anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! De ce penticostalii nu au voie sa se machieze, să își puna cercei, lănțișor,brățară,sa danseze etc? Ei zic că este pacat dar oare chiar așa să fie? Dar despre alte păcate ce spuneți cum ar fi furtul, violul sau crimele? Mulțumesc

38 răspunsuri:
| GligoresiLaruca a răspuns (pentru T0Teu):

"din moment ce stiu adevarul"
Cu tot respectul, nu știi încă nimic.
Umilinta nu este calitatea ta de baza încă.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru T0Teu):

Eee știi adevărul.
Ți-ai inventat propriu adevăr. Uite pentru mine nu exista Dumnezeu că nu l-am văzut niciodată. Și asta e realitatea că nu l-am văzut nimeni. Simplu. Pe argumente, nu pe fantezii

| T0Teu a răspuns (pentru GligoresiLaruca):

1. De unde stii ce "calitate de baza" am eu din moment ce nu ma cunoști?
2. Nu stii câte cunosc sau nu, asa ca vorbești în vânt

| T0Teu a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Sunt si persoane care L au vazut, dar mna, nu toti pot sa inteleaga lucrul ăsta. Daca nu vezi azotul din aer inseamna ca nu exista? De fapt, aerul in sine este invizibil. Dar totuși stii ca exista ptc fara el nu poti trai, asa i? E ceva care te tine in viață. Ei, uite ca asa e si cu Dumnezeu. Nu L am vazut, dar Il simt in viata mea si stiu ca exista prin faptul ca ma tine in viata, ca e alaturi de mine... sunt multe de spus

| GligoresiLaruca a răspuns (pentru T0Teu):

Din postările tale, umilința este ultima ta virtute.
Te dai mare pe unde apuci.
Ai un Egou spiritual care te comanda.Tu nu ai nicio putere.
Asa mi-a zis Domnul; sa nu te mai bag în seama și sa te ignor.

Ăia care zic că intr-adevar l-au văzut suferă de ceva boli, schizofrenie in principiu. E documentată medical boala asta in care vezi lucruri din imaginația ta.

Cat despre moleculele de aer se vad, nu e asta problema.

| T0Teu a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Nu e vorba de imaginație acolo. Atat de mult aveti inimile impietrite incat si dovezile le contestați...

Dovezi?
Care dovezi?
Ce treaba are cu inimia?
Ar treaba cu ratiunea si realitatea.
Religia e strict un produs al imaginatiei.
Al imaginatiei fiecaruia.
Aia care au avut si imaginatie si vointa si putere si-au impus propria fantezi, uneori cu sabia, alteori cu arma... in fine, alta discutie asta.

Întrebări similare