Eu unu iti recomand sa lasi cartea aia jos si sa iei una de istorie. O sa iti fie mult mai utila.
Unul dintre zeii masoneriei este Yahve, deci nu-i de mirare ca apare in acea carte de rugaciuni un simbol de-al lor, si ca sa te fac sa intelegi mai bine am sa-ti spun : radacinile religiei tale au fost create de masonerie. Prin asta Masoneria s-a folosit sa-i controleze pe oamenii prosti ca si tine, deci iti dau un sfat. Nu te mai lasa controlat!
Nu iti dau informatia pe tava, mergi la biblioteca si citeste tot ce gasesti despre masoneriei, daca nu, du-te la librarie. Pe internet spune doar despre illuminati, organizatie formata in 1700 si ceva, in epoca iluminismului, ce era formata din oameni de stiinta, nu aveau nimic de-a face cu religia sau cu simboluri oculte. Iti dau si un cuvant cheie : JahBulOn.
Asa e mai bine LeGibet asta si-ar vedea de treaba lui si nu s-ar mai baga daca nu stie despre ce e vorba eu am intrebat strict daca e normal sa apara iluminatii intr-o carte de rugaciuni dar nu sa-mi povesteasca numai bazaconii.
Pentru inceput : Albert G. Mackey -"Legendele, miturile si simbolurile Francmasoneriei" [Initieri], Editura Herald Bucuresti, 299pag.
O poti prelua de aici : https://www.edituraherald.ro/......173-detail
Spor la citit :).
Nu e chiar pe tava, doar te-am indrumat catre ea, in cartea aia scrie doar despre triunghiul cu ochi inauntru si alte simboluri, cat despre originile religiei crestine poti citi cartea : http://www.polirom.ro/......ntic-2872/
Citeste-o, ia notite, iar la sfarsit fa o comparatie intre fiecare religie, daca esti pasionat iti va fi usor.
Ma.teoretic din cate stiu nu ar trebui sa apara..de ce nu iti iei o carte de la biserica?
vezi daca are ceva legat de patriarhie sau chestii de genu.
Pai ie un triunghi cu un ochi in el.Deci sa mai citesc cartea sa nu?
Chiar nu ne poti pune o poza? Cum se numeste cartea? Ce rugaciuni sunt in ea?
Nu este un semn illuminati, reprezintă Sfânta Treime, și în mijloc e Ochiul lui Dumnezeu, ei doar au preluat acest simbol ca sa ii reprezinte, doar ca sa creeze confuzie.
Copile dacă te temi nu mai citi că te speri, ești ca o fetiță batăte să te bată de cucon te temi de Desene?
Te intereseaza semnele, sau rugaciunile? sau te temi ca te rogi la illuminati?
Ma tem ca ma rog la iluminatii.
Atunci ramai la "tatal nostru" si gata.
Mai copii, semnul ăla reprezintă Sfânta Treime, și în mijloc e Ochiul lui Dumnezeu. Toată treaba asta cu illuminati e o prostie scoasă de vreun copchil retard de pe net. Da, exista illuminati, dar nu-i ceea ce credeti voi. In fine, semnul ala l-am vazut si la o mănăstire de prin transilvania, dacă nu mă credeți. Am citit și o carte în care se explică ce reprezintă acel semn. Deci terminați toată prostia asta cu illuminati. Ca răspuns clar la întrebare: Citește Fără grijă, nu-i niciun illuminati. Dacă era semnul pe altfel de carte, nu de rugaciuni, atunci e bine să te documentezi în privinta ei. Dar din ce ai zis tu, e ok. Nu-i nici o problemă.
Deci pe hartia de 1 dolar este Sfanta treime.
Ma gandeam eu ca banul nu este chiar ochiul dracului.
https://devoratoruldecreiere.files.wordpress.com/......idence.jpg