anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand eram mai mic, cred ca aveam mai putin de 14 ani, niste colegi din clasa incercau sa faca spiritism, cu foi si creioane sau ceva de genul, ce vazusera pe internet si eram si eu acolo si automat am asistat si eu fiind prezent. Nu stiam ca este pacat, credeam ca sunt doar superstitii d-astea de ne speriam noi ca idiotii. Acum ma gandesc ca am facut spiritism si Dumnezeu nu ma va ierta...

Răspuns Câştigător
| Anonimgirltpu a răspuns:

Daca regreti ce ai facut Dumnezeu te va ierta. Si sincera sa fiu eu nu cred ca ati facut voi spiritism. Alea erau niste jocuri inocente de copii.

5 răspunsuri:
| NakedWarrior a răspuns:

Nu exista spiritism, sunt doar superstitii

| DaniiAlex a răspuns (pentru Anonimgirltpu):

Pai da, aveam o foaie a4 si creioane luate din penar... sper ca nu este nimic grav, ca am fost in necunostinta

| CostinAlamariu a răspuns:

Cum sa nu, Dumnezeu iarta orice cat timp iti pare rau. Dumnezeu e milostiv happy

| T0T a răspuns:

Eu cred că ai nevoie de puterea străbunilor să îți crească IQ-ul.

| Irinel15123532 a răspuns:

Roaga-te Domnului Iisus pentru iertare, marturiseste-i pacatul, pocaieste-te de el, asuma-ti responsabilitatea pentru el, si mergi mai departe, nu il mai repeta, si nu iti mai aduce aminte de El, Iisus te iarta, de aceea a murit pe cruce, pentru toate pacatele noastre, pentru ca te iubeste.