| mentholinks a întrebat:

Cand vine Dumnezeu pe Pamant? Nu Isus ci Tatal caci asa a zis ca vine.

12 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Acum!
Haloo Domne, vezi că te strigă un credincios.
No amu' serios, așteptăm „sfârșitul lumii" și vedem, „dragă"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când Evanghelia va fi fost propovăduită oricărui om, scrie ca atunci va veni sfârșitul. Însă totuși data Revenirii, și ceasul nu-l cunoaște absolut nimeni, decât Tatăl.
La ora actuala se spune ca nai trebuie evanghelizata aproximativ 2% din populația omenirii.
Traducerea si distribuirea Bibliei solicită mult timp și dedicare oamenilor care sunt implicați în acest mare proiect.
Măcar sa ne rugam pentru asta, și atunci va veni sfârșitul. Dar problema care se ridica este dacă vom fi sau nu mântuiți, iată întrebarea care ar trebui sa ne-o punem.

| Konstantin2020 a răspuns:

Unde scrie ca vine Tatăl?

| sanboss a răspuns (pentru Konstantin2020):

Cred ca eu fi spus Branhamisti ca ei cred ca Isus si tatal si d sfant sunt o singura persoana,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine cand vrea el. Nu are cui sa dea socoteala. tot ce este sub cer ii apartine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." - Marcu 13:32

| Celcestietot a răspuns (pentru Konstantin2020):

Asta ma intrebam si eu thinking

| DuckDodgers0 a răspuns (pentru sanboss):

Una in fiinta intreit in persoana, in sensul ca sunt trei persoane distincte dar sunt egale in functie daca putem spune asa...

| DuckDodgers0 a răspuns:

Cine a zis?

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns:

Apocalipsa 21,1. Apoi, am vãzut un cer nou si un pãmânt nou; pentru cã cerul dintâi si pãmântul dintâi pieriserã, si marea nu mai era.
2. Si eu am vãzut coborându-se din cer de la Dumnezeu, cetatea sfântã, noul Ierusalim, gãtitã ca o mireasã împodobitã pentru bãrbatul ei.
3. Si am auzit un glas tare, care iesea din scaunul de domnie, si zicea: "Iatã cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu însusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
5. Cel ce sedea pe scaunul de domnie a zis: "Iatã, Eu fac toate lucrurile noi" si a adãugat: "Scrie, fiindcã aceste cuvinte sunt vrednice de crezut si adevãrate."
6. Apoi mi-a zis: "S-a isprãvit! Eu sunt Alfa si Omega, Începutul si Sfârsitul. Celui ce îi este sete, îi voi da sã bea fãrã platã din izvorul apei vietii.
7. Cel ce va birui, va mosteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, si el va fi fiul Meu.
DUMNEZEU Tatal NU VA VENI NICIODATA pe acest pamant, pe aceasta planeta ci dupa Judecata Finala cand ACEASTA Planeta si tot sistemul solar va fi ARS asa cum scrie in :
2Petru 3, 10. Ziua Domnului însã va veni ca un hot. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile ceresti se vor topi de mare cãldurã, si pãmântul, cu tot ce este pe el, va arde.
11. Deci, fiindcã toate aceste lucruri au sã se strice, ce fel de oameni ar trebui sã fiti voi, printr-o purtare sfântã si evlavioasã,
12. asteptând si grãbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, si trupurile ceresti se vor topi de cãldura focului?
13. Dar noi, dupã fãgãduinta Lui, asteptãm ceruri noi si un pãmânt nou, în care va locui neprihãnirea.
Sistemu Solar va fi REFACUT dar fara SOARE iar Planeta Pamant va deveni Capitala Universului, ATUNCI TATAL va veni pe Pamant, Noul Pamant.

| Algo098 a răspuns:

Dz e o fantezie prezenta pe pamant acum. N-are cine sa mai vina, ca e deja prezent.

Întrebări similare