Da. Ești deocheata. Am pățit-o și eu asta vara.
Am zis că mi dau duhul.
Cheamă pe cineva să ți descânte și închinate seara înainte să dormi. Numai bine.
Îți sugerez să nu faci urâciunea acea, descântecul. Descântecul este o formă de vrăjitorie care nu este lucrarea lui Dumnezeu ci a Satanei.
Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu condamnă aceste formalități și cei ce le practică plus CEI CE MERG la ei vor ajunge în chinul veșnic ( iad ) departe de Dumnezeu.
Citește asta: Afară sunt câinii, vrăjitorii, cei desfrânaţi, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte şi practică minciuna ( apocalipsa 22; 15, citește întreg capitolul ca să înțelegi mai bine (Levitic 20:6).
Dacă o să practici acestea nu o să-ți fie mai bine ci mai rău, nu doar îți vei pierde banii ci și sufletul care este veșnic.
Doar Domnul poate vindeca, cred că ai auzit de numele Rafael, și în biblie se întâlnește acest verb și se traduce Dumnezeu Vindecă.
Fiecare nume din Vechiul Testament atribuit Domnului arată o însușire a Acestuia, deci doar Dumnezeu poate vindeca fără ajutorul vrăjitoarelor sau a descântecelor.
Nu face prostia asta, dimpotrivă!
https://www.youtube.com/watch?v=TORPdt_ufbk
Bea Apă Sfințită, roagă-te mai mult mergi la biserică, nu mai înjura, fă bine. Fă-ți cruce când pleci de acasă!
Când visezi urât fă-ți cruce.
Preoții au o slujbă pentru năjit în Molitfelnic aceea să le-o ceri să ți-o facă aceasta e pentru deochi.
Sunt unii oameni care au ochiul rău și te pot deoachea! Dacă tu simți că ești deocheată atunci așa este.
Nu exista dzeu. Este o forma psihica de a controla alte persoane. De genul eu îți transmit gânduri care sunt menite sa ai dureri sau sa faci ceva de ex sa arunci cu piatra într-o mașină etc este o forma de control psihic.
Eu am fost alaltaieri la plaja si din cauza deochiului am vomitat si cand am ajuns acasa am dormit o ora si dupa mi-am revenit, dar nu si din starea de sete ca in ziua de alaltaieri beam multa apa si nu trecea senzatia. A doua zi mi-am revenit de tot
Bossa100000 întreabă: