| SparkyBOP a întrebat:

Bună ziua/seara, am nevoie de ajutorul vostru cu un sfat. Caut un călugăr la care am fost in urmă cu 5-8 ani maximum. Problema este ca a plecat de la Manastirea Cernica si nu mai stiu cei de acolo nimic de el.
Cum credeti ca pot da de el? Ma gandesc ca este vreun registru cu toti undeva, unde as putea sa sun?
Se numeste Parintele Vitalie... Va rog mult, avem nevoie de el si m-ar ajuta orice informatie.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Poate a fost caterisit.

| SparkyBOP explică (pentru doctorandus):

Pot afla cumva?

| Meme10Memu a răspuns:

Mai bine apuca-te de citit Biblia.

| Anjaa a răspuns:

Nu te lasa descurajat, sa stii ca dacă tu ai cu adevărată nevoie de omul aceasta, Dumnezeu va face in asa fel încât sa il găsești. Nu renunța, roaga-te cu credință și Dumnezeu va rezolva problema ta asa cum stie el mai bine.
Din păcate eu nu stiu unde ai putea sa il găsești, dar îți dau un sfat... merita sa încerci. Exista un site crestin ortodox numit Doxologia, dacă te vei uita atent vei vedea ca au o secțiune pentru întrebări. Întreaba-i de Părintele Vitalie, stiu ca preoți din toată țara centralizează si răspund la aceste întrebări, poate cineva a auzit de el și vei primi un răspuns. Nu ai de unde sa stii cat de mica e lumea.