In primul rand nu a zis nimeni ca veneram natura.
Si, tu nu erai ateu? Ce ai cu Biblia atunci?
Deseori cei care il "vad" si l-au "vazut" sunt psihopati, bolnavi psihici
Natura e un "zeu", ea creeaza desi e moarta, e o idee simpla dar reala(metaforic vorbind)
Aici te incurci si tu, deoarece legiile fizici la care prietenul nostru se refera nu sunt create de noi, dar mai e o mica problema daca inainte de Univers a fost spatiu vid atunci cum au actionat legii fizici care au nevoie de materie
Zeul zapezi creaza fulgi de zapada, doar ca vara e in concediu din pacate, asta e o dovada ca exista dumnezeul tau din 2700 de zeii tocmai zeul tau incredibil de ce nu-i valabil argumentul pentru zeus ca nu isi convine tie, eu spun sa acceptati diversitatea si sa lasati pe fiecare sa creada in ce vrea el, adu o dovada clara ca exista dumnezeu nu fulgi de zapada asta e o aiureala, da daca ai fi spus sa dam posibilitate de existenta la toti zeii egal as fi fost de acord dar tu vrei doar zeului tau de parca el e mai cool ca alti si nici asa nu-i o solutie stiinta a descoperit cum se formeaza ei in nori ca arata frumos asta e cea ce credem noi
De materie intunecata sau de anti-materie n-ai auzit?
Oricum, nu noi cream legile fizicii(a fost o problema de exprimare), noi doar le enuntam bazandu-ne pe ce descoperim.
Si ce ma, n-am voie sa cunosc Biblia daca sunt ateu? Cred ca asta e diferenta intre mine si tine. Eu cunosc Biblia.
Se spune ca: "Credinciosul crede in Biblie, desi n-a citit-o niciodata.Un ateu a citit-o desi nu crede."
Cum ma n-a zis nimeni?
Tu ai zis clar:"Foarte bine.Dar natura e rationala? Se creeaza si-si da singura legi rationale? In cazul acesta, NATURA ESTE INSUSI DUMNEZEU.Fiind cauza ultima si rationala a lucrurilor.
Si pentru Madalina si restul ateilor."
Tu ai spus-o chiar acolo. (ti-am ingrosat, poate nu vezi).
Mi-o iau des si ma ridic de fiecare data. Mai ales cu cei ca tine care ma desconsidera.
Fiindca daca ai cunoaste-o, ai da exemple din ea pentru a-ti mentine parerea. Vezi cum se vede?
Am incercat si asta.Si am vazut si la altii.
Dar, unii atei spun ca sunt doar niste basme...ce rost mai are?
Ba da am auzit dar cu fizica nu stau eu prea bine de aceea am si intrebat
Nu! Dar, daca pentru atei nu inseamna nimic...degeaba ma obosesc.
Pentru ca NATURA ESTE CREATA DE INSUSI DUMNEZEU!
Si cum voi nu vreti sa credeti, am dat acest exemplu.
Pentru ca Dumnezeu creeaza si a creat totul, tot ce este in jurul nostru.
Ma lasa-ma dracu' in pace cu teoria chibritului.
Aberezi! Faci orice ca sa o intorci tu cum iti place. De acum te ignor pana-mi trec dracii.
Mony_9258 întreabă: