| edy45svmag a întrebat:

Este normal sa apara semnul illuminati intr-o carte de rugaciuni? Sa mai citesc cartea sau doar e un semn si nu trebuie luat in seama?

24 răspunsuri:
| celdesuspendat a răspuns:

Te intereseaza semnele, sau rugaciunile? sau te temi ca te rogi la illuminati?

| Chimied a răspuns:

Pai ce semn apare? Pune o poza...

| edy45svmag explică (pentru celdesuspendat):

Ma tem ca ma rog la iluminatii.

| edy45svmag explică (pentru Chimied):

Pai ie un triunghi cu un ochi in el.Deci sa mai citesc cartea sa nu?

| Chimied a răspuns (pentru edy45svmag):

Chiar nu ne poti pune o poza? Cum se numeste cartea? Ce rugaciuni sunt in ea?

| celdesuspendat a răspuns (pentru edy45svmag):

Atunci ramai la "tatal nostru" si gata.

| JustyR12 a răspuns:

Mai copii, semnul ăla reprezintă Sfânta Treime, și în mijloc e Ochiul lui Dumnezeu. Toată treaba asta cu illuminati e o prostie scoasă de vreun copchil retard de pe net. Da, exista illuminati, dar nu-i ceea ce credeti voi. In fine, semnul ala l-am vazut si la o mănăstire de prin transilvania, dacă nu mă credeți. Am citit și o carte în care se explică ce reprezintă acel semn. Deci terminați toată prostia asta cu illuminati. Ca răspuns clar la întrebare: Citește Fără grijă, nu-i niciun illuminati. Dacă era semnul pe altfel de carte, nu de rugaciuni, atunci e bine să te documentezi în privinta ei. Dar din ce ai zis tu, e ok. Nu-i nici o problemă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am intalnit un film de bunuel pe o lista de filme aprobat sataniste. incearca sa ne corupa

| BogdantheDreamer a răspuns:

Poate faci confuzie cu Steaua lui David

| citrixma a răspuns:

Copile dacă te temi nu mai citi că te speri, ești ca o fetiță batăte să te bată de cucon te temi de Desene?

| 13 a răspuns:

Eu unu iti recomand sa lasi cartea aia jos si sa iei una de istorie. O sa iti fie mult mai utila.winking

| edy45svmag explică (pentru citrixma):

Nu sora mea se teme de ele!

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru JustyR12):

Deci pe hartia de 1 dolar este Sfanta treime.
Ma gandeam eu ca banul nu este chiar ochiul dracului.

https://devoratoruldecreiere.files.wordpress.com/......idence.jpg

| justadream94 a răspuns:

Ma.teoretic din cate stiu nu ar trebui sa apara..de ce nu iti iei o carte de la biserica?

vezi daca are ceva legat de patriarhie sau chestii de genu.

| Inception a răspuns:

Nu este un semn illuminati, reprezintă Sfânta Treime, și în mijloc e Ochiul lui Dumnezeu, ei doar au preluat acest simbol ca sa ii reprezinte, doar ca sa creeze confuzie.

| Scarbo a răspuns:

Unul dintre zeii masoneriei este Yahve, deci nu-i de mirare ca apare in acea carte de rugaciuni un simbol de-al lor, si ca sa te fac sa intelegi mai bine am sa-ti spun : radacinile religiei tale au fost create de masonerie. Prin asta Masoneria s-a folosit sa-i controleze pe oamenii prosti ca si tine, deci iti dau un sfat. Nu te mai lasa controlat!

| Inception a răspuns (pentru Scarbo):

De unde stii tu ca religia a fost creata de masoni?
Vino cu dovezi, nu cu vorbe goale.

| Scarbo a răspuns (pentru Inception):

Nu iti dau informatia pe tava, mergi la biblioteca si citeste tot ce gasesti despre masoneriei, daca nu, du-te la librarie. Pe internet spune doar despre illuminati, organizatie formata in 1700 si ceva, in epoca iluminismului, ce era formata din oameni de stiinta, nu aveau nimic de-a face cu religia sau cu simboluri oculte. Iti dau si un cuvant cheie : JahBulOn.

Deci sa înțeleg ca nu ai nici o dovada și ma trimiți sa caut eu dovezi. laughing
Nu mai comenta aiurea dacă nu ști despre ce vorbești.

| edy45svmag explică (pentru Inception):

Asa e mai bine LeGibet asta si-ar vedea de treaba lui si nu s-ar mai baga daca nu stie despre ce e vorba eu am intrebat strict daca e normal sa apara iluminatii intr-o carte de rugaciuni dar nu sa-mi povesteasca numai bazaconii.

Pentru inceput : Albert G. Mackey -"Legendele, miturile si simbolurile Francmasoneriei" [Initieri], Editura Herald Bucuresti, 299pag.
O poti prelua de aici : https://www.edituraherald.ro/......173-detail
Spor la citit :).

Parca nu îmi dădeai informația pe tava, ce acum te-ai răzgândit laughing

Nu e chiar pe tava, doar te-am indrumat catre ea, in cartea aia scrie doar despre triunghiul cu ochi inauntru si alte simboluri, cat despre originile religiei crestine poti citi cartea : http://www.polirom.ro/......ntic-2872/
Citeste-o, ia notite, iar la sfarsit fa o comparatie intre fiecare religie, daca esti pasionat iti va fi usor.

| Scarbo a răspuns (pentru Scarbo):

Deasemenea poti citi si ceva alchimie de Fulcanelli, sau o enciclopedie despre stiintele oculte.