Nu exista dumnezeu visele au fost concepute in mintea ta pentru ca aceasta idee te chinuie. fii rationala si nu-ti fie frica sa gandesti.
Tu poti sa-l numesti cum vrei dar, subconstientul tau lucreaza la ceva ce tu nu-ti dai seama(de aia e subconstient)Ori ti-e frica de ceva foarte tare si nu vrei sa recunosti si visul iti arata ca nu ai de ce sa te temi, ori nu crezi in nimic si ti-a dat un semn pentru ca e timpul sa-ti schimbi crezurile.
Si ce anume e de crezut in vise? Eu visez cateodata ca zbor, inseamna ca o sa devin supererou? Nu, e un simplu vis.
Cei religiosi ar spune ca e un semn insa eu cred ca de fapt e doar mintea ta care vrea sa te faca sa te gandesti la cei mai bine
A fost doar un vis, probabil influentat de ceva citit/vazut in timpul zilei sau de curand.
A fost un simplu vis!
Sa-ti relatez o intamplare propie...asemanatoare as zice
Acum ceva timp am suferit o interventie chirugicala in care am fost anesteziata total!
In timpul operatiei si la trezire(dupa ce am fost adusa in salon-cand inca eram sub efectul anesteziei si eram ''confuza'' ) am avut 2 vise foarte diferite de tot ceea ce am visat pana atunci!
Cel mai straniu l-am avut chiar inainte de a deveni ''confuza''-a ma ''dezmetici''(adica banuiesc ca eram inca pe masa de operatie...pot sa spun doar ca a fost un vis complex, straniu(cel mai straniu din viata mea), total diferit si care m-a facut sa ''vad''(dupa ce m-am trezit) viata intr-o cu totul alta perspectiva...de aia i-am oferit si un nume
Cele 2 vise de fapt se ''intersectau'' iar la trezire- (inca eram sub efectul anesteziei)...am visat/vazut un inger care ma salva...acel inger era tatal meu care statea la capatul patului si astepta sa-mi revin-iar eu voind sa-i ating fata ''ingerului'' am inceput sa-i mangai fata pana am realizat unde ma aflu.
Voiam doar sa-ti spun ca visele si trairile noastre sufletesti(interioare, psihice...care au loc la nivel cerebral) reprezinta doar trairile noastre din timpul zilei pe care subconstientul le prelucreaza noptea...nimic mai mult!
Cel mai adesea visam lucruri tulburatoare, stranii care ne nelinistesc apoi (in functie de ce asteptari avem de la viata) putem visa si lucruri frumose ...de exemplu ca suntem salvati de cineva, ca zburam, ca suntem fericiti(depinde si de trairile zilelor anterioare...)
Ai visat asa tocmai pentru ca ai auzit des aceste povesti legate de d-zeu sau Isus, si ti-au ramas in subconstient. Visele in sine nu inseamna nimic.
Tocmai ca nu esti sigura pe ceea ce crezi, ai visat asta.
-- In subconstientul tau ti-ai dori sa existe ceva care sa te apere de rau, ceva puternic.
Replica din vis e posibil sa fie dorinta ta subconstienta exprimata in cuvinte si pusa in seama lui Iisus pe care, probabil ca din copilarie, l-ai vazut binele si apararea suprema a omului, asa cum stim cu totii si cum am fost invatati.
Visul e imaginatia noastra inconstienta, si de obicei gandurile ascunse, framantarile, suparatile, dorintele, momente de fericire, temeri se pot manifesta prin vis chiar si printr-un mod mai ciudat. Dar poate exista si semne care se pot arata prin vis, scrie si prin cartile religioase pe undeva ca cineva a avut semne in vis inaintea unei secete mai cumplite.
Este vorba, cel mai probabil, de un simplu vis.
Ar fi bine ca sa-ti bazezi credinta pe ceva un pic mai solid.
Eu nu cred in vise. Multe sunt si infulenta asupra a ceea ce crezi, gandesti traiesti.
DeProfundis99 întreabă: