Http://bucurialuisatan.com/ritualul-de-initiere/
Citeste site-ul intai. Hail Satan!
Buna!
Te uiti in oglinda si spui "ciumbulucu, iti dau sufletul, da-mi in schimb minte", cu mintea primita o sa poti sa iti pui niste dorinte ok, daca nu ai primit-o, inseamna ca nu ai suflet, deci n-ai ce vinde.
Sa spui intruna ca tu esti al necuratului si ai face orice pentru el; dar si daca nu faci nimic pentru sufletul tau tot in iad ajungi
Nu există niciuna din cele două, deci e imposibil. Îţi doresc mult succes încercând, totuşi!
Satan e mai subtil decat atat. Gandeste-te de 10000000 de ori inainte. Satanist nu inseamna ce crezi tu prietene.
Nu am 10 ani am 14, daca habar n-ai nu te baga. nu am intrebat pentru ca vreau sa mi-l vand, de curios.
Daca m-as gandi de cate ori ai zice tu mi l-as vinde pe la 70 de ani, cand nu mai am nevoie. prieten-o
Banuiam eu ca doar un idiot a putut sa puna asa o intrebare.
Se vede ca esti un incult, prietene. Prieteno* este forma corecta, in plus habar n-ai ce inseamna Satana. El stia pe dinafara Biblia..stie cu sa lucreze, satan nu inseamna ce credeti voi..pe ala. Esti un protanac mic care crede ca a fi satanist inseamna sa il invoci sa faci incantatii si sa umblii cu crucea intoarsa. Satan inseamna altceva decat vezi tu. Satan e subtil el nu lucreaza asa. Uita-te la un infractor spre exemplu...nu se duce sa strige in gura mare ca e infractor, o face in liniste. Asa-i si cu satana my friend.
Stiu ce vrei sa zici. doar ca multi cred ca am pus intrebarea asta, pentru ca vreau sa mi-l vand... sunt curios. atat.
Orcum La Multi Anii!
Sufletul nu e o moneda ce se da la schimb. Ori te dedici cu buna stiinta, fara sa vrei ceva in schimb, ori trebuie sa pricepi ca " vandutul sufletului" ca in filmele din Hollywood nu exista.
Fantasy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
andreisandu28 întreabă: