| sPriT3SiCoL4 a întrebat:

De ce imi doresc atat de mult sa mor? nu am nici-un prieten decat falsi care s-au schimbat si imi doresc atat de mult sa mor...stau in singuratate numai suport sad si cand stiu ca nu am si nici nu voi avea vreo fata frumoasa cui sa-i spun te iubesc! si sa o fac fericita este tot ceea ce-mi doresc! dar sunt doar vise care nu se pot intampla sad oare daca mor o sa am pe cineva? sad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
25 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Iti doresti asta pentru ca ai avut o pasa proasta, o zi, saptamana, sau poate luna de mizerie.Noaptea e un sfetnic bun, maine dimineata vei simtii cu totul altceva, sunt convinsa.Prietenii se duc din viata noastra, belelele trec, ghinioanele se-mprastie si sosesc zilele bune.Numai bine.happy

| sPriT3SiCoL4 explică:

Nu stiu nu cred...asta simt in fiecare zi de 2-3 ani...

| Duhovnicul a răspuns:

S-ar putea sa treci printr-o criza existentiala. Incearca sa stai de vorba despre aceste probleme cu un psiholog daca poti, sau o persoana apropiata din familie.
Legat de prieteni si iubite, acestia vor veni si vor pleca din viata ta, unii te vor trada, altii te vor folosi, asa ca nu incerca sa iti cauti fericirea in relatiile inter-umane.
Numai bine!

| RAY a răspuns:

1 faza cu prieteni tu esti cel mai bun prieten al tau si eu am fost in situatia ta in fata imi spuneau frate pe la spate ma barfeau sta in gena omului sa fie ipocrit,nu dispera omul e ipocrit, e ceva normal sa minti, sa fi fals, prefacut, egoist

2 singuratea e cel mai bun prieten crede-ma

3 fara fata frumoasa gata mori esti tare sincer in loc sa faci ceva cu viata ta te gandesti la fete,mie asa mi-a zis cineva o data femeia o ai cand esti realizat nu cand nu esti,invata,fa sport,uita de dramatismul asta uni sau nascut orbi,handicapati,tu crezi ca viata e usoara,viata e un iad continu,un drum spre moarte, gandeste pozitiv lupta in prezent daca vrei vei avea sincer nu te grabi, nu dispera, de ce fata frumoasa, termina cu ideile astea proaste accepta omul dupa caracter nu dupa fizic

nu o sa mori

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Daca asta e motiv sa vrei sa mori, e naspa ca esti asa slab. Bucura-te ca n-ai prieteni falsi, ai avea doar de pierdut, bucura-te ca la cei 15 ani ai tai nu ai acea fata caruia sa-i spui "te iubesc" (o sa intelegi mai tarziu de ce iti spun sa te bucuri). Viata e naspa, da, dar oamenii nu merita sa suferi din cauza lor, cat despre acea fata, ca doar ea conteaza, o sa vina cand o sa fie momentul, so http://d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1350206785470434.jpg :d

| RAY a răspuns:

Recomand
1 masturbare o data la 3 zile elibereaza endrofine
2 facut sport o ora pe zi
3 vizinoare de filme de comedie, muzica vesela
4 socializarea cat mai multa real

| CristiB93 a răspuns:

Tu chiar gandesti asa? nu este deloc normal,ok am inteles ca problema este faptul ca esti singur si nu ai o fata care sa iti fie alaturi,dar asta este doar vina ta, de tine depinde daca o sa ai o fata sau nu, problema este la tine,iar ca sa intelegi gandeste in felul acesta : Pune-te un pic in locul unei fete si priveste-te pe tine,crezi ca tu ai sta langa o persoana ca tine? Eu dupa ce ti-am citit randurile iti spun ca daca as fi fata nu as dori sa stau cu tine deoarece esti slab si exprimi doar mila prin ce ai zis aici, la o fata nu-i place asta,ea trebuie sa te vada puternic,vesel,plin de viata, o persoana langa care sa fie in siguranta si sa se simta protejata,trebuie sa arati ca esti barbat, asta este atitudinea pe care trebuie sa o ai, crezi ca daca ramai cu atitudinea asta de om slab nefericit si care exprima mila si cersesti dupa fete, o sa rezolvi ceva? Iti zic eu ca tot singur o sa ramai, daca vrei sa nu mai fi singur atunci schimati atitudinea si priveste lucrurile pozitiv si nu venii cu ganduri din astea de om slab si care cerseste mila in fata unei fete, o sa-i fie probabil doar mila de tine, dar nu o sa te priveasca ca si un iubit niciodata. Tot ce trebuie sa faci ca sa reusesti este sa te pui in locul unei fete si sa te privesti pe tine si da-ti seama ce gresesti si sa indrepti asta. Apoi daca mori cum ai putea sa mai ai pe cineva? daca mori nu o sa mai aflii niciodata cum e sa ai o fata langa tine sa te iubeasca si sa te sarute, nu o sa mai aflii niciodata cum este sa fi fericit, dar atata timp cat esti in viata si nu te dai batut inca mai ai o sansa, tine minte ca nimic nu este imposibil, gandeste-te un pic : Altii au cucerit lumea, tu nu poti oare cucerii o fata? laughing

| sPriT3SiCoL4 explică:

Nu va dati, daca v-ati pune in locul meu ati intelege nu este doar singuratatea doar de ea simt ca am nevoie sa lupt, dar inca nu sunt pregatit sunt pregatit sa mor sa sufar

| RandyMarsh a răspuns:

Salut!
Din cate observ,s-ar putea sa fii intr-o depresie.
Schimbarile tin doar de tine,degeaba ne intrebi pe noi,tu trebuie sa iti dai seama ce este mai bine pentru tine.
Incearca sa te limitezi la un prieten,pe care sa il studiezi mult,sa fie ca si tine,sa nu fie fals.
Mai bine un prieten bun,decat mai multi,de la care nu stii la ce sa te astepti.
Incearca sa treci peste rutina,schimba ceva in viata ta si ai sa vezi ca este mai bine.
Dupa cum spunea si Aristotel:''Omul este un animal sociabil''.
Nu ai cum sa stai singur,comunica mai mult,fa-ti prieteni.Dar ai grija ce prieteni iti faci,unii care sa iti aduca influente pozitive,nu toti idiotii din ziua de azi care stiu doar sa fumeze si sa bea.
Incearca sa gasesti o fata ca si tine,da la o parte timiditatea, comunica cu ea despre diverse lucruri.
Incearca si ai sa vezi cat de frumoasa este viata.
Am avut si eu sentimentul asta, este din cauza rutinei, incearca sa schimbi ceva in viata ta. Apuca-te de un sport, ceva in care poti socializa cu mai multi oameni.
Nu trebuie sa te limitezi doar la cei de la tine din clasa.
Tine minte! Schimbarile tin doar de tine! Schimba ceva!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea negativist.
De ce sa n-ai o prietena, ma rog?

| oprescudorin11 a răspuns:

Daca nu ai incredere in Dumnezeu? Disperarea e pare pacat si o prostie. Indiferent de situatie.Si eu am avut crize de astea de pubertate si adolescentine.Le-am trecut cu rabdare si intelepciune. Ai incredere si le vei trece.

| TheWhiteReaper99 a răspuns:

Mai bine ti-ai lu-a viata ca un ratat nu se schimba niciodata imi pare sau sa iti zic asta dar tu nu ai cum sa iti schimbi viata ratatule.

| suffarstar a răspuns:

Cauta un motiv pentru a trai si inceteaza sa te mai invarti in intuneric. Apuca-te de studiat lucruri interesante,ceva ce nu faci la scoala,cauta raspunsuri la intrebari fara raspuns,intelege viata si apoi vei ajunge sa o traiesti. Nu uita sa visezi,e atat de frumos,aduce liniste si speranta. Nu cauta pace intre oameni,dar nu te izola. Omul e rau,dar e si bun,deseori suntem inconjurati de oameni rai,deseori noi suntem cei rai.
Exploreaza natura,ia-ti un caiet si scrie in el tot ce-ti trece prin cap,citeste o carte,nu mai sta mult la pc,nu face bine. Ai nevoie de dragoste si afectiune,nu dispera,unele lucruri necesita timp si rabdare altfel vei fi ranit si vei cadea mai jos,intotdeauna exista mai rau.
Iti recomand sa citesti Alchimistul sau vezi filmul A bucket list.
Nu mai sta toata ziua sa te plangi ca esti singur, altii si-au dat viata pentru libertatea altora iar tu vrei sa ti-o iei fiindca nu-ti place de ea. Cand nu-ti place viata pe care o duci, o repari, o faci sa mearga, nu o abandonezi.

| Moisie a răspuns:

1 Nu trebuie sa-ti doresti sa mori pentru ca de moarte nu vei scapa nici macar tu, asa ca incearca sa te bucuri de viata, ca si asa e scurta!
2 Cand esti singur inseamna ca esti in cea mai buna companie, adica esti in gand si in suflet numai cu cine vrei tu sa fi, si nu in compania oamenilor "prietenilor" falsi!
3 Fi sigur ca-ti va veni si tie timpul sa iubesti o femeie, pina atunci ai ceva rabdare si mai ales pregateste-te bine pentru viata astfel ca sa fi mai superior "concurentei" pentru ca fetelor frumoase le plac barbatii in viata care sunt INVINGATORI si nu luzarii care se smiorcaie.
4 Cand mori o sa fii singur toata vesnicia, deci nu rezolvi nimic!

| kilio8990 a răspuns:

Tu ai vazut ce ai scris acolo? termina cu prostiile,,,prietenii'' din zilele noastre sunt doar ca sa ii folosesti.,sa te distrezi, singur nu esti niciodata, ai pe cineva acolo big grin dragostea o vei simti in aer, rabdare trebuie, si uite asa sunt a nu stiu a cata persoana care iti spune sa terminii cu prostiile.Mult succes si sa te gandesti,, ca mereu v-a exista un prost pe lumea asta care impinge o usa pe care scrie trage"

| Zenicide a răspuns:

Ai probleme in viata reala si tu cauti rezolvare pe net de la altii care in mod clar au probleme mai grave ca tine?laughing
Nu vezi ce raspunsuri primesti?
- Ai 15 ani? Da? Atunci taci din gura, fa-ti temele si daca vrei gagica iesi undeva si spune-i unei fete ca o placi. Cand ai facut ultima data asta?
Uite inca o chestie care te va motiva: zilnic mii de copii mor de foame in timp tu ce te vaiti pe net ca vrei sa mori pentru ca nu te simti implinit, esti patetic.

| Kalla a răspuns:

Si eu ca si tine am trecut prin ani grei mai ales cand eram mai mica.Notele de la scoala nu erau asa bune si nu prea aveam prieteni dar cel mai mult plangeam pentru ca eram departe de Romania, eu traiesc in strainatate.
Am trecut faze in viata care mai raman in amintiri si in ziua de azi.Am trecut de la a manca mult la anorexie si bulimie de care sufar si azi.
Dar solutia este si nu se gaseste in persoane care te pot ajuta ci in faptul ca tu poti ajuta multa lume.Eu am inceput sa am o viataai frumoasa de cand fac voluntarism. Ajut batrani in azile de batrani, fac paturi, le aduc de mancare, le dau pastilele si socializez cu ei.Si toate astea le fac din placere pentru ca atunci cand ajuti de simpti implinit si fericit.
Succes happy
p.s. nu-l asculta pe ray la faza cu masturbatul, te-ar face doar sa devii un frustrat maniac sexual ca el laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"oare daca mor o sa am pe cineva? sad"
O sa-l ai pe pretenasu' Lucifer(Lucica) si nu o sa mai fi singur daca mori laughing Glumesc
Nu esti singuru' care a trecut prin asta. Deci capu' sus si mergi inainte.
"Daca azi...
E doar o poarta deschisa spre ieri
Si-o sa faci ce-ai facut,
Si-o sa stii ce-ai stiut,
Dar, n-o sa mai stii sa speri.
Mai stai pana maine, sa vezi cum e
Mai stai pana maine, poate nu trebuie"
E un cantec de la Taxi si versurile astea spun totul.

| crazy125 a răspuns:

Nu asta e rezolvarea, daca stai si te palngi pe aici si nu incerci sa te integrezi nu vei gasi niciodata pe cienva adevarat...Nimeni nu-s tie cum e pe lumea cealalta, nimeni nu stie daca exista lumea cealalta.

Răspuns utilizator avertizat
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Citeşte acest articol: http://www.jw.org/......guratatea/
Sper că vei găsi idei ce-ţi vor fi de folos!

| Dragosdoar a răspuns:

Lasa ca am trecut si eu prin lucrurile astea cativa ani si am avut prieteni care le facusem multe bine si apoi ''mi-au arata curul''. La un moment dat nu aveam pe nimeni prieten in fara de verul meu.Cat despre fete, lasale eu nici acum nu am o prieneta si am aproape 17 ani si e perfect.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si cine nu te lasa? ce treaba are cu religia?

| Boariu_Cristina_1991 a răspuns:

Citeste acatistul Sfantului Mucenic Efrem cel Nou.Il gasesti pe internet. Poti sa il citesti si de pe calculator pana iti cumperi cartea.E pentru oameni deznadajduiti ca tine.Eu am trecut prin ceva asemanator si acum sunt bine multumita Sfantului

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Frate serios? Vrei sa te sinucizi din atata tot? Ce-i cu tine ma? Ridica-te ce pl.m ai, asa am fost si eu, doar ca nu voiam neaparat o prietena.Am vazut ca s-a rezolvat problema si ma bucur, dar un raspuns care sa sustina aceleasi argumente e binevenit oricand.Si majoritatea nu evita sa puna aceeasi intrebare si a 2-a oara.Pentru ce stai sa plangi aiurea? Pentru o prietena? Pentru iubire? Ce iubire prietene? Iubirea este o gramada de hormoni nimic mai mult.Nici o persoana nu este speciala.Nici o fata nu este unica. Mintea ta crede asta.A tuturor de fapt.Nu-ti trebuie iubita.Una iti gasesti oricum. Daca esti destept si stii cum sa ajungi sus, scoti banii si ai iubite cate vrei happy .Prieteni.Prieteni? Serios? Ii mai numesti prieteni? Prietenia adevarata este un lux si nu oricine o primeste.Pana atunci fii tu insusti dar nu lasa garda jos si incearca sa schimbi ceva, si chiar daca nu reusesti cine stie ce multumeste-te cu cat ai.Mai,nu cred ca e prea bine sa fii singur, dar pl.m, ce rezolvi daca plangi? Nimic. Daca nu iti convine, te duci si le dai vreo cateva-n maxilar.Si,o modalitate eficenta de a-ti gasi adevaratii prieteni, fii tu insuti! Fii tu insuti! Asa vei vedea cine te va aprecia asa cum esti.Iti pui masca? Atunci cand ti-o vei da jos, vei fi luat in suturi.Rade cineva ca esti tu? Rezolva-l! Daca face parte din felul tau de-a fi orgoliul, atunci fii tu pana la capat si arde-i pe cei care comenteaza aiurea.Si sunt atateaaa mooduuuri.Cauta ceva care sa te reprezinta si pentru care sa lupti.Creste-ti stima de sine. Daca tu te calci in picioare o vor face si ceilalti cu siguranta.N-ai vazut ca cei care au tupeu si se respecta au respect, prieteni? Si multi din astia sunt prosti! Prosti rau! Dar in tara asta de kk.t nu mai conteaza cum esti tu de fapt, daca ai tupeu, desi esti un boschetar, vei fi respectat. Ofera si impune respect.Nu-i asa greu.Majoritatea doar latra.Dar daca musca le pui lesa si ai rezolvat problema happy. Daca vrei mai vorbim.