Dumnezeu ne-a lasat stapani peste animale si prin urmare putem face absolut orice dorim cu ele. Oricum nu se pune ca si pacat. Dovada se gaseste in Geneza 9 : 2-4 (inclusiv numerele mentionate).
Ai incurcat-o! O sa fii bantuit de fantoma pisicii in fiecare noapte, te va zgaria cand dormi si va incerca sa-ti scoata ochii. Exista zeci de cazuri documentate stiintific in ceea ce priveste acest fapt.
Dar totusi exista o solutie, o incantatie, care face ca fantoma pisicii sa nu se poata apropia de tine. Pe care ce crezi, ai un mare noroc, o stiu.
Pentru suma modica de 1000 lei, sau echivalentul in euro, USD, leva sau franci elvetieni iti pot reda linistea si siguranta.
Nu-ti face griji, nu trebuie sa ne intalnim, o pot face de acasa imediat ce intra banii in cont, doar sa-mi spui numele pisicii si culoarea.
Spiritele fie cu tine, pacatosule...
Hai jet. Daca ai chef de glume du-te la circ. Desi nu stiu daca te vor accepta nici macar acolo. Daca tu nu ai o constiință spirituală de care să îți pese nu face bășcălie pe credința altcuiva.
Logoul lui reprezinta ca este ateu, logoul de la fotografia de profil, doar te informez.
Știam deja. De cum am intrat pe pagina TPU si am vazut poza de profil am știu că e un răspuns dat la misto. Atât lucru știu și ateii. Să se lege de credința oamenilor. Nu pot dormi noaptea dacă nu o fac, nu-i așa? Cred că e un blestem să fii ateu... Păcat.
Daca este rau ranita fa o fapta buna si eutanasiaz-o ca sa nu se chinuie, daca poate fi salvata ai grije de animal. Dumnezeu te iarta daca incerci sa nu mai repeti greseala si iti ceri iertare.