| dariusbocos a întrebat:

Buna TPU sad Sunt distrus si suparat. sunt cu moralul la pamant si nu stiu ce sa ma fac, sunt credincios pot zice pocait dar simt ca Dumnezeu ma lasa, simt ca sunt fara putere ca nu mai am speranta si m-am saturat de lumea asta cu moda si fitele ei nu mai vreau sa-i vad! Mi-am sters contul de facebook doar sa nu-i vad sunt intr-o stare proasta va rog ajutati-ma! In primul rand am cerut ajutorul Lui Dumnezeu inca astept dar vreau niste sfaturi de la voi, ce sa fac sa ma pot controla si sa traiesc in lumea asta murdara si pacatoasa cu moda ei? Incep sa am ganduri murdare pacatoase si ochii imi fug in locuri in care nu ar trebui sa ma uit... Sunt la pamant si sunt gata sa ma dau batut! Ma puteti ajuta cu sfaturi sau cu orice? va rog! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Si eu m-am saturat de lumea asta si de fitele ei dar ce vrei sa facem?
Biblia ne atentioneaza despre asta ba chiar ne spune "Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia" (Romani 12:2)

E foarte bine ca ti-ai sters FB nici nu stiu de ce ti l-ai facut?
Crezi ca daca Isus Hristos ar mai fi acum pe Pamant si-ar fi facut FB? E doar o pierdere de timp. Cauta sa te apropii de Dumnezeu nu de lume.
Alipeste-ti inima de El si nu te las dus de valul lumii acesteia!

In loc sa te zbati sa schimbi oameni, mai bine incepi sa te schimbi pe tine, sa iti innoiesti mintea, sa inlaturi gandurile care te distrug!
Dumnezeu asculta rugaciunea ta, te aude insa El nu este un robot care face totul la comanda noastra.
Asteapta sa incetezi sa mai cartesti impotriva Lui si asteapta sa vada ca te schimbi!

Sunt persoane care si-au pierdut mainile, vederea si tot nu si-au pierdut credinta si nadejedea in Dumnezeu!
Ai citit despre Iov prin tot ce a trecut?

In ziua de azi omul s-a obisnit tare prost. Cum ii cere ceva lui Dumnezeu trebuie sa si primeasca imediat. Daca nu primeste, gata, Dumnezeu nu mai e bun, nu-l mai asculta, nu mai merge la biserica etc.etc.

Eu zic sa frecventezi mai des o biserica vie in care Dumnezeu lucreaza, in care este simtita Prezenta Lui Dumnezeu, sa te rogi neincetat, sa te pocaiesti cu adevarat, caci nu o religie iti aduce mantuirea ci schimbarea trebuie sa se produca in interiorul tau intelegi?

Citeste Biblia mai des si roaga-L pe Dumnezeu sa indeparteze aceste ganduri de la tine care nu fac altceva decat sa te distruga.
Aceste ganduri vin din partea diavolului pentru a te darama.
Revino-ti in fire si nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine!

Daca mai ai intrebari, mi-ar face mare placere sa discutam despre acest subiect. Daca vrei o poti face si in privat trimitandu-mi un mesaj ( click pe numele meu, apoi sub poza "Trimite mesaj")
Dumnezeu sa te intareasca si sa te ocroteasca!

38 răspunsuri:
| erkal2011 a răspuns:

Frate nu prea am inteles din ce ai zis, dar eu iti dau sfatul asta: In viata asta sa nu te lasi asa usor ci sa crezi in tine si sa mergi mai departe sper ca ti-am dat o parere buna.

| Mădă0611 a răspuns:

Stai asa. Facebook-ul te-a "depresat"? Prietene, ori esti prea mic, ori esti prea slab, de duh. Uite ca psihologii nu se inseala: http://www.descopera.ro/......escentilor Deci sa iti explic: pe fb, ca de altfel pe orice site de socializare, toata lumea e fericita, toti au de toate cand poate nu au nici ce sa manance, tu fii baiat bun si intelege-le disperarea dupa atentie.

Partea a 2-a e doar autosugestie. Fugitul ochilor il consideri pacat, pacat inseamna departare de dumnezeu, departare de dumnezeu = neliniste/cu moralul la pamant.

| vitbsk a răspuns:

Tu nu trebuie să fi ca ei.
Nu mai urmări lucrurile care-ți dau o stare proastă.
Roagă-te mai mult.

| GRs a răspuns:

Priveste partea buna: Exista multi prosti, deci daca inveti o sa obtii foarte usor un loc de munca bine platit.

| Zenicide a răspuns:

Pana la urma tot nu am inteles care e problema.
Eu zic ca ar fi timpul sa iti tragi 2 palme dupa ce te uiti la pozele urmatoare http://photobucket.com/images/starving%20children/

Te-ai saturat de fite, moda si technologie? Muta-te in salbaticie iarna fara unelte si o sa iti schimbi parerea cu 2-3 ore inainte sa mori.

| RAY a răspuns:

Fi barbat nu fetita, numai te plange atata accepta realitatea lupta nu te ruga la personaje imaginare, da-mi mesaj

Răspuns utilizator avertizat
| Zenicide a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu vezi ca e troll? -.-
http://andiperez.com/slap/images/slap_pika.gif

| dariusbocos explică (pentru TheMechanix):

Frate tu ai minte? Poti sa mi-o areti? Presupun ca nu! Deci nici pe Dumnezeu nu-L poti vedea dar El exista!

| Mădă0611 a răspuns (pentru Zenicide):

Nu stiu daca e troll, astia pocaiti sunt asa :-?
Cata agresivitate, ia intoarce obrazul >:/ http://andiperez.com/slap/images/slap_pika.gif

| dariusbocos explică (pentru vitbsk):

Ma rog si ma rog si ma rog. de multe ori ma rog cu credinta si speranta si putere in fiecare seara si la biserica dar simt ca nu are rost. simt ca ma rog degeaba si ca nu mai am vreo conexiune cu Dumnezeu am ajuns in unele nopti sa ma rog cu scarba... mi-am zis in gand : "Hai ca ma rog sa se stie ca m-am rugat" deci nu stiu parca nici ruga nu mai are rost

| dariusbocos explică (pentru Zenicide):

Problema este ca sunt depasit de aceasta lume nu imi place cum s-a schimbat lumea cu moda cu fite si nu are legatura numai cu facebooku ci cu realitatea si inca una ma simt slab spiritual adica ma simt indepartat de Dumnezeu si ca nu imi mai asculta rugaciunile si ma simt slab si fara speranta... ca si cum sunt intr-o padure si nu-mi gasesc busola

| dariusbocos explică (pentru Mădă0611):

Iti admir raspunsul si mai ales partea in care ai zis ca ei sunt disperati dupa atentie si sa stii ca foarte bine zici de aceea fac poze cu sute de haine... Insa cu Dumnezeu stau foarte slab la aceasta categorie sunt slab pregatit spiritual si nu ma mai simt ascultat de Dumnezeu

| rocco09 a răspuns:

Sa te dai batut ce inseamna? Vezi vreo varianta mai roz? Nu stiu de ce trebuie sa te compari sau sa iti pese ce sunt sau ce fac cei de "afara". Cand o sa iti traiesti viata prin comparatie tot mereu o sa ai de suferit. Ai vazut vreodata in viata Lui Iisus comparatia cu altii? De ce nu te raportezi cu aceesi atitudine?

| Zenicide a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu cred ca stiu sigur ca e troll :)
http://doodiepants.com/......uy-017.jpg

| dariusbocos explică (pentru EllaBlackEyes):

Nu cred ca e nevoie

| dariusbocos explică (pentru Zenicide):

Ti se pare ca are cineva nevoie de glumele tale?

| Mădă0611 a răspuns (pentru Zenicide):

laughing

| andreeacmocanu a răspuns:

Stai linistit, stiu un produs nou si inovator care iti va reda bucuria de a trai se numeste "Not giving a fu*k" Si eu obisnuiam sa ma trezesc plangand, urland prin supermarket cand vedeam cati prosti sunt in jurul meu, dar cand am inceput sa folosesc "Not giving a fu*k" viata mea a devenit un paradis. Uite si alte marturii http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8

| Ad1tza a răspuns:

Minte-te ca o sa fie mult mai bine mainehappy

| William a răspuns:

In primul rand sa stii ca ''Dumnezeu nu uita de om cum uita omul de Dumnezeu'' El nu te-a abandonat. ''Multe sunt necazurile dreptilor si din toate acestea ii va izbavi pe ei Dumnezeu''. Toate necazurile astea sunt doar ca sa fii testat si sa te apropii mai mult de Dumnezeu. Iti amintesti de Iov care era foarte bogat, avea multi copii si a pierdut tot (bani, animale, i-au murit copii) si el a zis ''Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvintat'' nu s-a mahnit de cele ce i se intamplasera, asa nici tu nu te supara fiindca asa cum zicea si parintele Arsenie Boca ''necazurile de acum nu sunt vrednice de a fi in cumpana cu slava noastra viitoare''. Si cum spune si in rugaciunea de vineri ''rusine-mi este cu adevarat, de ma voi intrista de ranile ce imi pricinuesc oamenii sau pentru ispitele ce-mi aduc vrajmasii de vreme ce acestea toate le trimite Dumnezeu pentru ca sa ma apropii de El tot mai mult si pentru ca sa-L slavesc mereu''. Daca simti ca te-ai departat de Dumnezeu iti sugerez sa tii post, sa faci milostenie si sa te rogi mult. ''Precum vederea este mai mare decat toate simturile, asa si rugaciunea este mai mare decat toate faptele bune''. ''Privegheati si va rugati ca sa nu cadeti in ispita''. ''O rugaciune scurta facuta din ''toata inima'',''din tot cugetul si din tot sufletul nostru'' ajunge si e primita ca o mireasma inaintea marelui si vesnicului Dumnezeu''.

| doctorandus a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Subscriu.

| danay72 a răspuns:

Ceea ce te poate ajuta este studiu Bibliei si meditarea asupra celor citite.Asa treptat inlocuiesti gandurile imorale cu cele morale si devi ma aproape de Dumnezeu. Apoi sa te rogi sincer sa te ajute sa gasesti motivatia corecta de a face voia sa.Pe mine m-a ajutat mult cartea Ce invata in realitate Biblia pentru ca acolo am inteles clar ce-i place si displace lui Dumnezeu dar si cum poti aplica lucrurile aratate in Biblie, intr-un mod logic nu fanatic,,, ca Domnul stie si de aceea nu e voie sa faci un anumit lucru''. 2Timotei3:16,17; Iacov4:8

| scumpik99 a răspuns:

Buna.Deci accepta lumea groaznica in care traim. Apoi gandeste logic. Unde iti fug ochii? Deci trebuie sa inveti ca corpul este templu Duhului Sfant, mai exact corpul oamenilor este mai presus deoarece are si un suflet nemuritor.Deci nu-ti fie frica de corpul omenesc.Nu te scandaliza de cei care nu si-l respecta.
Apoi Dumnezeu uita pe nimeni, nici pe tine nu te-a uitat doar pentru ca ai intrat intr-o depresie anormala.Si eu sunt ma minunez de lumea in care traim dar nu putem sa stam cu moralul al pamant.Tot ce poti sa faci e sa dai exemplu prin viata ta.Si apropo de facebook, site-ul acetsa este creta pentru a te relaxa chiar daca mai contine si imagii nepotrivite.Si nu te speria,este o lume virtuala,nu tot e ceaa ce pare.
P:S:Revino-ti in fire, revino-ti din visare, accepta lumea asa cum este ea, interactioneaza mai mult cu semenii, decat cu lumea virtuala si fiii mai matur cu privinta la Dumnezeu. Sper ca ti-am fost de folostongue

| EmaS a răspuns:

Dragul meu nu uita ca suntem in Valea Plangerii. Credinta iti este incercata.In incercare se vede credinta fiecaruia. Nu trebuie sa te dai batut. Ancoreaza-te cu amandoua mainile de Dumnezeu, roaga-te mai mult si asculta cantari, citeste Psalmi. Daca in libertate tu iti pierzi credinta ce vei face cand vom fi persecutati? Incercarea credintei noastre este mai scumpa decat mult aur curat. Ea te transforma,te modeleaza, te face mai asemanator cu Domnul Isus. Numai in adversitati poti sa cresti spiritual sa te maturizezi. Dumnezeu nu il paraseste pe om, ci omul il paraseste pe Dumnezeu. Satan are putere asupra ta atat cat tu ii permiti. Nu Il parasi pe Isus pentru nimic din lumea aceasta.El este comoara adevarata si nu vei fi fericit fara El niciodata.

| mixxjim a răspuns:

E o vorba, ca "nu poti da nebunii afara din tara" si, din pacate, asa e happy orice ai face si oricat te-ai zbuciuma nu o sa reusesti sa schimbi realitatea. Ai dreptate, e un mare jeg in jur, si se ingroasa pe zi ce trece si ne strange si pe noi tot mai mult, vrand-nevrand. La tv te uiti-peste tot aiureli, nici macar nu prea mai ai unde sa schimbi canalulul. Pe posturile care dau altceva decat aiureli dau reluari, deci si acolo ai sanse sa nu poti vedea mare lucru... Nu ai decat sa urci peste toate astea, sa nu le mai bagi in seama. Ca te uiti la fete si la anumite zone prea descoperite de moda e normal, esti om, esti barbat, esti tanar si sanatos, deci e normal sa te uiti - era o problema daca nu te uitai laughing Esti tanar si acum e greu sa faci o oarecare distinctie intre "credinta" aceea impusa de biserica si de genul de organizare a credintei caruia ii apartii si realitate. Realitatea insa exista dincolo de orice credinta si de orice forma de organizare/manifestare a ei, deci nu poti nici sa elimini pe una, nici sa renunti la alta doar pentru ca realitatea nu e asa cum suntem facuti sa ajungem sa credem ca ar trebui sa fie. Urca deasupra a ceea ce vezi si deasupra comparatiilor, accepta credinta in suflet si realitatea asa cum sunt fiecare si lasa-le sa existe in directia si dimensiunea fiecareia. Pe scurt, roaga-te pentru linistea sufletului tau, pentru sanatate, pentru libertatea de a gandi si de a exista atunci cand simti nevoia si nu te mai gandi ca lucrurile sunt sau nu sunt cum ar trebui sa fie, ca faci pacate sau mai stiu eu ce, ca ajungi la balamuc happy Lasa-te sa existi si lasa-i si pe ceilalti sa existe, frumosi sau nu, buni sau nu, asa cum e fiecare, ca asta ar trebui sa inveti din religie si credinta. Din fericire, lumea, viata nu inseamna o singura directie si o singura dimensiunea si trebuie sa fii fericit ca sunt mai multe pentru ca asa poti face comparatii si poti intelege si alege pe cea care iti este mai potrivita happy numai bine si ai grija de tine!