| dariusbocos a întrebat:

Buna TPU sad Sunt distrus si suparat. sunt cu moralul la pamant si nu stiu ce sa ma fac, sunt credincios pot zice pocait dar simt ca Dumnezeu ma lasa, simt ca sunt fara putere ca nu mai am speranta si m-am saturat de lumea asta cu moda si fitele ei nu mai vreau sa-i vad! Mi-am sters contul de facebook doar sa nu-i vad sunt intr-o stare proasta va rog ajutati-ma! In primul rand am cerut ajutorul Lui Dumnezeu inca astept dar vreau niste sfaturi de la voi, ce sa fac sa ma pot controla si sa traiesc in lumea asta murdara si pacatoasa cu moda ei? Incep sa am ganduri murdare pacatoase si ochii imi fug in locuri in care nu ar trebui sa ma uit... Sunt la pamant si sunt gata sa ma dau batut! Ma puteti ajuta cu sfaturi sau cu orice? va rog! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Si eu m-am saturat de lumea asta si de fitele ei dar ce vrei sa facem?
Biblia ne atentioneaza despre asta ba chiar ne spune "Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia" (Romani 12:2)

E foarte bine ca ti-ai sters FB nici nu stiu de ce ti l-ai facut?
Crezi ca daca Isus Hristos ar mai fi acum pe Pamant si-ar fi facut FB? E doar o pierdere de timp. Cauta sa te apropii de Dumnezeu nu de lume.
Alipeste-ti inima de El si nu te las dus de valul lumii acesteia!

In loc sa te zbati sa schimbi oameni, mai bine incepi sa te schimbi pe tine, sa iti innoiesti mintea, sa inlaturi gandurile care te distrug!
Dumnezeu asculta rugaciunea ta, te aude insa El nu este un robot care face totul la comanda noastra.
Asteapta sa incetezi sa mai cartesti impotriva Lui si asteapta sa vada ca te schimbi!

Sunt persoane care si-au pierdut mainile, vederea si tot nu si-au pierdut credinta si nadejedea in Dumnezeu!
Ai citit despre Iov prin tot ce a trecut?

In ziua de azi omul s-a obisnit tare prost. Cum ii cere ceva lui Dumnezeu trebuie sa si primeasca imediat. Daca nu primeste, gata, Dumnezeu nu mai e bun, nu-l mai asculta, nu mai merge la biserica etc.etc.

Eu zic sa frecventezi mai des o biserica vie in care Dumnezeu lucreaza, in care este simtita Prezenta Lui Dumnezeu, sa te rogi neincetat, sa te pocaiesti cu adevarat, caci nu o religie iti aduce mantuirea ci schimbarea trebuie sa se produca in interiorul tau intelegi?

Citeste Biblia mai des si roaga-L pe Dumnezeu sa indeparteze aceste ganduri de la tine care nu fac altceva decat sa te distruga.
Aceste ganduri vin din partea diavolului pentru a te darama.
Revino-ti in fire si nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine!

Daca mai ai intrebari, mi-ar face mare placere sa discutam despre acest subiect. Daca vrei o poti face si in privat trimitandu-mi un mesaj ( click pe numele meu, apoi sub poza "Trimite mesaj")
Dumnezeu sa te intareasca si sa te ocroteasca!

38 răspunsuri:
| dariusbocos explică (pentru William):

Am ales alt castigator desi meriati si tu. oricum Iti multumesc din suflet o sa iau aminte la ce mi-ai spus

| OOOLEOOO a răspuns:

Problema ta nu tine de nici o divinitate,
Nu te poti adapta la societatea in care traiesti...
Lumea e mare...cauta altundeva! Eu asa am facut ^^.

Nu cere nimic dumnezeului tau, dorintele aduc doar nefericire.

| William a răspuns (pentru dariusbocos):

Stai linistit eu nu postez raspunsuri la categiroa Religie ca sa primesc funde ci ca sa ajut. Ma bucur ca ti-a fost de folos raspunsul meu.

Răspuns utilizator avertizat
| scumpik99 a răspuns:

Scuze pentru greselile gramaticale:Acolo e Dumnezeu nu uita pe nimeni si in rest ti-ai dat seama nu?
P:S:Eram cam grabita.

| AliGab a răspuns:

Esti om si esti supus ispitei. Si deznadejdea este tot o ispita si totodata un pacat. Am trecut si eu prin asta si iti spun ca tu cauti. cauta, caci bine faci sa-L cauti pe Dumnezeu. Bine ca iti vezi pacatele si ca vezi ca esti slab. Cere-I Lui sa-ti arate calea cea buna caci, dupa umila mea parere nu esti pe drumul cel bun. Trebuie sa inveti sa te lasi cu totul in voia Sa si sa inveti sa fii smerit si sa cauti cu adevarat ca sa ti se arate calea bucuriei. Cine cauta cu adevarat, Dumnezeu nu il lasa sa rataceasca prea mult in intuneric. Viata oricum este un drum greu, su suisuri si coborasuri, cu ispite si rasplata pentru infruntarea ei, cu incercari si bucurii. de toate avem nevoie, si de momentele prin care treci tu acum, si de cele cu bucurie duhovniceasca. Ce ne-am face noi daca nu am fi ispititi? Cum am mai lupta noi pentru Imparatia cerurilor? Incearca te rog sa nu ii mai judeci pe altii ("m-am saturat de lumea asta cu moda si fitele ei nu mai vreau sa-i vad"), ci sa te vezi pe tine: ce motiv ai sa nu vrei sa-i mai vezi? Oare crezi ca fiecare om care urmeaza lui Dumnezeu are motiv sa se creada mai sus decat ceilalti? Tocmai aici este esenta crestinului: dragostea de aproape si de Dumnezeu, dar si credinta in Domnul Iisus Hristos. crezi ca poate spune cineva ca iubeste pe Dumnezeu daca nu isi iubeste aproapele? Iar pe cine iubesti, vrei sa vezi in fiecare zi sau sa te rogi pentru el. Spor in cele bune si Dumnezeu sa-ti dea raspuns la cautarile tale.

| patxilaura a răspuns:

Eu iti dau un sfat. nu te da batut. Pe noi ne a creat Dumnezeu cu un scop. la fiecare om a dat o misiune care trebuie indeplinita pe acest pamant. La fiecare ne-a dat cate o cruce. si trebuie sa o ducm pana la capat. Deoarec Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. iti doresc sa fi tare si sa nu te dai batut.

| soby47 a răspuns:

Obisnuieste-te cu asta. ESTI URAT si PUNCT. Fundulita?