De fiecare data cand am avut probleme, Dumnezeu m-a ajutat Si daca poate cateodata nu mi-a dat ce am cerut, cu siguranta nu imi trebuia sau inca mai astept...
Daca nu se indura de mine in momentul asta as fi fost asa intr-o rapa , pe bune
[La ce raspunsuri sunt pe aici ....raman la idee mea, la categoria asta sunt numai atei si satanisti
Nu vei sti niciodata cand va veni sfarsitul si pentru asta trebuie sa fi pregatit mereu.Trebuie sa fi crestin de cand te nasti si pana mori.Nu are nici o legatura varsta cu credinta
Dumnezeu e mai bun cu crestinii sau ce vrei sa insinuezi? Ca face discriminare?
"Trebuie sa fi crestin de cand te nasti si pana mori"
-ideal cred
Sunt oameni care au invatat si au trecut bac-ul si s-au angajat fara sa ii apuce fluturasi de flora bacteriana stomacala. Unii sunt atei din oamenii astia
Dumnezeu este la fel de bun cu toti :-) Nu da vina pe Dumnezeu pentru ceea ce face omul rau pe acest pamant."Cum iti asterni asa dormi"
Nu mai știi ce ai scris, nici o problemă îți reamintesc eu.
''Trebuie sa fi crestin de cand te nasti si pana mori.''
-Păi dacă tu nu insinuezi că Dumnezeu face discriminări atunci de ce trebuie să fii creștin ca să ajungi în rai? (asta reiese din cuvintele tale)
Sau cumva un creștin fie că ucide sau nu nerge în rai?
Chiar contează pentru Dumnezeu ce religie are omul care va fi judecat?
Ce contează mai mult pentru Dumnezeu un evreu sau un creștin?
Nu prea cred.
Deschide ochii odata si vezi in jur!
Vezi cum unii nu au nimic din ce tu ai sau tu nu ai ce au altii mai sus ca tine.
De ce unii sunt la limita supravieturii sau se nasc cu boli incurabile si au viata chinuita si ratata din cauza asta?
Unde e dreptatea si egalitatea lui dzeu?
Unde sunt? in imaginatia credinciosilor, doar. Acolo sunt!
Stii,mi s-a intimplat ca dad o data cu spatele pe o bucata foarte mare de sticla,care sa farimat in bucatele sub mine,puteam sa mor pe lloc,dar uite ca m'amm ridicat fara nici'o greutate, iar cind m-am uitat, nu am avut nici'o zgirietura, minune Dumnezeiasca, daca il ai pe Dumnezeu in suflet esti fericit si nu trebuie sa t mai temi de ceva!
Apropo de pestera...
Intra aici: http://www.sperantalaorizont.ro/ astazi, maine si poimaine la orele 19:00, si il vei vedea chiar pe cel mai bogat om din pestera.
HiTman08 întreabă:
pixeltinker întreabă: