Buna deci eu cred ca ie pe aproape.
Acum ai auzit pote si u la tv ca ar fi trebuit sa fie eri dupa calculele unui fizicean''nebun''.
Asta doar DUMNEZEU! stie dar daca ai o Scliptura-biblie pe acasa te poti uita in ia la''Apocaliptica''
o citesti totat
acolo spune ca cind v-a apare nr 666 va fi aproape, razboui in Egipt tara sfinta etc. cind se va raspindi toata Evaghelia pe glob ceee ce s-a intamplat deci mai sunt citeva semne
da eu cred ca va veni dar nu stiu cind va fi cu foc in orice caz.
Eu cred da nu mai dumnezeu stie asa ceva nu un pastor american sau un profet fals cum e de exemplu nostradamus sau Web Bot asa se numea calculator ala de a prezis si el ca se va sfarsi lumea in 2012 web bot da nu cred ca se va sfarsi lumea nu mai dumnezeu stie asta pa.pa.
Cred, dar nu in ce zic astia...ba in 2010 ba in 2012 etc. va veni el o data si o data. Dar acela va fi un nou inceput
In care dintre ele? Au fost o gramada si mai sunt cateva pe lista care urmeaza...imi e cam greu sa aleg.
Nu vinee.
Nu, nu il las eu, vreau sa implinesc si eu 18 ani,sa am carnet
Glumesc,nu nu va veni, nu stie nimeni cand vine, doar Dumnezeu.
Sfarsitul lumii vac veni cand vrea dumnezeu pentru ca nici fiul li Isus nu stie iar sfarsitul va veni cand toti oamneii vor afla de d-zeu
Asta nu stiuie nimeni (eu nu cred) decat Dumnezeu stie nu stie niciun om chiar orice ar fi el.
mersi, anticipate
Pai sfarsitul lumi...cei care au spus ca va fi sau luat dupa calendarul mayas.care a fost facut acum de cateva mii de ani probabil.au fost oameni foarte destepti si au reusit sa calculeze pana in 2012 21 12.nu e sigur ca va fi sfarsitul lumi.doar o schimbare a cursului planetei si o schimbare de energii.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: