Imi faci o favoare?
Gizas e omistient, nu?
Vorbeste mai mult cu cretinii, il intrebi, te rog, cine a lasat sticla de bere goala in frigider?
Mai,eu cand ziceam ca as lua-o pe ea pe postul acela, ziceam cu o tenta gen, cum ea ar fi sotia mea.Prespun ca Dumnezaita e cuvant polisemantic, tu esti doar sora mea, deci primul inteles.
Chillax,nu-ti pierzi tu postul.Asa in Rai, nu e nici inflatie, nici bugetari nemultumiti.Mai,parca m-as pricepe ca presedinte sau macar ministru al Economiei, mina de aur fac din tara! Un vot, ceva?
Daca as fi Dumnezeu, cu siguranta ca as putea. Dar, El nu obliga pe nimeni.A lasat omului liber arbitru.
Daca as fi Dumnezeu, da as stii totul, as putea sa fac totul.
Aş da putere oamenilor sa folosească 100% din creier, nu doar 35%. Astfel s-ar rezolva toate problemele, având judecată care e mai presus de toate. Uneori nici nu ne gândim la ceea ce zicem, doar aruncăm cu vorbe. Deci pe scurt i-aş da omului capacitatea să-şi folosească mintea, ca doar nu i-am dat-o degeaba. Această zi ar fi de ajuns pentru a schimba intreaga lume, dar pană atunci să revenim cu picioarele pe pământ.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: