"Fac o imagine de interlop chiar daca nu fac nimic ilegal" adică vrei sa spui țigani plini de untura, cu ficatul ingaurit si inima bucatele din cauza steroizilor contrafăcuti, luati după ureche ca sa fie si ei "mari"?
) Periculoșii aia care cer taxe de protecție la pensionari?
)) Gladiatorii aia care vin 20 sa bata 1-2 adversari si aia prinși la îngrămădeala prin vreo cocina, pardon club?
Persoanele la care doresti sa faci tu referire, stau tacuti, poate chiar ascunși, lucrând din umbră. Aia nu fac live-uri pe Facebook cu masini închiriate de pe Anglea Si cu 2000 de lire in protofel truditi pe la capsuni. Dacă vrei să "umbli" cu astfel de "luptători de elita" care la minimul efort poa sa faca infarct, n-ai decat, dar nu vei fi smecher ci un alt pârnăias cu foamea-n glanda.
Da. Prin viața ta, în acel caz, ai sugera că promovezi astfel de lucruri și ai fi o influență spre rău.
Ce păcat? Păi: o proastă folosire a talanților pe care i-ai primit. Sau: minciună / ipocrizie - dai impresia că ești ceva ce nu ești.
Îmi amintește de Petru care când Isus era judecat a dat și el impresia că ar fi „cu ăia"... Nu ține mult o fază din asta și te afli că pierzi în ambele tabere. Ca ăla care vrând să nu fie împușcat în război a îmbrăcat uniformă în culori mixte (ale ambelor tabere) așa că... au tras toți în el.
In viata unui crestin trebuie sa se vada Hristos. Daca tu ai avea o reputatie proasta si ai fi stiut pentru lucruri ilegale (chiar daca nu le faci), Hristos nu se va vedea in tine.
Biblia spune ca prieteniile rele strica obiceiurile bune. Intr-adevar, si Isus a mancat si a baut cu pacatosii, dar de cele mai multe ori evangheliile ni-L prezinta cu cei 12 apostoli. Isus nu statea cu pacatosii pentru a avea si El "un anturaj", ci pentru a le spune Vestea Buna.
Un crestin nu trebuie sa fie parte dintr-un grup stiut pentru ilegalitati.
Adevarul e ca nu sunt nici ei cine stie ce periculosi.Sunt gen cocalari.(si nu sunt tigani)
Sunt romani ingrijiti si atenti la imaginea lor si ne stim de o viata deci sunt tovarasii mei.
Mai tragem de fiare, mai facem box, mai facem tatuaje muncim cum putem (nu neaparat ilegalitati)si ne traim usor viata.
Daca esti copilul lui Dumnezeu, aceste lucruri nu te mai reprezinta, Dumnezeu iti vrea binele si cauta interesul tau, nu al lui. Anturajul rau te modeleaza ca si caracter si in scurt timp vei face lucruri mai rele ca ei. Dumnezeu te asteapta cu bratele deschise si iti vrea binele, tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
A, nu, trebuie s-o traim dupa cum spui tu ca e bine, nu? Tu ala cu,, homosexualitatea e un rau care trebuie schimbat''.
Nu asta am spus, te intreb din nou... ce medie ai avut la logica in clasa a 9a? Un pic de deducere oameni, nu mai bagati cuvinte de la voi.