| PufoseniaDF a întrebat:

Buna TPU! Am si eu o curiozitate: ce este de fapt un ATEU? Tot ce am inteles este ca ei sunt persoane care nu cred intr-un Dumnezeu sau cv de genu.Care nu au o credinta...nu? Asa se nasc din familie sau devin in dealungul vietii? Cand mor se inmormanteaza? Imi puteti da mai multe informatii ca sunt curioasabatting eyelashes! :d dau funda.

43 răspunsuri:
| Al99 a răspuns:

Ateii nu mor.

| PufoseniaDF explică (pentru Al99):

Serios raised eyebrows?!

| Calininio a răspuns:

Asa ne nastem toti. Apoi parintii nostri ne baga in cap alte prostii. Cand mor pot face ce vor. Eu spre exemplu o sa aleg cea mai ieftina metoda, daca se poate gratis. Prima mea optiune e sa-mi doneze corpul pentru a fi folosit in scopuri stiintifice. Sper ca te-am lamurit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.euateul.blogspot.com sper ca te-am lamurit, ps: ateismul nu e o religie, ci e lipsa religiei

| M25M a răspuns:

Ateii nu cred in zei, zane, fiinte mitice etc.
Cu toti ne nastem atei, religia si credinta noastra este indusa pe masura ce crestem.

| AltcinevaPeAcestCont a răspuns:

Da,ai dreptate, sunt oameni care neagă existenţa Lui Dumnezeu. Dacă se nasc în familie aşa ...depinde unii da, alţii nu.Cei care nu se nasc în familie atei, devin aşa pe parcursul vieţii.Cei care se nasc în familie atei fac parte dintr-o familie de atei.Nu merg la biserică, dar în schimb sărbătorile religioase ştiu să le petreacă şi să-şi umfle burţile, că doar e vacanţa sau sărbătorim nimic, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Asa se nasc din familie sau devin in dealungul vietii"
Ei se nasc si provin din rude extraterestre de aceea sunt atei! NU AU BURIC!
"Cand mor se inmormanteaza?"
Sunt lasati pe gard sa putrezeasca nici decum inmormantati..Mai sunt unii care traiesc pentru totdeauna!
"Imi puteti da mai multe informatii ca sunt curioasa"
Ei detin arme laser au ochi cu inflarosu si oasele inoxidabile! De asemenea ei nu beau nu mananca nu se kk.

| PufoseniaDF explică (pentru anonim_4396):

Tu esti cea care a scris-o? Oricum mi se pare interesant si bine gandit in niste privinte...cel putin cat am apucat sa citesc.

| PufoseniaDF explică (pentru anonim_4396):

Si raspunsul tau mi se pare ciudat, insa nu prea mi se pare credibil.Dar mai am o intrebare: cunosc o persoana care pur si simplu nu crede in Credinta si nu cred ca are ceva "supranatural: e pur si simplu o persoana normala.Nu poate deveni ateu si o persoana obisnuita?

| HueyFreeman a răspuns (pentru AltcinevaPeAcestCont):

Sa inteleg ca umflatul burtii este obicei religios.

| angelicsin a răspuns:

Look. a fii ateu este a face o alegere. bazata pe concluziile la care ajungi singur, si a face fata adevarului la care ajungi fara sa iti fie frica de el. nu e vr-o religie sau ceva de genul asta. nu prea are vr-o improtanta pentru vr-un ateu cred ce se intampla cu cadavrul dupa ce moare. asta e decizia rudelor daca nu ai vr-o dorinta explicita.
tu nu te-ai nascut cu vr-o religie religia ti-s-a bagat pe gat aproape involuntar de catre parinti si cu forta de catre scoala.

judeca unpic logic si uitat tot ce ai auzit de la altii deschide ochii si priveste bine realitatea si vei ajunge la aceeas concluzie ca toti ateii. ca faci fata adevaruklui care il descoperi sau te ascunzi sub pat de el e si aia o alegere personala si o tarie de caracter

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Ateu e cineva care nu crede in zei sau ceva supranatural.
Au credinta, dar nu in ce tocmai ziceam.
Toti oamenii se nasc atei, si tu ai fost [:O] pana au inceput parintii sa iti vorbeasca si sa te invete sa crezi in dumnezeu, asa ca unii trebuie sa si devina atei, de fapt sa redevina, dar acum au nevoie de multe informatii pentru a se desprinde de tot ce au fost invatati, lucruri gresite.
Daca nu cred in supranatural, deci nici viata dupa moarte, la ce le-ar trebui un popa care sa urle ceva deasupra lor? Pot fi ingropati, incinerati, fara slujba si circ.

| victoreanu a răspuns:

Ateul crede ca cel care a descoperit America a fost ateu, ca fara atei lumea nu ar exista, si ca parerea lor conteaza.

| RAY a răspuns:

Ateii ne nastem cu toti, parinti ne indoctrineaza cu religia lor, apoi uni din noi observam ca totul e o inventie umana nu isi trebuie multe argumente doar 2 sau unul

era o data ca niciodata in univers nu era nimic si dintr-o data din absolut NIMIC apare un mega,mare,maximul complexitati, infinit de complex, care stie totul, cunoaste din nimic, ce putea sa cauzeze un asemenea personaj

2 din absolut nimic el creaza miliarde de stele,planete, galaxii etc
asa ceva e incredbil sa crezi, de aia ai nevoie de credinta, eu nu cred asta, ateu inseamna o persoana care nu crede in zeii asa cum tu nu crezi in 2700 de zeii asa nici noi in al tau
chiar nu ma intereseaza ca se intampla dupa ce mor, dar daca s-ar putea as vrea sa salvez vietii cu organele mele apropo eu nu cred in viata de dupa

| andreiush25 a răspuns (pentru AltcinevaPeAcestCont):

1. Nu provin din familie de atei
2. Familia mea crestina imi pune mancarea in fata...
De cand e obicei religios sa iti umflii burta? Poti gandi mai stupid de atat?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Daca, atunci cand ai fost mica, parintii ti-ar fi spus ca Jack si vrejul de fasole este o religie, ai fi crezut acum in Jack!
Intelegi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PufoseniaDF):

Sunt baiat, si da eu sunt autorul blogului.

| NickRudolf a răspuns (pentru Calininio):

Iti garantez ca nu parintii nostri ne baga prostii in cap ci scoala, manualele de stiinta in care se vorbeste despre formarea pamantului acum 4.5 milioane de ani happy. Adica a vazut cineva cum s-a format pamantul? Scrie pe undeva pe pamanat data fabricarii a acestuia?,, Sunt dovezi stintifice care arata si induc vechimea pamantului...,, Daca vrei ca cineva sa creada o minciuna trebuie sa o amesteci cu putin adevar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Larisa? eu am fost ateu de la 15 ani pana la 23, cand tanar fiind si punandu-mi intrebari, cautam raspunsuri in descoperiri stiintifice, reviste carti, etc.la 23 de ani stiam foarte multe dar nu cunosteam latura spirituala, ca temelie a vietii mele de la 23 de ani incolo, casatorie, familie, copii, boli, moarte suflet.si am inceput sa studiez.acuma sant crestin ortodox si am 48 de ani.sant crestin nu din frica, nu din obligatie, nu am fost indoctrinat, ci din pura credinta si buna mea placere si convingere.

| Exilee a răspuns (pentru Mădă0611):

Alo MAda. De-ar fi existat si acele perioade Medievale,sunt curios daca mai erai asa de... intepata?!
Eram ironic.

Bine, nu sustin fanatismul religiei din acea perioada, Doamne fereste, nici bestialitatea cum a procedat Biserica cu arderea pe rug sau etc..., dar imagineaza-te in acea perioada. Daca erai ateu, erai considerat incult, iar acum invers? De ce? Si totul din cauza mentalitatilor se fac asemenea discriminari, dar unii exagereaza mult prea tare. Va iubesc big hug in special pe tine!

| Exilee a răspuns:

Larisa. Crede numai! Ateii sunt orbi sufleteste. CHiar si de li S-ar arata Dumnezeu Insusi, ar crede ca vor suferi de o psihoza. Ei isi aleg aceasta cale, dar Dumnezeu sa aiba mare milna denoi( vom avea muuulta nevoie de ea) in Ziua Judecatii.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Exilee):

Mă iubeşti şi pe mine? (fii sincer)

| Mădă0611 a răspuns (pentru Exilee):

"Inteparea" vine din prostia altora. Cand eram in liceu ne-a spus un popa o poveste cu un calugar tanar, nou, care avea pofta de ou in zi de post, si cum aveau gaini acolo, a furat un ou, dar la bucatarie erau alti calugari, asa ca a furat o cana sau un polonic, apa, si tinea lumanarea sub, sa fiarba oul, invatatura povestii "dracu' iti da idei" 8-} acum stiu ca in anumite situatii, creierul pune stapanire pe oameni, nu diavolul. Aceeasi oameni "inteligenti" spun ca ateii, sau orice alt necrestini, sunt posedati 8-} s.a.m.d.

http://i.imgur.com/9UcjkI3.jpg :)) "Libertate, Egalitate, Fraternitate"

| Exilee a răspuns (pentru NOname):

Pe tine cel mai mult.

NOname

Îmi place că ştii s-o şi demonstrezi.
În locul iubirilor ipocrite oricând prefer o ură sinceră.

NoName. Nu ma cunosti. Stii doar ca poate eu sunt putin siret, viclean, dar niciodata lingusitor. Detest lingusitorii.Sa-ti demonstrez ca te iubesc? Cum fac asta? straight face

NOname

Tu ştii.

Exact.Vorbele demonstreaza faptele in cazul meu.Mereu ma gandeam la tine ca la onix, ca la un soare si ma gandeam sa- pretuiesc fiecare clipa cu tine-sa te pretuiesc pe tine in toate clipele, O dulce NoName!

NOname

Ştii că astfel de ironii nu ţin la mine.
Faptele tale şi insultele directe şi indirecte pe care le împrăştii pe site (nu doar la adresa mea) spun cu totul altceva şi acel ceva nu aduce deloc a iubire. Dar mă rog, poate ai un alt fel de a iubi, unul mai sadic; însă în acest caz prefer să mă urăşti.

Cum ai ajuns la concluzia ca te urasc? NU este deloc cum crezi tu.
Te referi oarecum la gesturile mele de prost-gust? Da recunosc... au fost mici zile in care mi-am pierdut cumpatul -nu din pricina ta in orice caz- ci din pricina stresului, dar si a unor ingrati dupa acest site, cat si din viata reala. Oricum, nu fac decat sa-i numesc cum s-au nascut si da NOname! Ma uit si stiu de unde am pelcat, dar eu macar incerc sa-mi diminuez ''bestia'' din mine. Tu nu-i vezi pe unii mucosi la aceasta categorie? Cata bataie de joc.SI culmea e ca acestia primesc si voturi inteligente.