Pui mana pe cartea de legislatie rutiera si o inveti bine. Inveti si la orele practice. Nici un popa si nici un vrajitor nu da examenul in locul tau!
N-ai de ce să te duci la vrăjitori, nu cred că există așa mulți încât să am șansa să văd unul amintit pe TPU
Nici la preot n-ai de ce să te duci să-i spui ce păcate ai făcut, ăla probabil a făcut mai multe păcate săptămâna în curs decât ai făcut tu toată viața... numai Dumnezeu știe.
D. p. d. v. religios ai un singur obiect la care să te raportezi când vine vorba de creștinism: Cuvântul lui Dumnezeu. Și mai bine du-te la o Biserică de pocăiți decât la o biserică cu pocăiți.
Sa nu cumva sa te duci sub nicio forma la vrajitor, orice ar fi. E un pacat foarte mare. Spune-i la mama ta ca e un pacat foarte mare si ca nu vrei sa-ti pui sufletul în pericol
Ce mi-e vrajitoarea, ce mi-e popa. Tot o apa si-un pamant. Crezi ca-ti da careva permisul? Daca n-ai 18 ani, mama ta incalca legea cu vrajiroarea. Nici la popa nu te poate duce obligat.
Eu am mai multi ani ca tine si nu m-am spovedit si impartasit niciodata. Ce sa-i spun popii, care acum este unul tinerel: ca pacatuies chiar atunci ca-mi place de el?
Dintre tarile crestine suntem cea mai bigota tara. Obisnuiam sa ii contrazic pe cei care spuneau ca romanii sunt inculti, dar mi-am revizuit atitudinea. De ce? Deoarece bigotismul unui om se datoreaza inculturii, tin sa le dau dreptate. O sa-mi spuna cineva ca sunt bigoti si persoane cu facultate. Invatamantul este doar una din cele sase laturi ale culturii.
Ar trebui sa te ingrijoreze mai mult modul in care ai scris asta, decat o vrajitorie.
E haotic si cu greu se intelege.
Sa nu mergi la vrajitor. Este pacat si deschide o usa diavolului sa controleze viata ta. Invata pentru examen si increde-te in Dumnezeu ca El te va ajuta sa obtii permisul.
Cat esti minora, dar ai peste 16 ani, nici la popa, nici la vrajitoare nu te pot duce fara voia ta. Iar la vrajitoare - nefiind ceva recunoscut de stat, este interzisa ducerea minorilor.
Dar tu, la aproape 18 ani nu poti sa-ti daai seama ca totul este o prostie?
Rizztheseballs6969 întreabă: