| angelica02 a întrebat:

Buna vreau si eu sa vedem cati crestini ortodoxi avem aici sa lase un comentariu cu eu sau da sau avem happy funda +note

10 răspunsuri:
| AdrianaLacan a răspuns:

Eu! happy

| Purec a răspuns:

Pai majoritatea suntem..mai sunt si cativa catolici probabil, dar romanii sunt majoritari ortodocsi, doar am fost botezați nu?

Cat despre atei, 99% din ei își fac cruci pe ascuns când nu se uita nimeni laughing

| KhludCiprian a răspuns (pentru Purec):

" Cat despre atei, 99% din ei își fac cruci pe ascuns când nu se uita nimeni"
Asa e... doar protestantii ce-s crestini nu si le fac. Si bineinteles ca orice crestin ce stie adevarul, cu totii stim ca acea cruce se face de la stanga la dreapta, precum catolicii si papa o zic.

Eu ca pastafarian fac "crucea" in forma unui S, ca sa imit pastele de spaghete ale marelui si adevaratului Monstru.

| Purec a răspuns (pentru KhludCiprian):

Acum depinde cum vrea fiecare nu? Daca începi sa relevi adevăruri despre cum se face crucea, este treaba ta. Personal nici nu ma interesează cum se face crucea, si consider ca fiecare o poate face cum vrea.

Cat despre "sa imit pastele de spaghete " tind sa cred ca ai vrut tu sa spui ceva, dar erai ocupat si cu altceva. Poate ca îți făceai o cruce de frica sa nu te trăsnească ca ești ateu, sau poate îți rezolvai probleme mai apăsătoare precum lipsa unui iubite..nici știe... încurcate sunt căile ateului.

| KhludCiprian a răspuns (pentru Purec):

"Poate ca îți făceai o cruce de frica sa nu te trăsnească ca ești ateu, sau poate îți rezolvai probleme mai apăsătoare precum lipsa unui iubite..nici știe... încurcate sunt căile ateului. "
De obicei imi fac S-uri ca sa fac pe teisti in general (si crestinii extremi in particular) sa inteleaga si sa ia o perspectiva rationalista, onesta si sa aleaga adevarul... pastafarian!

In rest nu ma rog la meteoriti sau la fulgere. Prefer cand e furtuna sa fiu traiesc intr-o casa cu paratraznet. Monstrul ma protejeaza folosind stiinta!

| AliGab a răspuns:

Pai cred ca majoritatea printre care si eu happy

| AdiTorrent7 a răspuns:

Ortodocsii sunt aici din pacate in minoritate.

| RAY a răspuns:

Dar cam 100% din ei cu numele si atat

| Alien1 a răspuns:

Avem 100% happy

| Inception a răspuns:

Avem happy