| AAAnnonnimm a întrebat:

Buna TPU...
Doresc sa stiu daca este pacat ca am rănit o pisica fara sa vreau? Am ranit-o foarte rau si cred ca o sa moara... Jur ca nu a fost cu intentie. E pisicuta mea de care am avut foarte mare grija si care imi e foarte dragă dar s-a intâmplat un accident din cauza mea si ma simt foarte vinovat... E păcat?

Fara mistouri va rog.

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Dumnezeu ne-a lasat stapani peste animale si prin urmare putem face absolut orice dorim cu ele. Oricum nu se pune ca si pacat. Dovada se gaseste in Geneza 9 : 2-4 (inclusiv numerele mentionate).

6 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Ai incurcat-o! O sa fii bantuit de fantoma pisicii in fiecare noapte, te va zgaria cand dormi si va incerca sa-ti scoata ochii. Exista zeci de cazuri documentate stiintific in ceea ce priveste acest fapt.
Dar totusi exista o solutie, o incantatie, care face ca fantoma pisicii sa nu se poata apropia de tine. Pe care ce crezi, ai un mare noroc, o stiu.
Pentru suma modica de 1000 lei, sau echivalentul in euro, USD, leva sau franci elvetieni iti pot reda linistea si siguranta.
Nu-ti face griji, nu trebuie sa ne intalnim, o pot face de acasa imediat ce intra banii in cont, doar sa-mi spui numele pisicii si culoarea.
Spiritele fie cu tine, pacatosule...

| AAAnnonnimm explică (pentru Holiday):

Hai jet. Daca ai chef de glume du-te la circ. Desi nu stiu daca te vor accepta nici macar acolo. Daca tu nu ai o constiință spirituală de care să îți pese nu face bășcălie pe credința altcuiva.

| Celcestietot a răspuns (pentru AAAnnonnimm):

Logoul lui reprezinta ca este ateu, logoul de la fotografia de profil, doar te informezwinking.

| AAAnnonnimm explică (pentru Celcestietot):

Știam deja. De cum am intrat pe pagina TPU si am vazut poza de profil am știu că e un răspuns dat la misto. Atât lucru știu și ateii. Să se lege de credința oamenilor. Nu pot dormi noaptea dacă nu o fac, nu-i așa? Cred că e un blestem să fii ateu... Păcat.

| danut a răspuns:

Daca este rau ranita fa o fapta buna si eutanasiaz-o ca sa nu se chinuie, daca poate fi salvata ai grije de animal. Dumnezeu te iarta daca incerci sa nu mai repeti greseala si iti ceri iertare.

| Helper07 a răspuns:

Nu e.