| devil1995 a întrebat:

Care crede in sfarsitul lumii?

Răspuns Câştigător
| SIsUTuDoR a răspuns:

Buna deci eu cred ca ie pe aproape.
Acum ai auzit pote si u la tv ca ar fi trebuit sa fie eri dupa calculele unui fizicean''nebun''.
Asta doar DUMNEZEU! stie dar daca ai o Scliptura-biblie pe acasa te poti uita in ia la''Apocaliptica''
o citesti totat
acolo spune ca cind v-a apare nr 666 va fi aproape, razboui in Egipt tara sfinta etc. cind se va raspindi toata Evaghelia pe glob ceee ce s-a intamplat deci mai sunt citeva semne
da eu cred ca va veni dar nu stiu cind va fi cu foc in orice caz.

20 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Tu

Apache
| Apache a răspuns:

Normal ca cred in sfarsitul lumii...dar nu acum ci peste 3, 5 miliarde de ani

| monstrulet a răspuns:

Nu trebuie sa crezi ca sa vina. laughing

| ArbaRamona a răspuns (pentru monstrulet):

Sfarsitul lumii vac veni cand vrea dumnezeu pentru ca nici fiul li Isus nu stie iar sfarsitul va veni cand toti oamneii vor afla de d-zeu

| ndc a răspuns:

Care dintre ele? Ala de ieri?

| wintage a răspuns:

Cred, dar sunt sigur ca nu va fi prevestit niciodata de pastori profeti...

Răspuns utilizator avertizat
| Cristianne a răspuns:

Eu nu cred.happy

| Astaroth a răspuns:

Fiti pe faza maine va veni sf lumii!

Răspuns utilizator avertizat
| AlleSeniorita a răspuns:

Cred, dar nu in ce zic astia...ba in 2010 ba in 2012 etc. va veni el o data si o data. Dar acela va fi un nou inceputwinking

| laryssaxd1 a răspuns:

Eu nu cred.winking

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Nu vineelaughing.
Nu, nu il las eu, vreau sa implinesc si eu laughing 18 ani,sa am carnetrolling on the floor
Glumesc,nu nu va veni, nu stie nimeni cand vine, doar Dumnezeu.

| Făraş a răspuns:

Asta nu stiuie nimeni (eu nu cred) decat Dumnezeu stie nu stie niciun om chiar orice ar fi el.

mersi, anticipate

| DirTek a răspuns:

In care dintre ele? Au fost o gramada si mai sunt cateva pe lista care urmeaza...imi e cam greu sa aleg.

| popmarcel22 a răspuns:

Pai sfarsitul lumi...cei care au spus ca va fi sau luat dupa calendarul mayas.care a fost facut acum de cateva mii de ani probabil.au fost oameni foarte destepti si au reusit sa calculeze pana in 2012 21 12.nu e sigur ca va fi sfarsitul lumi.doar o schimbare a cursului planetei si o schimbare de energii.

| EL3M3NT2036 a răspuns:

Eu cred da nu mai dumnezeu stie asa ceva nu un pastor american sau un profet fals cum e de exemplu nostradamus sau Web Bot asa se numea calculator ala de a prezis si el ca se va sfarsi lumea in 2012 web bot da nu cred ca se va sfarsi lumea nu mai dumnezeu stie asta pa.pa.

| Mandrutiu_Catalin_1982 a răspuns:

Eu nu cred, sfarsitul lumii e cand vrea dumnezeu.

Întrebări similare