Mi-as dori o masina de facut bani care sa nu se strice nici o data. In special euro
Nu cred ca are rost sa ne gindim la asa ceva...tu cred ca te-ai uitat la prea multe filme de genul acesta
Nu va fi nimic in 2012.
Atunci se termina calendarul mayasilor, daca se termina un calendar nu cred ca se termina si viata pe planeta.
As omora cativa tigani,as da un party in rai,mas ajuta un pic la loto, as scoate lumea din criza, i-as da viata lui bugs bunny, si nu as incerca sa creez o lume fara pacate pentru ca pacatele is tari.
Nu exista sfarsitu lumii ma tembelo, nu poti distruge o intreaga planeta, iar daca ar disparea viata in cazul unui genocid, ar aparea din nou pentru ca pamantul are puterea de a se regenera, a mai facut-o odata, puneti mana si studiati nu mai aberati aiurea
Nu asface nimic! intr-o zi nu as putea schimba mare lucru nu as face decat sa incurc lucrurile. o zi nu e de ajuns nici chiar pentru D-zeu.
Daca as fi D-zeu pentru o zi? as bate obrazul oamenilor.Ptr ca nu stiu sa faca diferenta intre religie si biserica, intre istorie si traditie, intre filozofie si deism.
Le-as baga mintile in cap la oameni. As construi spitale si scoli in locul multelor biserici.
As face ca timpul sa nu mai treaca. Asa as fi DUMNEZEU pentru totdeauna. http://4.bp.blogspot.com/......_yeah_.jpg
As ucide toti preotii si coruptii care au transormat religia intr-o afacere.Dar asta ar inseman sa daram si majoritatea bisericilor constrite pana acum. si 995 din preoti pentru ca de fapt nu cred ce spun in biserica.
Mi-as invia iubirea vietii mele, care din pacate a murit mult prea devreme. Si as da sanatate tuturor oamenilor.
As omori 90% din populatia planetei, si mi-as lua-o ca Dumnezăita pe Megan Fox.
Ce măăă? Adică mă dai afară din funcţie? Eu eram Dumnezăiţa.
Scopul scuza mijloacele,surioara, sa ma scuzi. Daca doresti, te pastrez tot pe tine...
Logic, păstrează-mă pe mine! Doar eu sunt soră-ta, ce nick-ul tău!
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: