| Mogiojojo a întrebat:

Cum pot sa "anulez" botezul pe care il am facut la nastere? Se poate asa ceva? Nu mai vreau sa fiu crestina. E o povara pentru mine.

16 răspunsuri:
| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns:

Nu ai ce sa anulezi. Religia este ceva personal, nu ceva ce ai pentru ca asta scrie in acte. Botezul crestin nu te leaga de nimic, pur si simplu te opresti din a practica ritualurile crestine care nu au pic de insemnatate sau putere. Mai multe informatii despre crestinism gasesti aici
http://crestinismulexpus.blogspot.com/? m=1

| GouDidodino a răspuns:

Nu cred ca ai cum sa anulezi ceva ce oricum e fictiv.

| Celcestietot a răspuns:

Trebuie sa treci peste aceste greutati ale credintei, nu sa abandonezi ca lasa.

| ancaval a răspuns:

Destul de rău!

| Mircea08 a răspuns:

Fiecare este liber sa traiasca cum vrea - cu ce te incurca un botez facut la nastere si nu-ti da voie sa faci ce vrei? Problema ta nu este botezul, ci cel care a facut din tine un bleble

| Holiday a răspuns:

Atata vreme cat vrei sa "anulezi" ceva ce e doar o traditie fara nici o insemnatate, inseamna ca nu te poti debarasa de ea. Intai trebuie sa intelegi ca acest ritual e fara nici o relevanta, nu produce efecte, e nul din start.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Este pacat sa iti schimbi religia sa stii, daca te-ai nascut intr-o religie trebuie sa ramai cu aceea religie pana la sfarsitul vietii.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Schimbarea religiei inseamna un singur lucru sfidarea lui Dumnezeu, practic tu te joci cu Dumnezeu cum ar veni si nu e bine ce faci. Chestia e ca Dumnezeu nu se joaca cu noi intelegi ce spun e cat se poate de serios.

| Daniel323 a răspuns:

Trebuie doar sa simti asta si ai terminat cu turma crestinilor.

| Holiday a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

"Este pacat sa iti schimbi religia sa stii"

In situatia asta, de ce crestinii, prin diverse metode, incearca sa atraga noi adepti din alte religii?!

| RAY a răspuns:

La viitorul recensamant declarate atee si adio asa zis botez aberant crestin

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Nu poti, de acum încolo dacă vrei te declari atee/agnostica
Depinde tine.

| Mogiojojo explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Eu zic ca se joaca si uneori nici nu-i pasa.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Mogiojojo):

Gresit citeste Biblia si ai sa afli tot despre viata chiar si despre religii absolut TOT, tot ce trebuie sa faci e sa vrei cu adevarat sa o citesti https://www.youtube.com/watch?v=27rnqrsHB0w

"Eu sunt Alfa si Omega inceput si sfarsit creatorul la tot ce este si la tot ce va fi in viitor" ce vrea sa insemne asta? ia gandeste-te.

"Eu sunt cu voi si voi sunteti cu mine pana la sfarsit" Dumnezeu este cat se poate de real.