As minti sa spun ca eu le primesc cu bucurie. Dar stiu ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu. El ingaduie evenimentele si circumstantele in care ma aflu si ele lucreaza la modelarea mea, ma ajuta sa devin mai buna mai rabdatoare, mai plina de dragoste.Numai trecand prin adversitati poti sa cresti d.p.d.v. spiritual. Daca privesc din perspectiva eterna a vietii le primesc si le accept. Incerc sa imi accept rolul pe care mi-l da Dumnezeu, si sa fiu exact ceea ce doreste El de la mine.
Sincer, nu primesc „cu bucurie" lucrurile rele. Nu ai cum sa te bucuri ca ti se intampla ceva rau, doar masochistii simt asa. Decat sa dau vina pe altii prefer sa gandesc ca e poate mai bine asa, incerc sa gasesc partea buna, si un plan nou.
In ziua fericirii, fii fericit, si in ziua nenorocirii gandeste-te ca Dumnezeu a facut si pe una si pe cealalta.
O mamă iubitoare își plesnește copilul deoarece a făcut ceva rău. Atâta iubire are mama în ea...
Acum depinde de tine dacă realizezi că ce a făcut mama e bine și nu mergi pe ideea că prințișorul mamei trebuie să primească tot ce vrea.
Înțeleg ironia și nu mă mir, se pare doar că ești ca restul ateilor.
Nu te-am făcut cretin făcând aluzie la faptul că ești creștin. Dacă la asta te refereai prin ironie. Eu în general fac oamenii cretini sau idioți, dar nu înseamnă că toți ateii sunt așa, cei mai mulți sunt "pașnici", așa că nu-i băga pe toți în aceeași oală. Dar dacă ești de părere că unul îl plesnește pe altul din iubire și lucrurile rele le pui în cârca dumnezeului tău, n-ar trebui să fii în libertate.
Păi cam 3 sferturi din ateii cu care,, m-am împrietenit,, pe TPU sunt...suspendați pe cauză de limbaj obscen, limbaj vulgar, limbaj sub orice limită și ultimul de spam. Nu prea sunteți floarea societății TPU...
Ateii e porci da' nici creștinii nu sunt o zână. Totuși, sunt exagerat de cretini și foarte mulți atei, nu zic că nu. Nu vreau să crezi că te-am jignit pentru religie (deși, cu toată franchețea, în mod normal aș face asta; dar asta-i altă poveste), ci pentru principii.
Nu primesc lucrurile rele cu bucurie, dar stiu ca Dumnezeu imi va da putere sa pot sa trec de ele si la momentul potrivit sa ies din aceea situatie.Dar faptul ca stiu ca ma ajuta in acele momente ma face sa nu disper si sa stiu ca exista o solutie la problema respectiva. Apoi faptul ca stiu ca Dumnezeu nu are nici o vina pentru tot ce se intampla ma ajuta sa trec peste. Iacov1:13,1Corinteni10:13
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: