| briana a întrebat:

Am nevoie de ajutor cand a inceput anul scolar am cunoscut un baiasi era super ok. Dupa aceea am devenit pot sa zic foarte buni prieteni si am observat ca nu era ceea ce credeam eu. Principiile lui nu erau tocmai ortodoxe avea in el o ura inimaginabila. Dupa ceva timp a inceput sa imi faca rau fara motiv (de mentionat ca avea si inca are o prietena satanista) care il invata tot felul de tehnici din astea de manipulare si mai rau ilajuta. Dupa ceea a inceput sa mai atace alte pesoane o prietena si o profesoara. La.m dus la preot parea ok insa dupa ceva timp incerca sa ma cunoasca din ce in ce mai mult vroia chiar o relatie si insista foarte mult insa pina la urma a intels. Dupa o vreme am rupt legatura si o tineam numai in certuri pentru ca el incepuse sa faca aceleasi rautati ca si inainte. Dupa ceva timp mi-a spus ca asa e el dar ca vrea sa se schimbe si sa il ajut insa imi facea mai mult rau ajunsesem sa.l urasc. Du.pa ceva timp i.am spus intr.o gluma cail iubesc si el a crezut sau nu dar cert e ca s-a despartit de prietena lui in aceea zi si ma.m simtit foarte vinovata mai ales cand am vazut.o ca plange. In fine...
Am continuat si pina la urma nah el mi.a demonstrat ca vroia doar sa se razbune pe fata respectiva. Pina aici e ok si eu mi.am sustinut ideea ca.l iubesc si chiar la.m convins d asta. Am facut si pasul asta in speranta ca asa voi rusi sa il scap de satanista aia sincer reget ca nu am acceptat de cand ma batea el la cap poate asi fi reusit sa il aduc la credinta. Dar acum credeti ca mai exista vre.o sansa ca acest om sa se schimbe sa redevina copilul de acum 3 ani? La.m dus la preot i-am explicat lucrurile ca daca el vrea poate scapa de aceea femeie chiar daca i va fi greu. Ne spusese tuturor ca a renuntat la ea si ca e ok dar ni.a demonstrat tuturor ca e un mare mincinos. Credeti ca exista o sansa? Credeti ca este vina mea ca nu am acceptat relatia cand mi.a cerut? Ma simt vinovata ca nu am reusit si chiar fata de fata aceea. Cred ca am facut tot ce se poiate si eu si profa si nu numai. Totusi aveti voi idei?
Acum toti il vb de rau si au obs rautatea lui si sincer imi parerau il vad ca sufera dar ce pot face?

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Cand cineva alege sa se sufere, in primul rand trebuie sa plece de la el, daca cineva este posedat in Romania trebuie dus la exorcizare si partea cu satanisti sunt prea putini cunoscuti si prea putini care stiu cu adevarat sa faca ceva cu aceasta si in acest sens.
Acuma nu stiu cum sa-ti zic daca si tu i-ai spus ca il iubesti si daca chiar il iubesti, pentru ca ura si furia este un sentiment puternic care poate fi centrat pe foarte multe lucruri si tu daca folosesti o vorba fara sa crezi in ea, el o va folosi impotriva ta si trebuie sa stii ca si relatia Dumnezeu Satana este una puternica, mai ales in viata reala.
Deci ce pot sa-ti spun, eu cred ca si divergentele intre parerile tale, duc la divergente in reactiile lui si reactiile dintre ceea ce se intampla si energiile voastre cand se contopesc produc reactii oarecum brutale. Nu pot sa-ti explic mai in amanunt ca voi fi considerat nebun pe aici.

9 răspunsuri:
| AlexandruAndreea a răspuns:

Daca vede ca sufera de ce mai sta pe langa aia. Si daca vrea sa fie cu tine trebuie sa-i spui ca nu trebuie sa mai stea cu aia.

| briana explică (pentru MeConstantine):

Multumesc pentru efort dar nusi ce sa fac adica parca nu mai e el si cand il ajuta satanista aia sincer e de ne recunoscut i se schimba vocea, privire, uitatura parca ar fi o marioneta! Iam spus asta si zice ca suntem nebuni ca el nu face nimic si ca habar nu are despre ce vorbim acum recent a atacato pe profa si nu mai vb femeia cu el i.a facut o gramada de probleme si i face si fostei lui prietene. Nusi as vrea sa dispara pur si simplu sa nu mai faca atata rau.
Nusi dar mi-a spus cineva ca probabil lui i place si ca face asta din mandrie si ca noi incercam sa il ajutam iar el isi bate joc de noi toti.

| Inferno a răspuns:

Probabil doar un psihopat.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexsiatit a răspuns:

Briana, fiecare OM intelege mai mult sau mai putin notiunea de a iubi si/sau de-a fi iubit; Atunci cand priveste doar prin perspectiva propriei sale "prisme", poate sa nu inteleaga atunci cand i se "zambeste" si din pacate sa-nteleaga intrutotul DE CE si mai ales CE i se "ofera".
Oricum, toate "eforturile" tale eu le "salut", iar in ceea ce-l priveste pe EL, crede-ma ca daca-i este dat
sa-nteleaga ACUM ceea ce-ar fi de inteles, o sa inteleaga, iar daca nu...inseamna ca inca nu a venit inca pentru el "vremea potrivita" si va purta inca o vreme, aceasta "povara" a propriei sale cauzalitati.
Briana, cum felului de-a fi al omului si maturitatea gandirii nu este intotdeauna direct proportionala cu varsta, trag concluzia ca varsta ta eterica, este cu mult in avas celei biologice.
Alexsiatat

| Alexsiatit a răspuns:

Cum nu mi se ofera vad "dreptul" de-ai scrie un mesaj direct catre un "senior", ma intorc "in public" si sa ma-ntreb AICI: unde ti-as putea trimite ceea ce cred ca nu si-ar avea locul AICI?
Alexsiatat

| briana explică (pentru Alexsiatit):

Multumesc dar nu mai cnteaza. Ti.am dat o data un nr de tel dar nu mai are rost sa ma stresez pentru persoana aceea pentru ca si.a piardut sufletul de tot nu se mai vede nic alb daca intelegi. Si oricum daca el vrea safie asatreaba lui crede-ma ca e o persoana atat de rea are o mandriue oarba foloseste atacurilementale pentru orice nimic aceasta persoana nu are morala. El e prost pentru ca acum nu isi da seama de ce toti il urasc nu isi da seama caemanaura prin toti porii. Imi pare rau deoarece credeam ca este un om bun dar mam inselat si poate ca unii asa sunt dar isi va primii rasplata el zice ca Dumnezeu ne iarta ca e bun dar nu e prost sa profiti de bunatatea lui in fine... Multumesc pentru raspunsuri!

| briana explică (pentru Inferno):

Sunt si dinastia si sti numai oamenii cu un strop de nebunie au facut lucruri marete pentru ca fiind nebuni risca tot.

| Alexsiatit a răspuns (pentru briana):

OK, inteleg ca ai reusit sa depasesti ceea ce trebuia sa depasesti si ma bucura ca ai "revenit cu picioarele pe pamant" in ceea ce-nseamna acel EL;
Dar nu uita Briana ca orice conteaza! Uite, de exemplu conteaza ca nimic nu este intamplator in viata, cum conteaza si discutia noastra de-acum si oricand, fie dupa ora 20 (multumesc, dar pentru mine mai greu), fie pana-n 16 prin maill-uri?