Credinta are putere mare :
Daca crezi ca :
Daca pleci undeva, ai uitat ceva, si te intorci inapoi iti merge rau, atunci asa va fi. Daca nu crezi asta, nu iti va merge rau.
Daca crezi ca a munci duminica este pacat, atunci asa va fi, iar daca nu, nu va fi asa
Daca crezi in fantome ele vor misuna in jurul tau, cat se poate de real, si nu vei avea ce le face.
Solutia:
- TREBUIE SA STITI, invatati foarte bine noul testament.
- TREBUIE SA FACETI, ceea ce ati invatat trebuie pus in practica, acele lucruri invatate trebuie sa faca parte din felul tau de a fi.
Nu e usor sa te schimbi dar daca stai bine sa te gandesti nu ti se cer lucruri grele de facut, ti se cere SA FII UN OM NORMAL.
Nu vreau sa tac, altadata sa nu mai scrii pe site-uri de socializare daca nu poti citi si parerea altora.
Nu am spus ca nu cred in stafii, ci in povestea ta. Daca nu gaseati oasele alea nu vedeati nici o fantoma, toate sunt doar inchipuiri ale mintii. Scheletul ala nu poate avea 200 de ani, sa fim seriosi, fara o analiza de laborator pot spune si eu ca e de pe vremea dinozaurilor.
Dar de ce explic eu unui copil de 10 ani care daca vede o scama plutind gata, e o fantoma.
E vina voastra ca l-ati reingropat in curtea casei, mno acum platiti.
Daca primarul va pune sa sariti intr-o fantana asa sa faceti.
Primarul ar fi de acord ca oasele lui sa fie ingropate in fundul curtii?
Trebuie vorbit cu preotul comunei si el sa va sfatuiasca cel mai bine, adica din punct de vedere crestin, omeneste. Ramasitele pamantesti ale acelui omin mod normal ar trebui sa fie ingropate crestineste in cimitir, ca acolo se ingroapa oamenii care mor cu trupul, nu cu sufletul, si care au adormit intru nadejdea invierii de obste.
Ne-a spus:
-Ingropati-le in dundul curtii si gata
Eu nu prea am fost de acord si nici parintii mei.
Bossa100000 întreabă: