| Cocki a întrebat:

Azi am intrat pe un site pentru a face,, magie " si iti arata acolo toti pasii... Apoi s-a luat lumina! Si n normal ca m-am speriat foarte tare... ce credeti? Magia invoaca spirite negative? Asta ( magia ) il supara pe Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Mda.sa te feresti de amgie cat oi trai pe acest pamant.im primul rand prin magie il in locuiesti pe Dumnezeu cu diavolul pentru ca mergi la el sa te ajute in loc sa mergi la Dumnezeu, care iti este Tata si te iubeste.magia este o practica oculta prin care invoci demoni, inca o data repet nu e de gluma.feerstete.mai bine ca s-a stins lumina si nu ai apucat sa citesti tot.inclusiv simpla citire are efecte negative.si da magia astrage mania Domnului asupra celui care o practica.Dc ai avea nevoie de asa ceva cand Dumnezeu este cu noi,cu fiecare in parte,dar din cauza pacatelor omul nu ii poate simti prezenta protectoare si plina de dragoste, si ne protejeaza.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10. sper ca team putut ajutahappy

41 răspunsuri:
| reihiuke a răspuns (pentru Allrc24):

De unde esti tu asa serios? Asa scrie intr-o carte sau ai practicat vreodata asa ceva?happy Eu cred ca mai intai trebuie sa experimentezi si sa intelegi un lucru, apoi sa iti dai cu parerea happy

| m1xa3la a răspuns:

S-a speriat calculatorul si a zis sa se inchida. fii serios..magie?

| Allrc24 a răspuns (pentru reihiuke):

Eu am incredere in ce spune Dumnezeu si asta depaseste cu mult ce cred eu sau ce am experimentat eu

| reihiuke a răspuns (pentru Allrc24):

In cazul acesta, banuiesc ca pleci de la ipoteza cum ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu si o accepti ca pe o axioma. Eu nu sunt de aceeasi parere, prin urmare, nu vad de unde ai sti ce spune Dumnezeu happy Pot doar sa cred ca presupui (fara nicio baza) ca ce scrie intr-o carte e spus de Dumnezeu si aceasta mi se pare absurd.

| militarumaria a răspuns (pentru Wehrmacht):

Cum poti sa vorebesti asa despre Maica Domnului? nu ti-e rusine?!?

| militarumaria a răspuns (pentru anonim_4396):

E na sa stii ca esti proasta rau

| militarumaria a răspuns (pentru just27smile):

Pe vremuri cand traia Merlin nu se putea folosi magia de loc daca te prindea regele Uther Pendragon sau Artur Pendragon (urmasul tronului) te excuta pe loc. fie te ardea pe rug, fie te baga intr-o cusca si-ti dedea foc. Deci aveti mare griza cum si unde folositi magia ca-ti inca mai este periculoasa chiar foarte mul repet chiar foarte mult. daca nu ma credeti cautati pe google Merlin sezonul1 sau 2 sau 3 sau 4 sezonul 5 este in filamare si uitati-va. sau la TV pe programul AXN intre orele 4-5 de luni pana vineri si sambata si duminica intre orele 12-14. sper ca sunt de ajuns informatii le daca nu anuntati-ma.

| militarumaria a răspuns (pentru militarumaria):

Serios nu glumesc

| Wehrmacht a răspuns (pentru militarumaria):

Mda...mi s-a sters raspunsul.Ce spusesem? Raportati imediat raspunsurile.Acu nici nu mai stiu ce am zis.Nu va convine? Ignorati raspunsul si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru militarumaria):

Eee na sa stii ca seman mult cu tine.In primul rand nici nu pot sa spun ca ai tupeu, pentru ca asta e mai mult prostie, si din cate am vazut pe profilul tau ai doar 5 raspunsuri, fiind doar la intrebarea asta.Deci tu esti membru junior, si nu ai tu cum sa ma critici pe mine, care presupun ca tu ai jumatate fin varsta mea judecand dupa modul de exprimare al raspunsurilor.Deci doar atat iti spun:inainte a a raspunde la orice alta intrebare, du-te afara si da-te cu capul de prreti si vezi daca-ti vine mintea la capish?winking

| Ace77 a răspuns:

Eu cred ca magia este un mod deati usura viata si ati satisface placerile, nu sti sa umbli cu asa ceva STAI DEPARTE NUI DE GLUMA POTI MURI!