Stii ca ai murit, stii cine esti si stii ce te asteapta. Sufletul se duce in locuinta mortilor si asteapta pedeapsa sau rasplata de la Dumnezeu la sfarsitul veacului. Acolo nu mai este nimeni confuz, fiecare va stii cum a trait si ce il asteapta. Traieste astazi pentru Dumnezeu! In apocalipsa spune lucrurilea astea, sfintii vor invia si vor imparatii cu Hristos 1000 de ani pe pamant, apoi vine mare judecata cand toti oamenii vor fi judecati dupa faptele lor, unii vor merge in rai iar altii in iazul de foc care arde cu pucioasa unde este diavolul si ingerii lui.
Dupa ce ai murit nu mai existi, deci nu mai simti nimic. "Sufletul" e o inventie primitiva care sa explice functionarea omului care ar fi atunci ca o papusa actionata de suflet.
De unde sti?
Mare intelept Halogen(Nu sunt sarcastic) Chiar ma intreb de unde stii asta?
Am facut scoala, am citit, am vazut realitatea si nu am nici o indoiala in privinta asta.
Toate informatiile sunt stocate in creier, creierul coordoneaza activitatea omului, toate simturile sunt datorate corpului. De exemplu, daca esti legat la ochi, sufletul tau nu vede nimic, daca ai un costum termoizolator, sufletul tau nu simte caldura, daca dormi sau esti tranchilizat, sufletul tau nu mai stie nimic si exemplele pot continua, deci sufletul fara corp e nimic, deci nu exista. Corpul face totul. Nu mai ai corp, nu mai existi, iar fantezia cu sufletul merge doar pentru prostirea naivilor creduli si nestiutori.
Nu vei stii deoarece nu exista constiinta si viata spirituala dupa moarte. Acestea sunt doar niste promisiuni desarte nedovedibile care au fost scornite de oamenii vremurilor din antichitate in urma unor perceptii total eronate cu privire la originile si sensul vietii.
Cand vei murii vei trece intr-o stare vesnica de neexistenta exact ca cea dinainte sa fi luat viata.
O sa-ti spun ce se intampla cu exactitate dupa ce o sa am ocazia sa experimentez asta, dar pana cand o sa se intample asta, ninemeni nu stie.
"Eu când mor, mai stiu că am murit?" - Nu. Doar daca sunteti un caz fericit in care dupa ce veti fi inviat, de Iehova Dumnezeu prin Isus Cristos, va veti da seama ca ati murit in trecut. Daca suneti un ateu, nu veti fi inviat niciodata si nu veti sti niciodata daca ati murit. Totusi omul simte ca i se apropie ceasul mortii. Dar dupa ce a murit nu mai stie ca a murit, nu mai simte nimic, nici o durere chiar daca corpul sau decedat intra in putrefactie si chiar daca e mancat de viermi sau ars in vreun crematoriu.
Biblia spune ca omul este alcatuit din trup, suflet si duh.
Evrei 4:12. "Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii."
Atunci cand omul moare, se desparte trupul de suflet si de duh. Trupul merge in mormant iar sufletul si duhul se intorc la Dumnezeu. Dupa moarte exista doar doua locuri vesnice: rai ( sanul lui Avraam) si iad (locuinta mortilor ). Cei care mor sunt perfect constienti cand trec dintr-o lume in alta.
Iti recomand sa citesti cartea lui Petru Popovici, care se numeste : "Exista viata dupa moarte. " Pe you tube o gasesti in formatul audio. Tot pe you tube poti sa-l asculti si pe Gavril Barnutiu. El a avut moarte clinica in anul 1973. A fost mort timp de 13 ore. El a fost declarat mort de 5 doctori. Pe Gavril Barnutiu l-am intalnit o singura data si am ramas impresionat de ceea ce a spus ca a vazut dupa ce a murit.
Este foarte interesant ca toti cei care au avut moarte clinica, sunt transformati complet in urma acelei experiente. Chiar daca acel om a fost ateu inainte de a fi avut moartea clinica, dupa aceea, el devine credincios. Stie exact ca exista Dumnezeu si satana, rai si iad. Iti redau acum un pasaj din cartea "Exista viata dupa moarte " a lui Petru Popovici. In preajma mortii " necredinciosii ar trebui sa se bucure caci nemafiind o alta viata, nu vor mai da socoteala inaintea lui Dumnezeu, iar cei credinciosi ar trebui sa se intristeze deoarece si-ar vedea spulberata credinta si nadejdea lor." In realitate este pe tocmai dos. Unii necredinciosi se inspaimanta groaznic inainte de a muri iar altii, care au fost credinciosi se bucura inainte de a trece dincolo, in cealalta viata.
Tot Petru Popovici ne spune cum a murit renumitul scriitor si filozof Voltaire. Medicul lui a spus ca: " atunci cand a vazut Voltaire ca are sa moara, era ca si gonit de furii. I-a oferit (medicului) sume mari de bani, numai ca sa mai poata trai cateva minute. S-a agatat cu inclestare de viata. Moartea l-a umplut de spaima." El mai spunea ca" si-ar fi dorit ca toti cei ce au fost amagiti de cartile lui necredincioase si mincinoase, sa fi vazut grozava lui moarte." Prietenii lui de necredinta, stateau mereu in jurul lui, ca nu cumva sa ajunga sa-si dezica necredinta. Odata l-au apucat furiile impotriva lor si a inceput sa strige: "Duceti-va! Voi m-ati adus in starea asta. Duceti-va! Ce nenorocita este gloria pe care mi-ati dat-o. Trebuie sa mor parasit de Dumnezeu si de oameni." Sora de ocrotire care-l ingrijea, spunea ca pentru toate bogatiile Europei, n-ar mai sta la capataiul unui necredincios.
Eu când mor, mai stiu că am murit? Nu.
Sau când mori, știi ce se intâmplă și te duci undeva? Nu.
Omul nu mai stie nimic dupa ce moare. Omul nu stie ca a murit. Omul nu are un suflet care sa traiasca dupa moartea trupului, conform Bibliei.
Fals! Am discutat cu o adventista care a trecut prin moarte clinica. Ea a vazut-o pe zeita Cerridwen si pe urma s-a convertit la Wicca.