Se vede ca tu nu intelegi ca acele "forme" pe care le vezi tu nu sunt decat rodul imaginatiei tale(macar daca ti-ai folosi imaginatia in scopuri bune-sa faci comedii horror de exemplu).
Daca te-ai chinui destul cred ca ai gasi si una care arata fix ca un buritto.(ceea ce cred c-o sa si faci la cat de disperat esti...).
:))
http://www.youtube.com/watch?v=XTgVKQHFP50&feature=youtu.be&t=1m27s
Salut!
Am dat niste exemple.Dar vad ca nu se poate aici.Nu se poate vorbii cu oamenii.Cand vad ca nu le place, imediat dau la intors...
Asta e, fie ca Mantuitorul sa va lumineze mintiile!
Probabil am exagerat cu formele alea, dar, de ce au diferite forme?
Numai bine, Doamne ajuta!
Fiindca natura este HAOTICA. Ti-am zis, incearca cat vrei de mult si probabil gasesti si unu' in forma de Pedobear.
Tu ai luat in seama cazurile favorabile dar ai uitat de restul' 1bilion de cazuri in care forma fulgilor n-are nici o treaba cu lucrurile pe care le vezi tu.
)...Ah ce video bun.
Mantuitorul sa iti lumineze mintea ...Se pare ca Ruby este in capul tuturor si ne stinge lumina la toti.
Ati facut vreodata popcorn? Incredibilele varietati de forme si culori ( unele au gust de unt, oare ce mana a pus acolo aroma aceea fantastica? cred ca e de la Dumnezeu)
Foarte bine.Dar natura e rationala? Se creeaza si-si da singura legi rationale? In cazul acesta, natura este Insusi Dumnezeu.Fiind cauza ultima si rationala a lucrurilor.
Si pentru Madalina si restul ateilor.
Dumnezeu, asemeni unui prescolar, deseneaza fulgi din zapada, dupa care ii arunca de sus.
Esti cam smecheras tu, pana nu ti-o iei in "barba" nu te lasi.
:))
"In primul rand vreau sa va zic ceva, la iarna, incercati sa va uitati la niste fulgi de zapada." - ok, man! Asa am sa fac!
Intre timp, treci sa discuti cu doamna Maria Ghiorghiu, va intelegeti de minune! :)
http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/......de-un.html
Vad ca nu am cu cine...
Dar asta cum explici? Iar prostii?
http://www.youtube.com/watch?v=ZN2zEfhZq0Y
Si, pentru ca am primit un raspuns."natura", dar, din pacate, numai tie pot sa iti spun urmatoarele, fiindca cel de la care am primit raspunsul, nu e in stare sa preceapa...
Natura le face...dar, cum tu iti vezi telefonul (il vezi, sper), in spatele lui este un creator, un inginer care l-a creat.
Si cu natura e la fel.In spatele ei exista Un Creator care a facut tot ce exista...
E logic.
Pentru voi dar si pentru mine!
Voi vreti sa chinuiti vesnic in focul Gheenei?
"Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.
Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri."(Matei 10; 32 si 33).
Mai era unul la Iasi care vorbea cu Dumnezeu si a mers sa puna o bomba la universitate, la examene. s-a dovedit ca nu era sfant sau profet, doar un psihopat care nu isi lua medicamentele. PS: Ai vazut ca mi-a iesit profetia, si in doar o saptamana.
si in spatele creatorului tau e un creator, de fapt mai multi. Poti crede ca natura e dumnezeu, asa cum credea Einstein, si sa fii panteist, dar zeul tau e o inventie, sunt prea multe sa le iau pe rand sa ti le explic, si cred ca ti-as explica degeaba, tu simti nevoia sa crezi, ca asa ai fost crescut, fara dumnezeu esti nimic, cat despre crinii aia, daca nu vad un filmulet timelapse cum au inflorit, e facatura, simplu.
Esti prea fixat pe o idee. Mintea ta e ca o autostrada care n-ajunge nicaieri.
Sa-ti explic ceva scurt:
Natura nu a facut prima data legile.
Natura a format evenimente. Legile sunt create de noi pentru a putea intelege modelul dupa care lucreaza. Sau chiar lucruri mult mai simple. Cu cat o lege e mai complicata, cu atat e mai mare sansa sa greseasca.(un exemplu al haoticului)Un iepure + Un iepure nu fac mereu 2 iepuri, fiindca..Na! Doar sut iepuri....Mai iese puiutu' uneori.
In fine, chiar trebuie sa intelegi ordinea logica a evenimentelor si prioritatilor.
Bine, deci voi venerati natura(paganism toata ziua, iti scrie clar in Biblie).
Mony_9258 întreabă: