anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand v-ati rugat la Domnul Dumnezeu ce minuni a facut pentru voi? rog sa fie raspunsuri sincere :-)

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

De fiecare data cand am avut probleme, Dumnezeu m-a ajutat happy Si daca poate cateodata nu mi-a dat ce am cerut, cu siguranta nu imi trebuia sad sau inca mai astept...happy
Daca nu se indura de mine in momentul asta as fi fost asa intr-o rapa straight face, pe bune laughing
[La ce raspunsuri sunt pe aici ....raman la idee mea, la categoria asta sunt numai atei si satanisti laughing

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Nu vei sti niciodata cand va veni sfarsitul si pentru asta trebuie sa fi pregatit mereu.Trebuie sa fi crestin de cand te nasti si pana mori.Nu are nici o legatura varsta cu credinta

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Dumnezeu e mai bun cu crestinii sau ce vrei sa insinuezi? Ca face discriminare?

| Lizzu a răspuns (pentru zurick):

DA, nu te-ai obisnuit deja ca dzeu prefera pe cei care nu se abat de la calea "cea dreapta"? si stau legati la ochi si minte?
-pe astia mai rebeli ii trimite in iad.
Ce iubire imensa exercitata asupra creatiei happy

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

"Trebuie sa fi crestin de cand te nasti si pana mori"
-ideal cred happy

| adrian1419 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt oameni care au invatat si au trecut bac-ul si s-au angajat fara sa ii apuce fluturasi de flora bacteriana stomacala. Unii sunt atei din oamenii astia

| zurick a răspuns (pentru Lizzu):

Nu-i vorba de asta...
Nu mă deranjează deloc dacă nu se abat de la credință, dar mă deranjează când aud că sunt mai buni și că vor merge în rai pentru că ei sunt singurii care au credință.Din câte știu un creștin ar trebui să știe că nicăieri nu scrie că aia creștini sunt mai câștigați.

| Lizzu a răspuns (pentru zurick):

Dupa mine, crestinismul promoveaza subliminal egoismul, trufia si sentimentul ca esti cel mai bun atunci cand esti comparat cu un ateu sau un om de orice alta religie...

Trist.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Dumnezeu este la fel de bun cu toti :-) Nu da vina pe Dumnezeu pentru ceea ce face omul rau pe acest pamant."Cum iti asterni asa dormi"

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lizzu):

In fata lui Dumnezeu toti suntem egali

Nu mai știi ce ai scris, nici o problemă îți reamintesc eu.
''Trebuie sa fi crestin de cand te nasti si pana mori.''
-Păi dacă tu nu insinuezi că Dumnezeu face discriminări atunci de ce trebuie să fii creștin ca să ajungi în rai? (asta reiese din cuvintele tale)
Sau cumva un creștin fie că ucide sau nu nerge în rai?
Chiar contează pentru Dumnezeu ce religie are omul care va fi judecat?
Ce contează mai mult pentru Dumnezeu un evreu sau un creștin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Ti-am raspuns la intrebarile astea mai sus

Zău?
Și ce mi-ai răspuns?

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea cred.
Deschide ochii odata si vezi in jur!

Vezi cum unii nu au nimic din ce tu ai sau tu nu ai ce au altii mai sus ca tine.
De ce unii sunt la limita supravieturii sau se nasc cu boli incurabile si au viata chinuita si ratata din cauza asta?

Unde e dreptatea si egalitatea lui dzeu?
Unde sunt? in imaginatia credinciosilor, doar. Acolo sunt!

| Zazka a răspuns:

Stii,mi s-a intimplat ca dad o data cu spatele pe o bucata foarte mare de sticla,care sa farimat in bucatele sub mine,puteam sa mor pe lloc,dar uite ca m'amm ridicat fara nici'o greutate, iar cind m-am uitat, nu am avut nici'o zgirietura, minune Dumnezeiasca, daca il ai pe Dumnezeu in suflet esti fericit si nu trebuie sa t mai temi de ceva!

| anonimg a răspuns (pentru NOname):

Apropo de pestera...
Intra aici: http://www.sperantalaorizont.ro/ astazi, maine si poimaine la orele 19:00, si il vei vedea chiar pe cel mai bogat om din pestera.

Răspuns utilizator avertizat