| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

Care ar fi primul lucru care l-ai face daca ai fii Dumnezeu pentru o zi?

Răspuns Câştigător
| Betivu a răspuns:

L-as face pe base sarac lipit si i-as zice in soapta "sa traiesti bine"

44 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX explică:

Nu va fi nimic in 2012.
Atunci se termina calendarul mayasilor, daca se termina un calendar nu cred ca se termina si viata pe planeta.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns:

As omori 90% din populatia planetei, si mi-as lua-o ca Dumnezăita pe Megan Fox. drooling

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Ce măăă? Adică mă dai afară din funcţie? Eu eram Dumnezăiţa.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Scopul scuza mijloacele,surioara, sa ma scuzi. Daca doresti, te pastrez tot pe tine...

Logic, păstrează-mă pe mine! Doar eu sunt soră-ta, ce nick-ul tău!

Mai,eu cand ziceam ca as lua-o pe ea pe postul acela, ziceam cu o tenta gen, cum ea ar fi sotia mea.Prespun ca Dumnezaita e cuvant polisemantic, tu esti doar sora mea, deci primul inteles. laughing

Aaa, aşa da! Mă şi speriasem.

Chillax,nu-ti pierzi tu postul.Asa in Rai, nu e nici inflatie, nici bugetari nemultumiti.Mai,parca m-as pricepe ca presedinte sau macar ministru al Economiei, mina de aur fac din tara! Un vot, ceva?batting eyelashes

Apache
| Apache a răspuns:

M-as pune admin pe siteul asta si as da afara jumatate din useri...

| sandra2012 a răspuns:

Mi-as invia iubirea vietii mele, care din pacate a murit mult prea devreme. Si as da sanatate tuturor oamenilor.

| Ecea a răspuns:

M-as sinucide.

| Raquella a răspuns:

Te-as pocai pe tine.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru Raquella):

Nu o sa reusesti. tongue

| Raquella a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Dumnezeu este omnipotent. Adica poate totul.

Imi faci o favoare?
Gizas e omistient, nu?
Vorbeste mai mult cu cretinii, il intrebi, te rog, cine a lasat sticla de bere goala in frigider?

Cred ca stiu deja, tu!

Daca as fi Dumnezeu, cu siguranta ca as putea. Dar, El nu obliga pe nimeni.A lasat omului liber arbitru.

Si tu esti omistienta?

Daca as fi Dumnezeu, da as stii totul, as putea sa fac totul.

| monstrulet a răspuns (pentru Raquella):

Si atunci ai fi atee?

| Raquella a răspuns (pentru monstrulet):

Nu as fi atee.

| monstrulet a răspuns (pentru Raquella):

Adica Dumnezeu crede in alt Dumnezeu?

| Raquella a răspuns (pentru monstrulet):

Crede doar in El, pentru ca este singurul.

Răspuns utilizator avertizat
| aliceinchains a răspuns:

Le-aș spune oamenilor să nu creadă în Dumnezău.

| monstrulet a răspuns:

Le-as baga mintile in cap la oameni. As construi spitale si scoli in locul multelor biserici.

| DorelSudoru a răspuns:

Gang-bang

| Minks a răspuns:

As face ca timpul sa nu mai treaca. Asa as fi DUMNEZEU pentru totdeauna. http://4.bp.blogspot.com/......_yeah_.jpg

| xname23 a răspuns:

Nu asface nimic! intr-o zi nu as putea schimba mare lucru nu as face decat sa incurc lucrurile. o zi nu e de ajuns nici chiar pentru D-zeu.

| 13 a răspuns:

As ucide toti preotii si coruptii care au transormat religia intr-o afacere.Dar asta ar inseman sa daram si majoritatea bisericilor constrite pana acum. si 995 din preoti pentru ca de fapt nu cred ce spun in biserica.

| nesuferit a răspuns:

As legaliza drogurile si prostitutia

| nesuferit a răspuns:

Nu exista sfarsitu lumii ma tembelo, nu poti distruge o intreaga planeta, iar daca ar disparea viata in cazul unui genocid, ar aparea din nou pentru ca pamantul are puterea de a se regenera, a mai facut-o odata, puneti mana si studiati nu mai aberati aiurea

| EugeNNio a răspuns:

As face sa dispara manelele si manelistii!

| Zazu a răspuns:

Daca as fi D-zeu pentru o zi? as bate obrazul oamenilor.Ptr ca nu stiu sa faca diferenta intre religie si biserica, intre istorie si traditie, intre filozofie si deism.

| Bibuşca a răspuns:

As incerca sa creez o lume fara de pacat happy!

Da nu cred ca se poatewinking

| HaDeS20 a răspuns:

L-as face pe justin bieber sa dispara!

| Iadhira a răspuns:

Aş da putere oamenilor sa folosească 100% din creier, nu doar 35%. Astfel s-ar rezolva toate problemele, având judecată care e mai presus de toate. Uneori nici nu ne gândim la ceea ce zicem, doar aruncăm cu vorbe. Deci pe scurt i-aş da omului capacitatea să-şi folosească mintea, ca doar nu i-am dat-o degeaba. Această zi ar fi de ajuns pentru a schimba intreaga lume, dar pană atunci să revenim cu picioarele pe pământ.happy

| totmike a răspuns:

As omora cativa tigani,as da un party in rai,mas ajuta un pic la loto, as scoate lumea din criza, i-as da viata lui bugs bunny, si nu as incerca sa creez o lume fara pacate pentru ca pacatele is tari.

| Valentinasofi a răspuns:

Nu cred ca are rost sa ne gindim la asa ceva...tu cred ca te-ai uitat la prea multe filme de genul acesta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca esti rau, te-as ierta.ca,si raul cateodata, prinde bine la ceva.

| Melyssuka a răspuns:

Mi-as dori o masina de facut bani care sa nu se strice nici o data. In special eurolaughing

| Raraa a răspuns:

O lume mai buna.

| XηαтѕυмєX a răspuns:

Daca as fii Dumnezeu. O Lume Mai Buna!
Bye, bye.