| Monyyyyy a întrebat:

dacă cineva îți dorește răul se va îndeplini? Bunica mea imi vrea numai rău si zice razant ca de oi avea un soț care ma bate etc ce imi trebuie facultate.Eu sunt foarte de treaba.A fi cum zice?

Răspuns Câştigător
| Karol1877 a răspuns:

Aceste reprosuri sunt doar cu efect asupra psihicului tau, facandu-te sa te ingrijorezi. Nu are ce repercursiune sa aiba aceste vorbe... stai fara grija!

8 răspunsuri:
| Zozohun a răspuns:

Foarte fals. Asa pot spune si eu de cineva ca e un nimeni si ca nu o sa ajungă nimic.
Poate bunica ta are o problema de sanatate si nu gândeste normal, dau poate o face cu scopul sa inveti si sa ajungi cineva.
Daca te duci la biserica, poti intreba preotul. (Fara misto, te poate ajuta).

| Romanul86 a răspuns:

Dacă te rogi lui Dumnezeu și citești psalmi nu se îndeplinește.

| oprescudorin11 a răspuns:

Bunicile evalueaza corect situatiile de moment.
Deseori si pe viitor, caci au o viata in fata.Depinde doar de tine sa schimbi, daca poti acele fapte, situatii care o deranjau pe bunica ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Logann a răspuns:

Daca are cutit si e langa tine, da!

| Holiday a răspuns (pentru oprescudorin11):

"Bunicile evalueaza corect situatiile de moment.
Deseori si pe viitor, caci au o viata in fata."

In general bunicile nu prea mai sunt asa tinere, asa ca in nici un caz nu mai au o viata in fata, mai degraba "in spate". Dar asta nu le confera neaparat credibilitate, de multe ori pur si simplu devin desuete. Sunt prea indaratnice sa accepte ca de fapt nu inteleg lucrurile si tind sa aduca nepotii la gradul lor limitat de intelegere a ceea ce se intampla la momentul respectiv. De aici conflictul, pe undeva firesc, intre generatii.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Holiday):

De acorsd si cu formularea ta! Ca bunicile au o viata in spate!