| Cocki a întrebat:

Azi am intrat pe un site pentru a face,, magie " si iti arata acolo toti pasii... Apoi s-a luat lumina! Si n normal ca m-am speriat foarte tare... ce credeti? Magia invoaca spirite negative? Asta ( magia ) il supara pe Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Mda.sa te feresti de amgie cat oi trai pe acest pamant.im primul rand prin magie il in locuiesti pe Dumnezeu cu diavolul pentru ca mergi la el sa te ajute in loc sa mergi la Dumnezeu, care iti este Tata si te iubeste.magia este o practica oculta prin care invoci demoni, inca o data repet nu e de gluma.feerstete.mai bine ca s-a stins lumina si nu ai apucat sa citesti tot.inclusiv simpla citire are efecte negative.si da magia astrage mania Domnului asupra celui care o practica.Dc ai avea nevoie de asa ceva cand Dumnezeu este cu noi,cu fiecare in parte,dar din cauza pacatelor omul nu ii poate simti prezenta protectoare si plina de dragoste, si ne protejeaza.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10. sper ca team putut ajutahappy

41 răspunsuri:
| noreliableanswers a răspuns:

Ai auzit de coincidente?
Iar cat despre Dumnezeu, credeti-ma nu se supara el din atata lucru. Dumnezeu are simtul umorului, de asta a lasat prostii, care au inventat magia.

| YoAQd a răspuns:

Buna...Nu te speria si nu mai crede in toate prostiile...mai incearca odata si o sa vezi ca nu o sa se mai intample