Bar-Mitzvah, ceremonialul Tahara, misiunea celei numite Chevra Kaddisha, ceremonialul numit Brit Milah, etc, etc...
Iti multumesc foarte mult chiar dorinta aceea este pe cale sa se indeplineasca si ai avut perfecta dreptate chiar trebuie sa lup am luptat si voi lupta pana la capat!
iti multumesc foarte mult!
Multumesc foarte mult, chiar asa s-a intamplat acum trebuie sa lupt pentru ceea ce imi doresc..si chiarmai este putin iar dorinta mea se va indeplinii!
Din nou iti multumesc foarte mult!
Bishop întreabă:
anonim_4396 întreabă: