| OnlyTheScript a întrebat:

As vrea si eu niste videoclipuri cu oameni care au reusit sa se reintoarca din iad sau rai si care povestesc cum era acolo. funda

Răspuns Câştigător
| DyaBeiib98 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=br3NQlKMreo Nu sunt sigura daca povestea e reala dar sincera sa fiu pe mine m-a lasat fara cuvinte!

26 răspunsuri:
| HueyFreeman a răspuns:

Nu exista asa ceva. Nu te poti intoarce din locuri care nu exista si nici te poti intoarce din moarte.

| OnlyTheScript explică (pentru HueyFreeman):

Mie mi-a povestit prietena mea cum ca bunica ei a trecut prin asa ceva si ma gandeam ca poate mai exista cazuri de genul asta.

| catalynx a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Nu il lua in seama, nu are bun simt iar rolul lui este de a te face sa nu poti vedea adevarul. Cu siguranta exista atat rai, cat si iad, daca ai observat cei care neaga raiul si iadul sunt agitati? nu te-ai intrebat de ce?, pentru ca ei stiu de acest adevar dar se straduiesc cu orice pret sa-l nege, ateismul poate fii combatut usor, trebuie doar demascat si atata tot, cu siguranta atunci cand cunostintele mele vor fii puternic avansate am sa ies si am sa spun tot adevarul despre ei, foarte putin va mai dura pana voi face acest lucru.

Iti recomand acest documentar

http://www.youtube.com/watch?v=uMJrCQZoXp8

Pana atunci iti recomand sa nu te iei dupa ei, rolul lor este sa-ti distraga atentia de la adevar.

| victor987 a răspuns (pentru catalynx):

-)) mare propaganda faci acum nu stiu daca chiar esti dus cu pluta sau te prefaci iar pentru cine a pus intrebarea uite aici ce face religia -
http://www.youtube.com/watch?v=mQorzOS-F6w
http://www.youtube.com/watch?v=9FiHRVb_uE0
http://www.youtube.com/watch?v=zbDu0-K9cPk
http://www.youtube.com/watch?v=UcDt5TRsGys
Arunca o privire si vezi cam despre ce e vorba sunt curios u ce crezi despre atei?

| obelix2266 a răspuns:

Pai intra pe yutube si cauti, marturii, si gasesti cate vrei.marturia liu Daniel care a fost mort si chiar si imbalsamat si a revenit la viata. cauta si vei gasi. Succes.

| anonimg a răspuns:

Iadul inca nu exista.
" Iazul de foc este moartea a doua." (Apocalipsa.20:14), si
"Partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." (Apocalipsa.21:8)
Deci potrivit Sfintelor Scripturi, iadul este ce-a de-a doua moarte -adica trecerea in definitiva si irevocabila nefiinta.
Moartea a doua este sentinta/rezultatul celor care vor fi judecati de catre Dumnezeu la Judecata Finala(sau Judecata de Apoi) -a acelor care au respins in tot timpul vietii lor harul lui Dumnezeu- si gasiti nevrednici de a intra in viata vesnica. Astfel ei sunt vrednici de moarte vesnica -despartirea definitiva de Dumnezeu.
Dupa cum pamantul a fost distrus prin apa pe timpul lui Noe, tot asa la sfarsit, pacatul si cei ce nu au facut din Dumnezeu salvarea lor, vor pieri prin foc.

| Shammal a răspuns:

Nu am un astfel de clip insa uite un clip ce iti arata o altfel de perspectiva http://vimeo.com/25068321

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sunt cateva pe youtube, dar unele trase de par; mai bine te uiti pe fata unui muribund si vezi ce trairi are

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Aşa ceva nu sa întâmplat cu nimeni în realitate.
Să nu uităm proverbul: "Nu tot ce zboară se mînâncă".

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Acestea:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Dumnezeu sa te binecuvinteze!

| cristi202 a răspuns:

happy
Poate ca din rai s-ar mai putea intoarce cineva. Desi nu cred ca e posibil. Insa nu la fel stau lucrurile cu iadul. In momentul in care cineva poate iesi pentru doar citeva secunde, acela nu ar mai fi iad. Si stii de ce? Pentru ca, fiind un loc de chin, citeva secunde afara din el, ar insemna o usurare enorma, ori, daca cei de acolo ar stii ca e posibil asa ceva, ar trai cu speranta ca poate-poate, intr-o zi ar putea sa iasa si ei din acel chin. Insa iadul nu e un loc al sperantei, acolo nu gasesti nici un strop de speranta, asa ca, cine a ajuns acolo, stie ca nu mai are nic o sansa sa scape de acolo, sa scape de acel chin, deci e imposibil ca cineva sa iasa din iad. Im momentul in care a iesit, acela nu mai e iad.

| OnlyTheScript explică (pentru DyaBeiib98):

Wow..intr-adevar uimitor. Eu il cred pe acest om. Imi transmite o stare de bunatate.

Răspuns utilizator avertizat
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru HueyFreeman):

Cu Dumnezeu orice e posibil.

| William a răspuns:

Stai asa ca ma filmez si eu si iti dau filmuletulwinking.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru cristi202):

Cu Dumnezeu totul e posibil, numai El se indura de cine vrea.

| hate1t4ll a răspuns:

Ce societate trista.Ma duc sa chem vrajitoarele sa va blesteme.

| OnlyTheScript explică:

OAmeni buni! nu ma vai certati atat! am pus o simpla intrebare la care ati vazut foarte bine ca am ales castigatorul.ce naiba?! da-o naibii de intrebare ca nu mai am chef sa va vad aici cum va certati si cum ma luati in ras.

| catalynx a răspuns (pentru victor987):

Dus cu pluta se poate sa fii chiar tu, sti am citit si m-am informat despre teoriile astea ale voastre, multe din ele sunt irelevante, aberante, penibile. Un lucru este clar, niciodata logica nu poate fii mai presus decat practica si aici ma refer in general la toate domeniile.

| catalynx a răspuns (pentru victor987):

Propaganda fac fiindca am dreptul, si voi cam la fel faceti, dar cum ateismul se trage mai mult din comunism e clar ca voua nu va prea place ca adversarii vostri sa aiba drepturi. Despre atei ce parere sa am sunt unii atei adevarati care stiu sa aiba bun simt si stiu sa respecte credinta altuia, dar sunt si alti atei intr-un numar destul de mare care adora faptul ca sunt trolli.

| cristi202 a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Cu Dumnezeu nu e totul posibil. Nu e posibil sa traiesti o viata intreaga in pacate, construindu-ti propriul iad prin faptele tale si indepartindu-te astfel de Dumnezeu, ca mai apoi sa ai parte de indurarea Lui. Iadul e tocmai acel loc unde indurarea lui Dumnezeu s-a sfirsit, unde ai ajuns la judecata si ai fost descoperit ca fiind un pacatos fara iertare (toti sunt pacatosi, dar unii, care cred in Hristos si fac ce a facut El, scapa de judecata si au parte de indurarea lui Dumnezeu), si implacabil ai parte de rezultatul faptelor tale. Dumnezeu nu se mai implica in iad, nu Il vei mai gasi acolo, cel putin nu in sensul de indurator. Iar daca chiar s-ar indura de cineva de acolo, si cineva ar iesi pentru citva timp de acolo, inseamna ca pentru oricine de acolo ar exista o farima de speranta ca se poate iesi de acolo. Insa speranta, alaturi de dragoste si credinta, e considerata una din cele trei mari virtuti. In iad nu gasesti nici o virtute. Daca ai gasi, nu ar mai fi iad. Iadul nu are virtuti, nu are lucruri bune. E tot ce e mai rau ce poate exista. Si faptul ca Dumnezeu s-ar indura de cineva de acolo, ar fi un lucru bun, ceea ce nu poate exista in iad. Odata ajuns acolo, nu mai ai sansa de scapare, si cred ca asta e primul lucru pe care il experimenteaza cineva care a ajuns in iad - stie ca soarta ii e implacabil trasata, ca nu mai e nici o cale de intoarcere inapoi, si pentru ca e vorba de chinuri, fii sigur ca nu va fi un sentiment prea placut!

| OnlyTheScript explică:

Oamenii buni, incetati! Va rog! Doamne iarta-ma cine naiba m-a pus sa pun intrebarea asta?! crying((..ca vad ca nu mai incetati

| cristi202 a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Am gresit cumva cu ceva prin raspunsurile pe care le-am dat? Daca da, in asa fel incit vrei sa incetez, atunci te rog sa ma ierti!

| OnlyTheScript explică (pentru cristi202):

Multumesc! In sfarsit un om care vede si ce am scris eu!

| cristi202 a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Lasa ca probabil sunt mai multi, odata ce au incetat cu raspunsurile...happy