Nu e nevoie. Si cand merg la wc si trag apa efectele existentei divinitatii sunt vizibile. Omul nu poate face apa din energie.
In cazul meu uni spun ca a intervenit, eu cred ca a intervenit ampicilina
care a distrus bacterile
Steregoi, si de unde stii tu ca Dumnezeul tau poate face apa din energie? Nu s-a inregistrat nicaieri apa aparuta din energie.
Eu am supravietuit unei caderi de la etajul 7 si m-am ales doar cu un picior rupt care s-a vindecat dar ma mai doare cateodata si cateva cicatrici mici la nivelul barbiei. Daca a fost sau nu interventie divina n-as sti sa-ti spun fiindca nu stiu ce sa spun despre Dumnezeu, ca nu-l cunosc daca exista.
Pai habar n-am. Lumea pana acum a modelat cativa dumnezei dar naiba stie daca e vreunul real. Daca exista un Dumnezeu adevarat e posibil sa nu stim nimic despre el fiindca nu se face nicidecum cunoscut.
Nu m-am referit la vreun Dumnezeu al vreunei religii/secte, ci la divinitatea, in care voi credeti.
Eu nu cred in nici un Creator, poate in panteism, in procente de 10%
ce vrei sa isi povestesc despre natura?
Multi ar trai in imoralitate si desfrau, de aceea existenta unei divinitati, pe care tu o consideri fictiva, este utila.
Desi tu mai ucide daca nu ai avea frica fata de dumnezeu, am inteles
Pavel spunea cei care sunt singuri sau divortati sa ramana asa sau daca simt nevoie sa isi caute o nevasta, pavel traia in desfrau si imoralitate?
Tu il intelegi prost pe Iisus. Iisus nu te baga in iad pentru maasturbare sau daca ma injuri tu pe mine acum. Iadul e o stare sufleteasca, un proces dureros de vindecare a sufletelor pacatoase precum Hitler.
Nu pot sa-i mai raspund lui Steregoi. Dar omul e formidabil. Raspunsul asta il inramez si il pun pe usa clasei. E paroxism. Am lesinat de ras. Cred ca va aparea la televizor. Bravo, Steregoi. Premiul I. Alo, TPU, puteti sa dati un premiu pentru cea mai ingenioasa dovada a divinitatii! Aberanta, dar amuzanta ca dracu'!
"Crede" ca a intervenit! Corect subliniat. Sunt doar coincidente.
Oamenii sunt predispusi sa dea vina pe noroc, soarta atunci cand se intampla anumite lucruri.
In special romanii care sunt foarte superstitiosi. Nu mi s-a intamplat nimic de genul asta.
Si de ce as da "vina" pe o divinitate? Fiecare este responsabil de actiunile sale. Asta trebuie sa scrie in biblie, nu aiureli!