Mda.sa te feresti de amgie cat oi trai pe acest pamant.im primul rand prin magie il in locuiesti pe Dumnezeu cu diavolul pentru ca mergi la el sa te ajute in loc sa mergi la Dumnezeu, care iti este Tata si te iubeste.magia este o practica oculta prin care invoci demoni, inca o data repet nu e de gluma.feerstete.mai bine ca s-a stins lumina si nu ai apucat sa citesti tot.inclusiv simpla citire are efecte negative.si da magia astrage mania Domnului asupra celui care o practica.Dc ai avea nevoie de asa ceva cand Dumnezeu este cu noi,cu fiecare in parte,dar din cauza pacatelor omul nu ii poate simti prezenta protectoare si plina de dragoste, si ne protejeaza.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10. sper ca team putut ajuta
E pura coincidenta, magia nu exista si daca nu exista nu il supara pe Dumnezeu
Magia invoca in general spiritele ignorante. Parerea mea. Il cam supara pe D-zeu.
Imi dai si mie site-ul? Magia poate fi neagra, alba sau mai nou gri.Magia alba si neagra cred ca o stim toti.Cea gri este magia care la inceput este alba(ajutandute cu ceva, castigand ceva, facanduti ceva bine) dar in final devine neagra.Sa presupunem ca ai facut o vraja pentru bani.Peste o saptamana moare mama ta si iti lasa niste bani.Asta e magia gri, la inceput alba apoi neagra.Numele ei a fost luata dupa sistem culorilor, stiind ca daca amesteci alb cu negru, apare gri.
Gandeste-te ca probabil s-a luat curentul in tot cartierul. Singur ne este din vina ta. Asa ca stai linistita ! Si da... este un pacat sa te duci la vrajitoare. Dar sa faci trucuri amuzante, este total "legal"! PUP!
Buna...Nu te speria si nu mai crede in toate prostiile...mai incearca odata si o sa vezi ca nu o sa se mai intample
Desigur ca il supara pe Dumnezeu! Nu trebuie sa te increzi in site-urile astea false, caci ele sunt special foarte ademenitoare pentru ca sa-si ridice numarul de vizualizari. Parerea mea: evita asa tipuri de site-uri!
Nu te speria se poate dar este cu siguranta o coincidenta! magia il supara pe Dumnezeu precum a zis si NUTREBUIENUME PUP
Ai auzit de coincidente?
Iar cat despre Dumnezeu, credeti-ma nu se supara el din atata lucru. Dumnezeu are simtul umorului, de asta a lasat prostii, care au inventat magia.
Dar de ce nu spui nimic de scoala, ca te vad peste citeva zile, apelind la magie sa faci temele pe forum si te incaiera arnaxur1961.
Apoi :
Eu zic sa te faci om de treaba si sa pui mina la carte
Sunt curios ce ati crede daca v-ati gandii la prostioare cu fecioara Maria si in momentul ala v-ar cadea pantalonii...
Ha, imi amintesti de ceva foarte asemanator care mi s-a intamplat, acum cativa ani. Citeam intr-o seara ceva despre paranormal si eram singura acasa, cand s-a intrerupt curentul pentru vreo 10 minute. Bineinteles, a fost doar o coincidenta, ca si in cazul tau. Destul de creepy, dar doar o coincidenta. Cat despre partea cu Dumnezeu, aici nu ma mai bag, fiindca am alte conceptii si nu are rost. Dar pot sa spun ca atata timo cat nu folosesti magia pentru a face rau sau pentru a atrage raul, este okay, poate fi foarte benefica daca stii cum sa o folosesti. In ritualuri de acest gen sunt invocate forte foarte puternice si trebuie sa ai un scop cand te apuci sa faci chestii din astea, fie pentru protectia casei, personala sau pentru noroc in viitor. Te sfatuiesc sa ai grija si sa te documentezi bine inainte sa faci ceva concret si chiar o sa obtii rezultate benefice .
Pararea mea este ca trucurile acelea simple si absolut nevinovate, cum sa iasa flori din bacheta sau sa pui pe cineva intr-o cutie si sa dispara( daca cutie e pe sol, e o trapa in pamant si iese pe acolo:p)...etc nu il supara pe Dumnezeu, sunt un fel de,, magie''' de care sa se mire si amuze lumea. Poate doar vrajile acelea rele care il invoci pe nu stiu cine, sau cineva decedat il supara pe Dumnezeu.
Rezultate benefice spui? o gluma proasta...indiferent de tipul ei magia(alba neagra nu conteaza, cum nu conteaza nici scopul pentru care o faci) e inselatoria diavolului.serios
Dumnezeu e foarte manios pe tine. Il iei in ras pe Domnul care ne-a hranit si ne-a dat roadele pamantului.
Este doar o coincidenta...cat despre partea cu Dumnezeu nu cred ca se supara doar pentru atata lucru...adica nu stiu ce sa cred
T3qUyLa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: