Nu cred in blesteme dar stiu ca exista.In familie la mine tot asa...a zis un preot vazator cu duhul mamei ca avem un blestem pus pana la al 7 lea neam.Cineva din familia ta a fost blestemat.Fa ce a facut si mama rugaciune staruitoare si fara frica tot ce apare infrunta cu curaj si citeste din Psaltire.E greu la 16 ani sa faci prea multe dar sper sa fii bine. Tine minte nu te teme indiferent ce va fi.Cand o sa te rogi spiritele rele(daca sunt in casa) o sa faca tot posibilul sa te opreasca si distraga de la rugaciune.atunci sa zici Inapoi a mea satana si ai credinta ca trebuie sa fie bine.Plus sfintirea casei.Deci tine minte citeste din psaltire. Sper ca o sa fie totul bine si ca te-am ajutat cu ceva! mult succes si app trista poveste nu uita ca mami dau te vegheaza de sus.viata merge inainte :*
Si stra-bunica mea povestea mama ca manaca din aceeasi farfurie cu diavolul,dar scumpo iti spun sincer daca ai incredere in dumnezeu,absolut nici un demon nu-ti poate face rau,imi pare rau pentru mamica ta si pentru ceilalti dar de ce nu v-ati gandit asa ca poate e voia Domnului,bunica ta spune-i ca a fost la multe manastiri si biserici etc,deci are incredere in dumnezeu si de aceea ea pana acum nu a patit nimica, este posibil sa fie blestemata familia sincer eu chiar cred in astea dar este posibil ca asta sa fi fost destinul lor, eu sustin ca DEMONII EXISTA DOAR PENTRU CEI CE NU CRED IN DUMNEZEU.
Nu trebuie sa te speri. Trebuie sa crezi in tine. Sfinteste casa si roaga-te si totul va fi bine. Cineva vrea raul familiei tale si cred ca restul familiei tale s-a speriat. Trebuie doar sa crezi in tine si totul va fi bine.
Daca te rog acel numar mi-l poti da si mie am nevoie disperata de el.
Dacă toată lumea are imaginație bogată și nu tu nu crezi în blesteme, ai tupeu să te duci la mănăstirea Frăsinei?!
Braileanunicoleta întreabă:
DeProfundis99 întreabă: