| eliaclodia a întrebat:

Cand nu ai posibilitati sa te dezvolti, poate nici vitala conditie: mancarea, de unde vine rautatea aia pe care o simti atunci cum iti domina destinul si care parca te-a adus in situatia respectiva?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intales intrebarea? posibilitati sa ti dezvolti? am vazut copii care au avut totul si si-au ratat viata, si copii fara parinti care au termint doua facultati, muncind si invatand.cine sa iti domine destinul? de ce rautate? si cum te poate aduce in situatia respectiva? numa un prost poate fi atat de rau, fiindca nu -l duce mintea la bine.

| eliaclodia explică (pentru anonim_4396):

Stii tu situatia in care simti ca tot ce e in jur nu iti mai raspunde la iubire, ori la amenintari, afurisiri, etc si nimic nu-ti vine in intampinare cand esti in greu, mai ales in greul acela ca nu poti sa te dezvolti sa-ti aduci aportul la specie, cand ai vrea dar nici sa supravietuiesti nu raspunde nimic, zici ca e mort totul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eliaclodia? nu exista asa ceva.santem oameni si orice situatie are o rezolvare. avem cap, creier, minte.maini,picioare.nu seeee poaaate sa nu fie o iesire din situatie.fiindca nu se poate.

| Shinto a răspuns:

Ai,cumva,si momente cand te exprimi coerent? Pari cam confuza-e din cauza luminii? Poate iti revii mai tarziu si reformulezi.

| eliaclodia explică (pentru Shinto):

Am si momente cand pun virgulele unde trebuie, dar atunci cand nu am emotii, adica atunci cand nu ma astept sa fiu mintita si data la intors.

Intr-un final este o iesire. Intrebam de unde vine acea rautate nedefinita pe care o simti apasandu-ti destinul si pe care incerci sa o infrangi si sa iesi din situatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rautatea vine din sentimemte negative,din frustrari, si o depasesti prin ignorarea acestora, si impacarea cu tine insuti si cu cei din jurul tau.

Crezi ca daca depasesti vulnerabilitatea produsa de rautate, adica respingerea subconstientului tau de ceva din colectiv, e de ajuns. Uite pentru mine partea asta de subconstient colectiv rezoneaza in mine ca un fel de vitregie materna a speciei si are efectul studiat de psihologi in situatia respingerii copilului de parinti. crezi ca e de ajuns? Iti dai seama ca un raspuns gresit, ca si ignoranta, e periculos. Eu aleg cum sa ma directionez sufleteste.

Întrebări recente