Lucrul este simplu.multii oamenii ne întreținem pshihic cu anumite principii morale legat de Dumnezeu, care ne ajută să supravietuim într-o lume cazută in păcat privind multe tendinte care ne pun la incercare. Cei care iși pierd asta, au pierdut aripa lui Dumnezeu care formează un scut.
Fară principii morale suntem distruși, nu ne putem ridica de unde am căzut, doar privim moartea lipsiți de sperantă cu mintea in gol.
Adevarata stiinta se afla in Biblie.
1 Corinteni 3:19-21:
"9. Căci înţelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor".
20. Şi iarăşi: "Domnul cunoaşte gândurile înţelepţilor, că sunt deşarte".
21. Aşa că nimeni să nu se laude cu oameni."
Consensul științific se schimbă de la secol la secol. Asta nu e o problemă din moment ce știința nu pretinde că ar avea Adevărul Absolut. Concluzia „păi atunci nimic nu e adevărat" a fost demontată pe https://chem.tufts.edu/AnswersInScience/RelativityofWrong.htm Și normal că în anul 2010 aveam acces doar la consensul științific din 2010, nu la cel din 2020 sau 2100. Nu văd de ce acest lucru ar fi un defect.
Dupa cum ti-am spus: Restul lumii evita Martorii lui Iehova deoarece acestia isi dau mereu singuri dreptate. Nu se poate discuta rational cu Martorii lui Iehova, deoarece ei sunt imuni la logica, argumente si fapte obiective, tinand-o mereu doar p-a lor.
Daca a lor conducere afla ca un Martor al lui Iehova a discutat rational despre religie, el va fi dat afara din secta.
Ce spui tu e valabil pentru TOTI bisericosii nu numai pentru martorii lu' fosila sfanta
inclusiv pentru tine si pentru Meme10Memu, am pus niste intrebari pe aici si am fost ignorat TOTAL, dupa care, la alte intrebari mi se da cuvantul SFANT SI BATUT IN CUIE din evanghelie, biblie si alte tampenii "SFINTE"
LE revin cu o clarificare absoluta, eu am venit cu argumente logice si rationale, raspunsul dat cu citat din carte sfanta in schimb, pentru Meme10Memu ALA ESTE ADEVARUL ABSOLUT, CATEGORIC, SI IMPOSIBIL DE CONTESTAT, ORICE AR FI SI ORICE S-AR INTAMPLA, moment in care asta imi dovedeste punctul absolut, CU BISERICOSII NU SE POATE DISCUTA... PUNCT!
Ramo137 întreabă:
anonim_4396 întreabă: