Depinde de persoană. Dar cel mai practic ar fi să încerci să-ţi atingi potenţialul maxim ca individ.
Sa faci ce-ti place, atat cat iti permite timpul.La urma urmei, suntem o specie a naturii, doar ca suntem specia care domina, cum au mai fost si altele(dinozaurii). Stiu ca e greu sa accepti ca nu esti mai presus de natura, dar asta e adevarul.
Un psiholog german a facut o piramida a nevoilor unui individ. De jos in sus: necesitatile de baza (hrana, imbracaminte), confortul casnic, divertismentul, cultura si altele. Ce crezi ca era in varful piramidei? "Stima de sine", mai pe romaneste orgoliul. Cand le ai pe toate vrei din ce in ce mai multa apreciere de la cei din jur. In cazul tau se potriveste; din orgoliu, vrei ca toata lumea sa iti impartaseasca ideile si teoriile, trecand peste drepturile, libertatile, bucuriile celuilalt.
Fiecare are un scop unic, indiferent dacă crezi sau nu în zei. Cum nici la credincioși scopul vieții nu e slăvirea lui dumnezeu, nici la atei nu e promovarea negării lui. Așa că toți avem scopuri sociale, materiale, sentimentale, etc.
Exista atei care considera ca lumea n-are niciun sens (e absurda) si atei care-si stabilesc singuri scopul vietii lor.
Un crestin adevarat are o singura prioritate in viata,Dumnezeu.
Celelalte sunt responsabilitati, necesitati, utilitati, NU prioritati!
Deci nu poti baga prioritatea crestinilor cu a ateilor!
Un ateu nu are religie
La cele sociale + altele nu te gandesti?
Tu nu vezi? "Celelalte sunt responsabilitati, necesitati, utilitati, etc. NU prioritati!"
Deci scopul vieii pentru un ateu este mantuirea?
Te-a cam batut dumnezeu, nu Raymusic, ti-au sters contul.
Apropo de ce l-au sters?
Asa isi arata iubirea dumnezeul tau prin batut
Mai am o intrebare: Cine te-a inspirat sa devii ateu?
Nimeni mereu am fost ateu de cand sunt rational
Eu am fost inspirat sa devin agnostic de un om foarte inteligent, un om demn de tot respectul, el este ateu convins si crede doar in stiinta.
Nu cred ca crede in stiinta un ateu nu crede in nimic un ateu observa un fenomen si trage concluzi pe baza de dovezi, eu nu cred in teoria evolutiei pentru ca mereu se adauga ceva nou, nimic in stiinta nu este batut in cuie, mie unu numi plac agnosticii poti fi ateu negativ (ateismul slab)