Buna,
Cand cineva alege sa se sufere, in primul rand trebuie sa plece de la el, daca cineva este posedat in Romania trebuie dus la exorcizare si partea cu satanisti sunt prea putini cunoscuti si prea putini care stiu cu adevarat sa faca ceva cu aceasta si in acest sens.
Acuma nu stiu cum sa-ti zic daca si tu i-ai spus ca il iubesti si daca chiar il iubesti, pentru ca ura si furia este un sentiment puternic care poate fi centrat pe foarte multe lucruri si tu daca folosesti o vorba fara sa crezi in ea, el o va folosi impotriva ta si trebuie sa stii ca si relatia Dumnezeu Satana este una puternica, mai ales in viata reala.
Deci ce pot sa-ti spun, eu cred ca si divergentele intre parerile tale, duc la divergente in reactiile lui si reactiile dintre ceea ce se intampla si energiile voastre cand se contopesc produc reactii oarecum brutale. Nu pot sa-ti explic mai in amanunt ca voi fi considerat nebun pe aici.
Daca vede ca sufera de ce mai sta pe langa aia. Si daca vrea sa fie cu tine trebuie sa-i spui ca nu trebuie sa mai stea cu aia.
Multumesc pentru efort dar nusi ce sa fac adica parca nu mai e el si cand il ajuta satanista aia sincer e de ne recunoscut i se schimba vocea, privire, uitatura parca ar fi o marioneta! Iam spus asta si zice ca suntem nebuni ca el nu face nimic si ca habar nu are despre ce vorbim acum recent a atacato pe profa si nu mai vb femeia cu el i.a facut o gramada de probleme si i face si fostei lui prietene. Nusi as vrea sa dispara pur si simplu sa nu mai faca atata rau.
Nusi dar mi-a spus cineva ca probabil lui i place si ca face asta din mandrie si ca noi incercam sa il ajutam iar el isi bate joc de noi toti.
Briana, fiecare OM intelege mai mult sau mai putin notiunea de a iubi si/sau de-a fi iubit; Atunci cand priveste doar prin perspectiva propriei sale "prisme", poate sa nu inteleaga atunci cand i se "zambeste" si din pacate sa-nteleaga intrutotul DE CE si mai ales CE i se "ofera".
Oricum, toate "eforturile" tale eu le "salut", iar in ceea ce-l priveste pe EL, crede-ma ca daca-i este dat
sa-nteleaga ACUM ceea ce-ar fi de inteles, o sa inteleaga, iar daca nu...inseamna ca inca nu a venit inca pentru el "vremea potrivita" si va purta inca o vreme, aceasta "povara" a propriei sale cauzalitati.
Briana, cum felului de-a fi al omului si maturitatea gandirii nu este intotdeauna direct proportionala cu varsta, trag concluzia ca varsta ta eterica, este cu mult in avas celei biologice.
Alexsiatat
Cum nu mi se ofera vad "dreptul" de-ai scrie un mesaj direct catre un "senior", ma intorc "in public" si sa ma-ntreb AICI: unde ti-as putea trimite ceea ce cred ca nu si-ar avea locul AICI?
Alexsiatat
Multumesc dar nu mai cnteaza. Ti.am dat o data un nr de tel dar nu mai are rost sa ma stresez pentru persoana aceea pentru ca si.a piardut sufletul de tot nu se mai vede nic alb daca intelegi. Si oricum daca el vrea safie asatreaba lui crede-ma ca e o persoana atat de rea are o mandriue oarba foloseste atacurilementale pentru orice nimic aceasta persoana nu are morala. El e prost pentru ca acum nu isi da seama de ce toti il urasc nu isi da seama caemanaura prin toti porii. Imi pare rau deoarece credeam ca este un om bun dar mam inselat si poate ca unii asa sunt dar isi va primii rasplata el zice ca Dumnezeu ne iarta ca e bun dar nu e prost sa profiti de bunatatea lui in fine... Multumesc pentru raspunsuri!
OK, inteleg ca ai reusit sa depasesti ceea ce trebuia sa depasesti si ma bucura ca ai "revenit cu picioarele pe pamant" in ceea ce-nseamna acel EL;
Dar nu uita Briana ca orice conteaza! Uite, de exemplu conteaza ca nimic nu este intamplator in viata, cum conteaza si discutia noastra de-acum si oricand, fie dupa ora 20 (multumesc, dar pentru mine mai greu), fie pana-n 16 prin maill-uri?