| Paranormal12 a întrebat:

Azi de dimineata sughitam foarte rau laughing,asa ca am luat vechiul leac, lamaia. Dupa am mers la biserica si m-am spovedit si m-am impartasit.Acum intrebarea mea este daca am facut pacat ca nu am tinut post si daca este pacat ca am luat acele picaturi de lamaie?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica nu ai tinut post, ai mancat de dulce sau numai picaturile de lamaie. lamaia nu e de dulce, iar daca ai mancat altceva de dulce... faptul e consumat, ne iarta issus pe toti, dar... sa nu se mai intampletongue

| Paranormal12 explică:

Dar cine a spus ca i-am dat bani? Adica ma faci spagar?

| Ingerasulinocent a răspuns:

Mai mult cred ca partea cu sughitul si cu lamaia, a fost doar o incercare...si nu ai trecut-o.(parerea mea) Data viitoare nu mai fa asta.

| Lizzu a răspuns:

Doamne Dumnezeuleeeee...
Voi va auziti cand intrebati si GANDITI asa ceva?

| Lizzu a răspuns (pentru Ingerasulinocent):

Incercare?
Te duce d-zeu in lagar data viitoare daca mai ai tupeul sa trisezi, ai grija. straight facestraight face
Vedeti semne peste tot?

| AwaZoh98 a răspuns:

Dar tie chiar iti place sa te faci de ras? straight face

| Ingerasulinocent a răspuns (pentru Lizzu):

Scuze dar nu am inteles nimic din ce ai scris...

| Paranormal12 explică:

Doamne fereste, chiar daca as dori sa ii dau nu ii i-a laughing

| Paranormal12 explică (pentru Ingerasulinocent):

Pe moment nu mi-am dat seama.

| Paranormal12 explică (pentru AwaZoh98):

Mie?

| Ingerasulinocent a răspuns (pentru Paranormal12):

Nu conteaza, nu te duci in iad pentru asta...

| Ingerasulinocent a răspuns:

Te-ai gandit cui dai fundita? Uite oamenii fac greseli dar atuci cand se simt rau pentru greseala facuta, e primul semn ca nu sunt niste oameni rai si pacatosi. Iar tie ti-a pasat...

| AwaZoh98 a răspuns (pentru Paranormal12):

Da. Ce poate fi atat de grav daca ai luat cateva picaturi de lamaie?
In fine, in caz ca nu stii, exista si alte metode de a alunga sughitul. happy

| Paranormal12 explică (pentru AwaZoh98):

In afara de apa nu mai stiu nici unul laughing.Si parca si ala cu speriatul, dar este greu sa fiu speriat.Deci...

| Paranormal12 explică:

Din cate stiu eu(poate stiu gresit) popi nu au voie sa ia bani decat la nunta, botez si immormantare.

| AwaZoh98 a răspuns (pentru Paranormal12):

Mai e inca una! Lipesti barbia de gat si inghiti o data sau de doua ori! Pe asta o stiu de la Dr. Oz. Asta daca stii la cine ma refer! Bye! big grin