| Valentinq231 a întrebat:

De mic, am un vis care nu poate fii explicat ce ma face sa plang..intr-o noapte am avut acelasi vis, nu eram constient de ce se intampla, m-am trezit si mama mea mi-a spus ca tremuram si țipam sa plece de langa mine..visul se repeta incontinuu.

4 răspunsuri:
| Irinel15123532 a răspuns:

Ce fel de vis? Nu ospun cu rautate, dar poate ar trebui sa vizitezi un psiholog, sa stii ca uneori este vorba de anumite substante din creierul uman care trebuiesc reglate, nu este nici o jena, este ca orice alta boala, ca o gripa, o racela daca vrei.

| Algo098 a răspuns:

Visele pot fi legate de experientele emotionale si preocupările zilnice, stres, frica,... Daca eliminam filmele si cartile fanteziste care ne incarca memoria cu informatii false si constientizam faptul ca asemenea creatii "artistice" nu au nici o legatura cu realitatea si sunt facute doar pentru a face senzatie si pentru a face bani in urma audientei, atunci sansele sa avem asemenea vise scad. In acelasi timp nu ne putem baza pe vise pentru a prevesti ce se va intampla in viitor.

| anonimg a răspuns (pentru Algo098):

Bine ai spus: "Visele pot fi legate de experientele emotionale si preocupările zilnice, stres, frica..."
Valentinq231, dupa parerea mea eu cred ca mama ta ti-a inspirat intr-un anume fel astfel de trairi, de sentimente. Subconstientul nu minte niciodata. Subconstientul este acea traire, emotie, stare, care poate nu am bagat-o in seama atunci cand am fost constienti, dar care nu scapa cercetarii creierului nostru atunci cand suntem intr-o stare inconstienta (cand dormim).
Mai multe despre subconstient: https://dexonline.ro/definitie/subcon%C8%99tient

| Nilsson a răspuns:

Roagă-te de fiecare dată înainte să te culci ca Dumnezeu să te ocrotească de vise tulburătoare.