anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt ortodoxă, cred în Dumnezeu, dar uneori mă întreb ce se întâmplă după ce murim. Credeţi în "lumea de sus"?

Răspuns Câştigător
| Ea a răspuns:

A crede in Dumnezeu este in stransa legatura cu a crede in existenta raiului, deci banuiesc ca tu crezi in "lumea de sus". Daca te ajuta cu ceva si nu ti se pare o aberatie, iti recomand cartea "Drumul sufletului dupa moarte" scrisa de Parintele Cleopa. Este scurta si interesanta.

20 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Locul tău ar fi jos dacă ar exista viață după laughing

| blueangel99 a răspuns:

După ce murim, în funcţie de faptele săvârştie, ajungem în Iad sau Rai. Da, eu cred în "lumea de sus".

| Λndrei a răspuns:

Ziua de astazi este adresata in special religilor si intrebarilor dubioase? Cu lumea de sus ne faci sa intelegem mai multe lucruri.Cred in lumea de sus pentru ca daca ma uit in sus vad cerul,daca as putea sa vad dincolo de el probabil as vedea o multime de galaxii si planete cu alte "lumi", sper laughing.Pai daca e s-o luam asa, nu mai bine credem ca atunci cand ne bagam la caldura sub 2 m sa stim ca nu murim degeaba si ca mergem in excurise pe alte "meleaguri"?

| Smiley923 a răspuns:

Si eu mi-am pus aceeasi intrebare.Dar trebuie sa existe ceva dupa moarte altfel am cadea intr-un abis.Omul nu poate percepe infifinitatea sau viata vesnica.Nu stiu ce sa spun, insa sunte ortodocsi si trebuie sa credem in D-zeu.

| Raducu1 a răspuns:

Eu personal cred si nu numai crestinii cred.Cam toate religiile cred in lumea de sus(in cazul nostru Raiul), doar ca ei o infatiseaza ca fiind altfel.Doar ateii nu cred in lumea de sus sau de jos.

Răspuns utilizator avertizat
| Hydrangeaceae a răspuns (pentru Smiley923):

Ai dreptate. Eu consider că totuşi există. deşi nu pot fi sigură deoarece nimeni nu a fost acolo şi s-a întors.

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru VladimirPutin):

Decât să dai un răspuns stupid, mai bine nu te mai oboseşti. Să ştii pe viitor!winking

| VladimirPutin a răspuns:

Pe măsura întrebării ai primit și răspuns.

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru VladimirPutin):

Greşit, draga mea! Pe măsura inteligenţei primesc răspunsuri. laughing

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru Ea):

Mulţumesc frumos! Dacă voi trece în pauză la bilbliotecă voi întreba de această carte.

| trăncănici a răspuns:

După ce mori,putrezeşti! Rămîne doar mirosul tău,pe tot ce ai atins,hainele tale,spiritul tău! Dar tu nu mai ştii nimic! Din momentul în care adormi,pînă cînd începi să visezi,sau te trezeşti mai ştii ceva de tine? NUUUUUU! E la fel! Ştii ceva de tine dinaintea datei naşterii? Nimic,este? Deci,cum nu ştii nimic dinaintea naşterii tale,sau cum nu ştii nimic în timpul somnului,aşa e şi moartea,nu ştii nimic,absolut,zero,alb, negru, nothing!

| AstralConfessor a răspuns:

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma" si omul nu face exceptie.

| FucktheSystem a răspuns:

Nu, nu pot să cred că un zeu care ipotetic îi iubește pe toți ar lăsa un tip mare și roșu să chinuie sufletele celor care el îi iubește.

| KlaraWeiss a răspuns:

Uite, asta se intampla: http://www.sfaturiortodoxe.ro/drumul.htm

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desigur ca crestini stiu cum e dincolo de parca o fost cineva acolo cata prostie zace in uni / ce naiba sa fie dincolo de moarte nimic dar multi se mint da habar nu au nimeni nu a venit de acolo / traieste tu viata aici ca una ai

| jo_7646 a răspuns:

Pai tu nu citești Biblia?

| FucktheSystem a răspuns (pentru KlaraWeiss):

Nu cred, a ajuns lumea dă dea în mod serios linkuri de pe sfaturi ortodoxe? rolling on the floor
Când o să vă dați seama că ăla e site făcut la caterincă? Cred că ai sărit rubrica cu întrebări răspunsuri, aia când tipul nu știa ce să facă când aude patul vecinilor cum scârțăie, sau aia cu muzica satanistă.
Totuși, noi citeam al școală, în pauze de pe sfaturi rotodoxe să râdem, și unii chiar iau siteul în serios.

| KlaraWeiss a răspuns (pentru FucktheSystem):

Totusi, linkul este catre o carte a Parintelui Cleopa, de care cred ca ai auzit; nu e chiar orisicine.

| NoChanceForUs a răspuns:

Cred în multe lucruri, dar nu în basme de Petre Minciunescu.

Întrebări similare