De fiecare data cand am avut probleme, Dumnezeu m-a ajutat Si daca poate cateodata nu mi-a dat ce am cerut, cu siguranta nu imi trebuia sau inca mai astept...
Daca nu se indura de mine in momentul asta as fi fost asa intr-o rapa , pe bune
[La ce raspunsuri sunt pe aici ....raman la idee mea, la categoria asta sunt numai atei si satanisti
Mam rugat sa transforme o sticla de apa in vin. si s-a transformat, si era foarte bun, parea ceva francez... dar cand m-am trezit era deja dimineata
Nici nu mai tin minte cand m-am rugat eu ultima data, pentru ca mi-am dat seama de cand eram mic ca indiferent daca te rogi sau nu, se intampla aceleasi lucruri, bune si rele. Si mi-am mai dat seama si ca nu exista "minuni", pentru ca nu mi s-a intamplat niciuna, si nici n-am vazut niciodata vreuna. Toate asa-zisele "miracole" pe care le-am vazut s-au dovedit a fi inselaciuni.
M-am rugat ca El sa ma duca in biserica Lui. Si m-a adus.
M-am rugat pentru timp si loc pentru studiu si rugaciune. Si acum am.
M-am rugat sa am credinta si cand imi merge bine si cand imi merge greu. Si am primit si lucrul acesta; sunt fericit si inima mi se inalta de bucurie si cand imi merge bine, dar si cand imi este mai greu.
Si sunt atat de multe rugaciuni la care mi-a raspuns...
A Lui sa fie slava si acum si in veci pentru ca El "poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi"! (Efeseni.3:20)
Sa inteleg ca te-a dus la Sinagoga?
Ca doar asa se numeste biserica Lui!
La ce ai nevoie de credinta intr-o lume in care nici Dracu nu da doi bani pe credinta, ca pina si la seminarul de popi nu esti acceptat dupa cat si ce crezi, ci numai dupa cat stii!
Intelege ca in vremurile noastre ai nevoie de cat mai multa STIINTA, si nu de credinta a proasta bazata pe irationalitate!
M-a ajutat la examene, dupa ce am invatat bine, in rest nu tin minte sa ma fi ajutat la ceva ce nu tinea de puterile mele de superuomăn. b-)
Intra chiar acum aici: http://www.sperantalaorizont.ro/ si vei gasi mai multe raspunsuri. (Este transmisiune in direct).
Da sa ii dea credinta, sa nu il insele unii ca voi cu nu stiu cate si mai cate, sa il pastreze Domnul Dumnezeu in credinta Lui, sa ii intareasca sufletul si sa-i dea putere sa lupte cu aceste ispite.Si eu m-am rugat la Domnul Dumnezeu pentru foarte multe si m-a ajutat foarte mult."Mare eşti Doamne şi minunate sunt lucrurile tale şi nici un cuvânt nu este îndeajuns spre lauda minunilor Tale!"
Sta in puterea omului de face minuni.Degeaba te lui Dumnezeu sa treci un examen daca tu nu inveti, Degeaba te rogi pentru sanatate, daca nu ai grija de tine.Contributia lui Dumnezeu este mica in comparatie cu efortul tau.
M-am rugat pentru mama cata fost bolnava.Atat cat petru ea, dar si linistea mea.Boala era mult prea grava si avansata pentru a face ceva, iar inevitabilul s-a produs,
Niciuna. Daca esti crestin ca sa ti se-ntample minuni, esti crestin degeaba.
Sincer eu nu am stiut nimic la bac si m-am rugat la Dumnezeu si am trecut, cand m-am angajat nu am dormit toata noaptea, m-am simtit foarte rau, m-am rugat la Dumnezeu si am reusit.Sa iti mai zic? Nu este in puterea noastra sa facem nimic fara El."Fara de Mine nu puteti face nimic"
Ma rugam ca o naiva si da, unele probleme se rezolvau, sau lucrurile intrau pe un fagas normal si credeam ca totul e un rezultat al rugaciunilor mele.
De fapt, lucrurile isi aveau deja rezolvarea in realitate dar eram incapabila sa o vad. Dar ea exista.
--Acum imi dau bine seama ca un ceva din cer nu m-ar ajuta pe mine sa-mi indeplinesc cine stie ce dorinta sau sa rezolv cine stie ce problema atat timp cat mai exista lume saraca si moarta de foame, atat timp cat mai exista chin si durere.
-Nu suntem cazuri preferate ca sa fim ajutati. Nici eu si nici tu nu esti caz preferat.
-Sau crezi ca ei nu se roaga? lor de ce nu le da minuni? du-te si intreaba-i de minuni pe ei nu pe noi.
Minuni nu s-au intamplat, sa fiu sincera. Nu stiu ce gandesti cand pronunti cuvantul " minune" si la ce te referi.
La ceva paranormal, iesit din comun?
"Sincer eu nu am stiut nimic la bac si m-am rugat la Dumnezeu si am trecut"
Prin prea binecuvantata spaga data de clasa la comisie sau mila comisiei, Dumnezeu e mare si faptele lui bune.
Eu sunt ateu practic dar sunt la un liceu teologic baptist pentru ca imi place sa studiez diferite religii. Colegii mei mereu se roaga si ii multumesc lui D-zeu pentru de toate dar eu raman la parerea mea ca si norocul si orice ori ti-l faci cu mana ta ori nu o sa pice din cer.
Asta sa i-o spui mutului, ce forta ai sa te minti singur. Cum te trecea pe tine comisia bai Nastratine fara sa stii nimic, sau noi nu am dat bacu'.
Poate ai avut noroc, poate a fost,, efectul'' rugaconilor tale...DE un esec nu ti-a teama? Mai te rogi in acest caz?
Daca,,"Fara de Mine nu puteti face nimic" cum iti explici dramele din spitalele de oncologie pentru copii?
"Cea mai mare minune e sa crezi ca poti face una", restul e can-can!
-citat din N. Iorga, modificat
Si dc o sa am parte de acel esesc o sa ma rog si o sa faca Domnul Dumnezeu sa fie bine.am avut parte si de esecuri stai linistita, m-am rugat la Dumnezeu si s-au rezolvat :-)
Esti prea indoctrinat, crede-ma! Si eu ma rog, dar nu mai mult decat trebuie.
Esti tanar, ai timp sa te schimbi!
Dacă toţi ar sta să se roage (la Sfântul Aşteaptă), am trăi şi acum în peşteră.
HiTman08 întreabă:
pixeltinker întreabă:
RAY întreabă: