| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, mama se duce la un om ciudat vrajitor si i-a dat niste foi cu tot felul de prostii pe ele scrise ca i le-am gasit in portofel si mi-a zis ca vrea sa ma duca la acel om sa imi descante si ma pacaleste ca iau permisul daca ma duce sa imi descante dar eu nu vreau sa imi descante ala. Si am vorbit si cu fratii mei, mi-au zis sa ii zic ca nu vreau sa merg ca asa am invatat la religie ca nu este bine. Si cand o sa ma duc la ei, la fratii mei vor sa ma duca la o popa sa imi faca matanii, dar la matanii trebuie sa ma spovedeasca? Ca mi-e rusine ca nu m-am spovedit pana acum

12 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns:

Pui mana pe cartea de legislatie rutiera si o inveti bine. Inveti si la orele practice. Nici un popa si nici un vrajitor nu da examenul in locul tau!

| h379m3973423 a răspuns:

N-ai de ce să te duci la vrăjitori, nu cred că există așa mulți încât să am șansa să văd unul amintit pe TPU laughing

Nici la preot n-ai de ce să te duci să-i spui ce păcate ai făcut, ăla probabil a făcut mai multe păcate săptămâna în curs decât ai făcut tu toată viața... numai Dumnezeu știe.
D. p. d. v. religios ai un singur obiect la care să te raportezi când vine vorba de creștinism: Cuvântul lui Dumnezeu. Și mai bine du-te la o Biserică de pocăiți decât la o biserică cu pocăiți.

| CostinAlamariu a răspuns:

Sa nu cumva sa te duci sub nicio forma la vrajitor, orice ar fi. E un pacat foarte mare. Spune-i la mama ta ca e un pacat foarte mare si ca nu vrei sa-ti pui sufletul în pericol

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ce mi-e vrajitoarea, ce mi-e popa. Tot o apa si-un pamant. Crezi ca-ti da careva permisul? Daca n-ai 18 ani, mama ta incalca legea cu vrajiroarea. Nici la popa nu te poate duce obligat.
Eu am mai multi ani ca tine si nu m-am spovedit si impartasit niciodata. Ce sa-i spun popii, care acum este unul tinerel: ca pacatuies chiar atunci ca-mi place de el?
Dintre tarile crestine suntem cea mai bigota tara. Obisnuiam sa ii contrazic pe cei care spuneau ca romanii sunt inculti, dar mi-am revizuit atitudinea. De ce? Deoarece bigotismul unui om se datoreaza inculturii, tin sa le dau dreptate. O sa-mi spuna cineva ca sunt bigoti si persoane cu facultate. Invatamantul este doar una din cele sase laturi ale culturii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrajitorii nu sunt nimic altceva decat niste magicieni, doar ca niste magicieni care repeta acelasi truc in continuu.
De ce il repeta?
Pentru ca nimeni nu se prinde ca e vrajeala.

| chuckmanson a răspuns:

Escrocherie

| Mayhem666 a răspuns:

Ar trebui sa te ingrijoreze mai mult modul in care ai scris asta, decat o vrajitorie.
E haotic si cu greu se intelege.

| Ioseba a răspuns:

Sa nu mergi la vrajitor. Este pacat si deschide o usa diavolului sa controleze viata ta. Invata pentru examen si increde-te in Dumnezeu ca El te va ajuta sa obtii permisul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Popa e și el un vrăjitor cu magie albă.

| OmuCuProgramarea a răspuns:

E o vrajeala totala, un samsar care vrea sa-ti ia banii

| Byb2001 explică (pentru CodrutElian1990):

Da inca n am 18 ani in noiembrie fac

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Byb2001):

Cat esti minora, dar ai peste 16 ani, nici la popa, nici la vrajitoare nu te pot duce fara voia ta. Iar la vrajitoare - nefiind ceva recunoscut de stat, este interzisa ducerea minorilor.
Dar tu, la aproape 18 ani nu poti sa-ti daai seama ca totul este o prostie?

Întrebări recente